Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta najgorsza..

dziewczyna z klasą to taka która...

Polecane posty

Gość ta najgorsza..

? ciekawa jestem Waszych opinii :)

Gość brrfgb
ktora jest mila, usmiechnieta,przyjacielka i pewna siebie, al nie zarozumiala.

dzien dobry! nie siada jak chlop na skupie żywca nie rzuca grzywa nie ma kolczykow i tatuazy nie pali tytoniu nie upija sie nie klnie nie krzyczy TO FORMA A TREŚC [ nie tylko żołądkowa] kocha prawdziwie. wszystko!

Umiejętne gesty , odpowiednie zachowanie nie tylko przy stole . Zawsze ubrana modnie , ale nie wyzywająco... Nawet kiedy jest bardzo gorąca i nerwowa atmosfera, unika podniesionego głosu. :classic_cool:

Gość też tak miałam
wg mnie laska z klasa to taka ktora robi tak: podchodze do chłopskich zabudowan gdzie konie stoja swobodnie na otwartym polu i jedzą trawe, nastepnie zakradam sie do najzdrowiej wygladającego okazu, z predkościa swiszczacej kuli podnosze niczego nie spodziewającej sie habecie jej wlochaty ogon po czym wbijam mój długi nochal w jego parujący swierzym goovnem odbyt i zassssyyssssam pełne płuca zyciodajnego bogatego w tlen i składniki mineralne powietrza po czym z radością i poczuciem dobrze spełnionego obowiązku oddalam sie w rytmicznych półobrotach nucąc melodie z łabędziego jeziora jednoczesnie

no na pewno taka, która nie wkleja na kafeterii linkow do zdjec innych lasek w celu wysmiewania sie z nich i wlasnego samodowartosciowania

moze miec w uszach kolczyki. ale nie takie \" wisiory\"z bazaru za dychie, tylko zlote lub platynowe [ by byly zdrowe dla uszu ] i delikatne dobrane do kształtu Twarzy i wlosów.

Gość ja pierdyle ale cep z tego
unijnego :D

Gość hej hej
wara od tatuażu(mały niewidoczny to nie grzech) i kolczyków !!! :P

Gość ta najgorsza..
oo, można np powiedzieć, ze kobieta z klasą to osoba, która szanuje siebie i innych. czy wygląd ma aż tak duze znaczenie, czy naprawdę trzeba byc modnie i dobrze ubranym i umalowanym by mieć klase? bo ja zawsze myslałam, ze ta "klasa" mieści sie raczej w głowie, nie w wyglądzie..

Gość dodam do tego jeszcze
Nie chichocze i nie mówi zbyt głosno w miejscach publicznych Wysławia się i pisze bez błędów Zachowuje sie elegancko przy stole, wie , co do czego i z czym się je Ubiera sie stosownie do sytuacji Jest dyskretna, nie czyta cudzej korespondencji, nie wdaje sie w plotki, nie podgląda, nie podsłuchuje Potrafi prowadzic rozmowę na każdy temat

jestem wersja ludowa prostego chlopa. ale jeżeli ja to wiem prosty chlop z prowincji to powinna to również wiedzieć inteligencja. a niekoniecznie jak czesto widuje to wie.

Gość uuuuuuuuuuuupppppppppp

Gość zieeeeeeeeeeeeeew
ziewczyna z klasą to taka która...jest nauczycielką

Gość Unijny to żelazna konserwa
wiec nie ma sie czemu dziwić|!:classic_cool:

candywoman -- :D Szanująca siebie i innych .. ubrana stosownie do okazji .. Jejku sama nie wiem :o dla każdego określenie ''klasa'' ma inne znaczenie ..

Gość No bo ilu ludzi
tyle definicji.;)

Gość ta najgorsza..
dlatego tez pytam, by te definicje poznać. jestem ciekawa co sądza ludzie na ten temat i chce tez popatrzyc na siebie krytycznie przez pryzmat waszych wypowiedzi :)

kobieta z klasa powinna sie odnalezc w kazdej sytuacji i odpowiednio do niej sie zachowac:)