Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka CC

Nie znosze gdy brzydki facet mnie podrywa

Polecane posty

Gość oooooonnna
robotnicy na drodze. hehe

Gość dejot
uważasz, że pogarda dla ludzi pracujących fizycznie jest śmieszna ? Dziewczyno jak cię wychowalli :/

Gość Szukanie dziury w całym.
Brzydki, brzydszy, najbrzydszy... Ładna, ładniejsza, najładniejsza... Lepiej być w jury podczas wyborów miss/mistera czy uczestniczyć i być poddanym ocenie? "Robola" i to do tego pryszczatego oceniasz, a jak ktoś ciebie oceni i DOCENI poprzez zainteresowanie, to już źle? Stań przed lustrem i krytycznie znajdź jakąś wadę. A potem pomyśl, że właśnie ta wada jest dla jakiegoś faceta obciachem. Powodzenia w samokrytycznym biczowaniu - na pewno coś ciekawego znajdziesz...:) Daj znać na forum, co to - będzie obciach i wszyscy się pośmiejemy.

Gość Kaweczka na sofie
Kurna! Też nie znoszę jak brzydal mi zawraca dupę! Będzie po sprawie jak pasztety będą podrywać pasztecice a przystojniacy piękne dupy :O

Gość oooooonnaaa
sory, ja nie zaladalam tego topiku. co taki czepliwy jestes robol to robol, a ze sa z reguly prosci czego wyraz dali dzisiaj to nie moja wina

Gość dejot
dlaczego jestem czepliwy ? bo mój tata pracuje na budowie i nie jest żadnym robolem, szacunek należy się każdemu kto pracuje, i gdyby nie oni to byś w szałasie teraz siedziała......... Na szczęście te " robole" coraz bardziej się cenią , bo prace mają abrdzo wyczerpującą i bardzo ważną........

Gość oooooonnaaa
sory to moze twoj tato tez tak podrywa dziewczyny na ulicach i krzyczy za nimi ze maja ladny tylek. robo to robol i juz. jakby byl madry to by nie pracowal fizycznie. zreszta juz nawet nie bede sie wypowiadac o ich fachowosci bo nie ma o czym

Kaweczka na sofie - a czy nigdy nie zdarzyło ci się, że jakiś facet zaliczył cię do podrobów? Trzeba brać pod uwagę relatywizm w ocenie. Jako przykład można posłuchać sobie męskich komentarzy (damskich zresztą też...) podczas wyborów np. Miss World. Ocenia się w kategoriach, pasztet/co to za paszczur?/ pewnie dała jurorom, że tak daleko zaszła... A przecież wszystkie są zwyciężczyniami kilkustopniowych eliminacji w swoich krajach.

Facet nigdy nie ejst zbyt brzydki, tylko Ty masz za wysokie wymagania co do swojej osoby.

Gość oooooonnaaa
nie, facet nie jest brzydki nigdy! z jakiej niby racji? nie oceniam facetow w konteksie mojej urody tylko mowie co mi sie podoba a co nie. bez przesady.

Gość dejot
oooooonnaaa tępa jesteś jak murzyńska dzida, , a docenisz tych roboli jeszcze bardziej za jakiś czas....bo teraz już nei ma chętnych do pracy fizycznej a za pare lat będzie problem....albo wybulisz się z kasy albo sama sobie buduj księżniczko.... kończę studia ale mam szacunek do ludzi pracujących fizycznie..... a takie panienki jak ty to bym nawet patykiem nie dotknął.......

Gość oooooonnaaa
sory zalosny jestes. ja rozumiem ze twoj stary jest robotnikiem i jestes na to wrazliwy ale dla mnie robol to nie jest jakies negatywne okreslenie. daruj sobie ocene mojej osoby, bo nie znasz mnie. nie jestem autorka tego topiku., rownie dobrze moge napisac ze studia to mozesz konczyc ale na jakies prywatnej uczelni bo to zapewne szczyt twoich mozliwosci. i co milo by ci bylo? tak sie sklada ze tez koncze studia.

Patykiem nie... Drutem zbrojeniowym ożebrowanym:)

Gość oooooonnaaa
poza tym dzida jest ostra. wiec tępy mozesz byc ty:P

Gość dejot
życie cię nauczy pokory i to szybciej niż ci się wydaje :D kończysz studia i myślisz, że wielka intelektualistka z ciebie i złapałaś Pana Boga na nogi............

Gość valerian
kończy studia i albo da dupy za posadę albo będzie zwykłą sekretarką, w stylu zrób kawę.

Gość oooooonnaaa
taa ulżyjcie sobie nieudacznicy. dejot ty to chyba naprawde po prywatnej jestes. pana boga lapie sie za nogi a nie na nogi. tatus nie chcial najwidoczniej zebys dzielil jego los i co miesiac placi. no coz.

Gość do valerian
a twoja laska dala dupy czy byla za brzydka i nikt jej nie chcial ?

Gość dejot
uuu zabolało, że ci ktoś zwrócił uwagę ? :D Za to twój nie musi płacić bo w twojej Wyższej Szkole Lansu Baunsu i Robienia Loda sama załatwiasz płatności z profesorami......... a pojechanki po rodzinie to typowa zagrywka plebsu z Polski B, kochaniutka i tak widać, że ze wsi jesteś...żadne ciuszki i kosmetyki nei pomogą....

Gość valerian
chodzę na dziwki bo taniej wychodzą i nie są tak zakłamane......więc nara :D

Gość ok nara prostaczki
boli was to ze wiedziecie taki mizerny zywot, ale mieszanie kazdego kto ma lepiej z blotem tego nie zmieni

Gość dejot
już pisałem kiedyś na jakiej uczelni studiuje i nawet koleżankę znalazłem tutaj...i nie jest to prywatna ( dla mnie i tak nie ma różnicy:D ) a co ty niby masz lepiej ? :D

Gość ahahahahaha
tak to jest jak prymityw z robotniczej rodziny idzie na studia, niedlugo doktoraty tacy beda robic. klasa robotnicza zawsze bedzie ci z oczu bila

Gość ahahahahaha do de jot
wiemy ze juz pisales to jest Wyższa Szkola Lansu i Baunsu i Robienia Loda a twoja kolezanka to dobrze w tej szkolce obciaga?

Gość dejot
jak trzeba to moj tato przychodzi z kolegami na uczelnie i wszystkim robimy lody,to nasz fach. dzieki temu przebrnalem przez 5 lat studiow

Gość dejot
tylko u nas klasa robotniczą to lepsze wykształcenie niż te wasze elity z tego po rosyjskiego wygnajewa..... wschód wam bije z oczu a do Europy się pchacie..... tak średnio jej top wychodzi ty podobno jesteś nie do pobicia

Gość dejot
co ty masz z tym wschodem? synku robola

Gość dejot cos skladnia u ciebie
lezy." u was", czyzbys sie do emigracji zaliczal? bo to by wszystko tlumaczylo

Gość dejot
lepiej być synem robola niż córką rolnika :D i do tego z Polski B...

Gość do dejot
ahaha a ja nawet nie jestem córka a ty jestes synem robola i tego nie zmienisz.