Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agencja Muzyczna Wesela itp..

Agencja muz.- Wodzirej, dj, zespoly na Wesela , Luki w terminach!! SLASK

Polecane posty

Gość dzieki wielkie
serdecznie dziekuje za info które dostalam , bedziemy wszystko zalatwiac po 5 maja , umowa itp , mam nadzieje ze kompleksowo mnie panstwo obsluza- zespol, wodzirej, kamerzysta ?? pozdrawiam . Martyna

Gość zdecydowanie nie chcemy
ten ostatni post mnie rozwalił :D:D:D skoro rzekomej Martynie odpisali na maila to chyba wszelkie podziękowania i kolejne pytania powinna kierować bezpośrednio do ich skrzynki a nie pisać na forum? :P ciekawe jest też to, że kolejni "zainteresowani" tematem pojawiają się jak tylko topic niebezpiecznie spada w dół :P

Gość autoreklama
Te tematy w ich obronie też sobie sami piszą. A ten top z podziękowaniami pewno się jeszcze pojawi w najnowszym Dzienniku Zachodnim. HAHAHA

Gość zdegustowany
A nie mówiłem ??!! AGENCA AGENTÓW AGENCJONALNYCH

Gość zololoana
szukam zespolu na wesele 2009r prosze mi przeslac oferte panstwa , bo na tym forum widze ze ktos tutaj PRZESZKADZA ludziom korzystac z panstwa uslug, WARIATÓW JEST PELNO!!!! . lolilaa@raks.pl

Gość pewnie ze tak
kazdy by sie zorientowal ze to CIAGLE JEDNA I TA SAMA OSOBA PISZE Z WIELU NICKÓW I SZKALUJE PORZADNA FIRME ZAPEWNE, TO NAPEWNO KONKURENT PANSTWA , KTORY CO WEEKEND SKAZANY JEST NA OGLADANIE TV ZE SWOJA BABCIA , BO ZERO ZLECEN!!!!!! HA HA HA , A WDUPIE ZE ZLOSCI CI MOCNO GRAA ?? TRA LA LA LA .. HA HA HA . CO ZA BARAN !!!!!!!

Gość zdegustowany
Wiem -prawda boli - ale że aż tak?!

Gość zdegustowanyy
jestem zdegustowany wszystkim i wszystkimi , calym swiatem wokol mnie , kto mnie pocieszy??? Ratujcie ludzie.. bo mam problemy z psychika , i w dupie ze slosci mi gra - tra la la la la .

Gość boom bomm
a ja wole z mezem dobrego dj wodzireja jak idziemy gdzies na wesele czy zabawe , zespoly sa juz daremne, malo jest takich ktore potrafia rzeczywiscie super spiewaci nowe kawalki grac- powyzej 3000zl. lepiej zaplacic dobremu dj 2000zl i zrobi to o wiele lepiej, akie jest zdanie moje i meza . Anetka i Romek. pozdro

wszystkie wpisy z zapytaniem poisze jedna i ta sama osoba ... chyba jakis cienki zespolik,albo sfrustrowany dj który nie ma wzięcia :-p

Gość Agencja Muzyczna Wesela itp..
mamy też spore luki w mózgu ;-)

Gość zdegustowany
To widać, to słychać, to czuć na odległość !!!

Gość szczerze mówiąc znam lepsze
pewnie "Agencja Muzyczna" po wizycie na kafe nałapała tyle imprez,ze teraz to sie na nas wypną :-p

Gość Zdegustowany
jestem zdegustowany calym zyciem, co ja mam do roboty ciekawego ? nic , tylko obrazac ludzi . Kiepski ze mnie muzyk!!! nikt mnie nie chce!!! he he he

Gość Zdegustowany
pewnie ze to widac golym okiem ze ten ZDEGUSTOWANY to pisze ciagle z wielu nicków , i miesza ludziom w glowie... ha ha ha dziecko 5 letnie by sie zorientowalo a co dopiero dorosly czlowiek , chyba ze ten podszywacz i ten NASZ AGENT ZDEGUSTOWANY MA ROZUM 5 LETNIEGO DZIECKA, Takie rzeczy sie zdarzaja w medycynie , he he he .

Gość szukajaca zespoluu
chce zamowic u panstwa zespol na wesele , podaje meila prosze o info szramaka&ktm.pl

Gość zdecydowanie nie chcemy
no i proszę... temat spadł na dół i już pokazują się "chętni" do skorzystania z usług agencji :P

Gość zdegustowany
Zdecydowanie zgadzam się z "wieje nudą" . Nie obrażam ludzi tylko tępię takich jak wy szanowna agencjo. Robicie ludziom wodę z mózgów, a zresztą nie wiem czy są tak głupi żeby się nabrać na wasze tanie chwyty. To wy obrażacie ludzi uważając ich za idiotów.

Gość jołmadafaka
Pierwszy raz widzę żeby ktoś zamieszczając tak debilne ogłoszenie miał takie wzięcie. :D:D:D:D:D:D

Gość Zdegustowany
Oki, przyznaje ze jestem PEDALEM , ZE M I SIE NUDZI BO NIC NIE MAM CIEKAWEGO DO ROBOTY , JAK TYLKO PIERDZIEC W STOLEK I WESZYC NA NECIE . PRZYZNAJE ZE JESTEM POJEBANCEM ZE WSI, ORAZ ZE MAM ROZUM 8 LETNIEGO DZIECKA, TRUDNO NIKT MNIE NIE KOCHA I CO MAM ZROBIC ZE SWOIM ZYCIEM? NO CO ?? pISZE Z WIELU NICKÓW I ROBIE WSZYSTKIM NA TYM FORUM KOLO PIÓRA!!! ZEBY BYLO CIEKAWIE , TYLKO NIGDY SIE NIE ZASTANAWIALEM NA TYM ; CO BEDZIE JAK MNIE ZLAPIA???? Hmmm , napewno mi JAJA UKRECA I ZROBIA MALE KUKU !!! Ale co mi tam . lubie przygody. Jolmadafaka, zdecydowanie nie chcemy, zdegustowany i wiele innych nicków jeszcze mam ... ha ha ah ah

Gość malkaa
ile kosztuje u panstwa wynajecie zespolu na 09.2009,r wesele na 120 osob . prosze o odpowiedz

Gość Agencja muz.- Wodzirej dj itd
MALKAA - poniważ nie podałaś e-maila (czyt."zapomnieliśmy") zagramy ci tę imprezę za darmo. Myślę że będzie ok!

Gość malkaa
Widze ze jakies Oszolomy tutaj buszuja, prosze o info na mój meil ; mallinkka@xp.pl . ps- Jednak sie okazuje ze z Pajaca moze byc jakis pozytek , hi hi hi hi . pozdrawiam i czekam na wiadomosc.

Gość A ja tez bym chciala
Ja tez prosze o jakas oferte od was . czekam na meila . pa patki zuzialandka@rock.pl

Gość detektyw - inwektyw
Od: MAILER-DAEMON@tur.go2.pl (System Pocztowy o2.pl) Do: @tlen.pl Temat: Wiadomosc zwrocona do nadawcy Data: 8 maja 2008 22:27 [do książki] [pokaż/schowaj nagłówki] Tu serwer pocztowy o2.pl. Wiadomosc zalaczona ponizej zostala zwrocona do nadawcy Jesli chcesz zasiegnac wiecej informacji wyslij list do koniecznie zalacz wtedy tresc tego listu. Inaczej nie bedziemy mogli pomoc. Serwer pocztowy o2.pl : connect to xp.pl: Connection timed out Załączona wiadomość [zapisz jako plik eml] Data: 7 maja 2008 21:00 Od: @tlen.pl> Do: mallinkka@xp.pl Temat: wesele ....................................................... tu jest dowód na to,ze maile sam do siebie pisze jedna i ta sama osoba.Mail w sprawie wesela od > mallinkka@xp.pl < wrócił do nadawcy czyli do mnie...powód? taki adres nie istnieje... Niech więc sobie ta"agencja" badziewiarzy pisze sama do siebie i utwierdza się w przekonaniu ze jest słuchana a my juz teraz wiemy że to sciema i desperacja małego człowieczka oszukujacego Nas i samego siebie

Gość zdegustowany
Przecież mówię od dawna że ta AGENCJA to lipa. Nie znalazłem w necie tego typu instytucji która wstydziłaby się swojch danych: adresu , e- maila, telefonu . strony int. itd . Ale co tam - niech się ciesza- i tak w ten sposób nie złapią klienta.

Gość zdegustowany
Drogi kolego z AGENCJI (tajnej). Nie denerwuj się. Mnie na pewno z równowagi nie jesteś w stanie wyprowadzić a twoje obelgi pod moim adresem świadczą o tobie , świadczą o twojej klasie jeżeli rozumiesz co mam na myśli choć wątpię. Zamiast pisać bzdurne ogłoszenia w necie weź się po prostu do pracy i nie będziesz musiał szukać klientów - sami do ciebie trafią .Ale jeśli będziesz używał wobec nich takich epitetów jak w postach powyżej to choćbyś grał jak Hendrix , nici ze zleceń. Wiem to z doświadczenia ,gram już wiele lat i kalendarz zleceń mam wypełniony na ten następny rok. Nie muszę używać śmiesznych ogłoszeń pod anonimem- zawsze reklamuję swoją firmę z otwartym czołem bez kompleksów. Życzę powodzenia - to był ostatni mój post na ten temat. Jeśli chcesz to możesz odpisać mi w swoim stylu, jeśli tego nie zrobisz - masz u mnie mały punkcik+.

Gość cest la vie...
Tu serwer pocztowy o2.pl. Wiadomosc zalaczona ponizej zostala zwrocona do nadawcy Jesli chcesz zasiegnac wiecej informacji wyslij list do koniecznie zalacz wtedy tresc tego listu. Inaczej nie bedziemy mogli pomoc. Serwer pocztowy o2.pl : connect to rock.pl: Connection timed out Załączona wiadomość [zapisz jako plik eml] Data: 9 maja 2008 10:14 Od: @tlen.pl> Do: zuzialandka@rock.pl Temat: wesele oto kolejna wiadomość z serwera o2 dotycząca adresu od "chetnej na wesele" z rzekoma "agencja muzyczną"

Gość Detektyw Pojebaniec
ale takiego PALANTA JESZCZE NIGDY WCZESNIEJ NIE WIDZIALEM!!!!