Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszka CC

Nie znosze gdy brzydki facet mnie podrywa

Polecane posty

Gość Wielkopolski Porządek
na wschód od Konina Polska B się zaczyna...... Dla Poznaniaków to już Azja....więc prawidłowa forma " u nas"

Gość oj to ty kur** z poznania
jestes dejot?

Gość dejot
jesteś jesteś :D.

Gość dejot
poczytaj sobie jakieś inne tematy to się dowiesz skąd jestem .....

Gość nie obchodzi mnie to
bo jestes strasznie prymitywny.

Gość odechciało mi się wiosny
wszyscy siebie warci i ta panienka i ten dejot...taki sam poziom

Gość Przewodnik
Jedyne co ja moge dodać do tej waszej płytkiej dyskusji to to ze w tej chwili kobiety które pokazują jakież to nie są głębokie i wspaniale pokazały ze 90% z nich to po prostu pustaki. Co my faceci mamy powiedzieć na temat tego gdy podrywa nas jakas szpetna graba uważająca się za nie wiadomo jaka boskość... Kilka z was napewno są ładne nie bede zaprzeczał lecz to nie sprawia ze musicie miec takie wysokie mniemanie o sobie i uważać się za lepsze od innych. Większość takich pustaków widzi u faceta jedynie jego portfel i samochod. Kolejna grupa pustaków to szczupłe lecz szpetne jak noc listopadowa muppety ktore uważają się za boskie laski i stawiają chłopakom wysokie progi gdzie tak naprawde większość na was spojrzeć nie chce. Pomyślcie nad tym wszystkim w waszych pustych łebkach i czasami zanim jeb..niecie jakimś tekstem do kogos przemyslcie go ze sto razy jesli jesteście w stanie wysilić swój mozg do takiego wysiłku. Pozdrawiam Wasz drogi Lounert

Gość gość
ja jestem ponoć całkiem przystojnym i fajnym facetem ale nie podrywam kobiet bo wiem, że każda wymaga co najmniej księcia z baji

Gość noraaktora
jak nie chcecie głupie pindy by was faceci podrywali to siedźcie w domu. Nie rozumiem po co wyłazicie na miasto do klubów gdzie wiadomo, że każdy próbuje kogoś poznać. No chyba, że wam chodzi tylko o pokazanie dowartościowanie swojego ciała i tępej mózgownicy.

Gość gość
roszczeniowe lale wymagają modeli do zwiazku

Gość gość
nie znosze śmialych brzydali

Gość gość
Kobiety wymagaja modeli ale nawet ladny czy brzydki ma prawo zagadac

Gość gośćbaba
a ja nie znoszę jak idiotki otwierają mordki takie jak autorka ,najbrzydszy facet jest sto razy lepszy od durnej suki

Gość gośćbaba
największa wada suk taka że są idiotkami a samców że pozwalają sobie na bycie prymitywami i prymitywne kłapanie dziobem we własnym towarzystwie bo myślą że są modni a są beznadziejni

Gość gość
co pasztecie frustracja że wszystkie cie olewaja :D:D

Gość gość
mowie ci suko ze lepszy brzydki niż taka idiotka jak ty

Gość pussydestroyer69
przepraszam

Gość gość
Nie ma brzydkich ludzi, mężczyzn czy kobiet, są po prostu ludzie zaniedbani albo z własnej woli nie przywiązują uwagi do swojego wyglądu chociaż pieniędzy mogą mieć obrzydliwie dużo bo znam osobiście takie przypadki gdzie facet jeździ X6 nową prosto z salonu, wypasiony dom ma, świetną pracę a wygląda jak małpiszon, ani to ogolony ani to nie był u fryziera bardzo długo już nie mówiąc o tym że ubierał się w kijowe ciuchy i wyglądał jak by kasy przy tyłku nie miał. Są to ludzie którzy nie przywiązują kompletnie uwagi do swojego wyglądu. Rzadki przypadek ale są tacy, są też biedni... albo menele, cwaniacy szukający c**ek. Poza tym nie bądź taka pewna siebie, bo pewnie w większość przypadkach to ty jesteś tą nie atrakcyjną kobietą dla wielu mężczyzn.

Gość gość
jak nie ma brzydkich ludzi, chyba jesteś ślepy albo udajesz idiote

Gość gość
Kilka mln lat temu mieszkaliśmy w jaskiniach, brudni i obrośnięci i się tworzyły związki i było dobrze a teraz sami nie wiecie czego chcecie, aż wyginiecie.