Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agencja Muzyczna Wesela itp..

Agencja muz.- Wodzirej, dj, zespoly na Wesela , Luki w terminach!! SLASK

Polecane posty

Prowadzimy firme rozrywkowa na slasku- na terenie paru miast , profesjonalnie i przebojowo !!! - wodzirej , dj , zespól oraz wypozyczanie sprzetu muzycznego . Indywidualne dopasowanie danego artysty do poszczegolnej imprezy . Zapraszam . Katowice.

Gość narzeczoona
super , prosze mi przeslac namiary tel z panstwa firmy na moja poczte, zadzwonie wkrótce gdyz szukamy wodzireja na 2009r lipiec. bede bardzo wdzieczna za list. pozdrawiam . Madziaa29@wp.pl

Gość smutnaa24
prosze mi wyslac na poczte kontakt tel do panstwa. dziekuje . papa . monikk2424@buziaczek.pl

Gość uuuuhaha
AUTOREKLAMA JAK NIC. CIEKAWE CZY UMOWY SAMI ZE SOBĄ TEŻ PODPISUJĄ CZY TYLKO SAMI ZE SOBĄ PISZĄ. HAHAHA

Gość mlodaBaska4
witam , jestem z krakowa i bede miala wesele w krakowie - 31.12.2008r. czy panstwo tez obsluguja imprezy w osciennych miastach? szukam fajnego zespolu z wodzirejem. Prosze o odpowiedz na meila - baska8011@o2.pl

Gość MARCUS
Polecam najlepszego konferansjera jakiego znam: Mirek Kańtor z Tychów oraz zespół http://www.minibazar.pl/ z którym Mirek współpracuje. Połączenie tych dwóch ekip to wybuchowa mieszanka profesjonalizmu. Pozdro Marcus http://videobeta.com/

Gość mlodaBaska4
ja juz na szczescie zalatwilam , i dobrze trafilam do odpowiedniej firmy ktora mi pomoze, dziekuje za pomoc Agencji muz. w poniedz. podpisujemy umowe i do zobaczenia. Zadowolona Basia

Gość suziiii
witam , mam pytanie ile kosztuje wodzirej plus zespól na wesele , lipiec 2009r . tychy ? , i czy maja panstwo jeszcze wolne terminy?? prosze o odpowiedz . zzuzia_69@wp.pl

Gość autoreklama
AUTOREKLAMA JAK SIE PATRZY

Gość jacekkMonika
my bysmy tez prosili o nr tel do panstwa agencji na naszego meila , mamy zabawe weselna w maju-2009r. prosimy o namiary . Pozdrawiamy serdecznie . pszczólki dwie - Gliwice . jacekk5@o2.pl

Gość dziwneeeeee
Dziwne że wszyscy proszą o namiary na mejla a nikt nie poprosi o namiary na kafeterce. Mi by się nie chciało zakładac tyle kont pocztowych ile oni, żeby samemu sobie odpisywać. ŻAŁOSNE

Gość nie znamy a jak nie znamy
nigdy więcej dj-ów nigdy wiecej agencji muzycznych

Gość Zdegustowany
Jakaś tajna AGENCJA. Ani telefonu, ani e-maila, ani strony? Uważajcie bo to może być jakieś FBI albo ABW albo cóś podobnego - a może nawet mafia.

Gość RozbawionaaDoLez
ha ha , widze ze tutaj maja panstwo wesolo , ale prosze sie nie przejmowac - w kazdym forum sa jakies WARIATY !!! . Mam pytanie czy panstwo potrafili by poprowadzic wieksze wesele na 140 osób , pod krakowem - czerwiec .2009r. Chodzi nam z mezem o Profesjonalny zespól z zywymi instrumentami - zadnej Wiochy!! , oraz o dobrego wodzireja lub dj ??? Jesli panstwo sa zainteresowani to prosze o kontakt . Dziekuje z góry. Iwona . ifoonka@.maxi.pl

Gość syllaa
Ja tez bym byla zainteresowana jakims dobrym wodzirejem dj . mam w pazdzierniku slub -18.10.2008r. Gliwice . Prosze o kontakt tel - 600 168 827 . Sylwia Gliwice.

Gość dobra Panii
ile u panstwa kosztuje wynajecie wodzireja na wesele 1 dzien ? maj . 2009r. Olesno. Prosze o odpowiedz. Mariola

Gość sunnyGirl28
prosze o namiary tel od was , na mój meil - steeniaxl@02.pl . Jestem zainteresowana poprowadzeniem duzego wesela na 170 ludzi . czekam na wiadomosc.

mam wrażenie że te posty/zawierajace mail i z prośba o info/ PISZE JEDNA I TA SAMA OSOBA :( :o Czy Wy też ?

Gość tinki łinki
ano :D:D:D

Gość zdegustowany
Więc nie jestem osamotniony w swoich podejrzeniach, a ponieważ mam wyobraźnię więc widzę gościa jak sam do siebie pisze biedny te e-maile i śmiać mi się chce.

..jak widać \"pomarańcze\" też mają swoje agencje...Lepiej pisać wolne terminy,bo Luki można mieć...w pamięci,po spożyciu,lub innych zchorzeniach:) :)

Gość Pomaranczka4
A ja takze prosze o tel do panstwa, pomimo zlosliwych uwag - napewno jest to konkurencja od panstwa która Nie moze znalezc sobie rynku zbytu, no ale trudno dzis pelno jest dziwolagów . Prosze o info ; ssandraaa@nemo.pl

Gość Zobaczcie
We wszystkich mejlach jakie podali rzekomi zleceniodawcy występują podwójne litery: Madziaa29@wp.pl monikk2424@buziaczek.p l zzuzia_69@wp.pl jacekk5@o2.pl ifoonka@.maxi.pl steeniaxl@02.pl ssandraaa@nemo.pl i wszystkie mejle są z imionami, dziwne:/:/:/

Gość Zalosna konkurencja HA HA HA
Widze ze macie na tym forum duzo PAJACÓW Z konkurencyjnych firm, swiadczy to tylko o tym ze - ta osoba ktora ewidentnie przeszkadza i szkaluje , sama nie potrafi sprzedac swoich uslug!!!!! i to jest ZALOSNE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! . ha ha ha . Ja wyrazam Najwieksze checi na skorzystanie z panstwa uslug w zakresie zorganizowania i poprowadzenia imprezy firmowej, ok-350 pracownikow, namioty , Potrzebujemy zespolu z zywymi instrum. konferansjera i dj . Prosze o kontakt tel - Sylwia 506 154 321 . pozdrawiam serdecznie i prosze nie zwracac uwagi na tego wariata ktory ciagle pisze z wielu nickow i robo ferment. Znamy te numery , ha ha ha ha ha,

Gość tak tak tak Oczywiscie
Przylanczam sie do trafnej opinii kolezanki , faktycznie na kazdym forum zauwazylam ze pojawiaja sie osoby ktorym ewidentnie przeszkadza ze ktos umieszcza sobie ogloszenie a ludzie sa zainteresowani, wiadomo komu to moze przeszkadzac - tylko daremnej i kiepskiej konkurencji , ktorej sie krew gotuje na mysl ze ktos ma Wspaniale wziecie i mnóstwo zlecen. Taki nasz kraj , taka kultura ludzi . jak w mozambiku!

Gość siorrkaa
Mam pytanie , ile kosztuje u panstwa wynajecie wodzireja + dobry zespol ?? prosze o szerszy zakres cennika . Wroclaw

interesuje was taniec na rurze? to także mamy w repertuarze ;-)

Gość ssiorkaa
prosze mi napisac na poczte jakie sa koszty, oferte panstwa. Dziekuje bardzo . zoomee&tool.pl

Gość taka Prawda
dokladnie , ogloszenie jesli komus przeszkadza - to tylko konkurencji... i wtedy komus w dupie ze zlosci Gra !! tra la la la !!! ha ha ha. bozena

Gość ile kosztuje ....
ile kosztuje wynajecie dobrego zespolu na wesele u was ??? musze przemyslec czy dj czy zespol ? , prosze o wiadomosc ffankie33@mass.pl