Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kar0ola

ROZJAśNIANIE WłOSKóW NA RęKACH . . . ROZJAśNIACZEM DO WłOSóW !!!!

Polecane posty

pRóbowała już któraś ?? slyszałam że to super sposób włoski są jasne i nie widac ich ; D Np rozjaśniaczem z Joanny ; D Są jakieś skutki uboczne ?? PISZCIE !

Gość chodzi chyba
jeśli masz na myśli ten specjalny Sally Hansen to spoko a jak to paskudztwo do pasemek Joanny to odradzam..... generalnie skóra na ciele reaguje silnym podrażnieniem na środki rozjaśniające...realkcja alergiczna jest tym silniejsza im na większą powierzchnię nakładasz preparat dodatkowo jeśli zrobisz to po peelingu lub jakimś drażniącym, wysuszającym balsamie czy żelu pod prysznic to będzie Cię nieziemsko swędziec, palic i szczypac.... zrobiłam kiedyś taki eksperyment chyba farbą Pallette by rozjasnic trochę włoski na udach....myślałam że umrę nie mogłam wytrzymac z tą farbą nawet 5 minut tak piekło, musiałam szybko zmyc no i oczywiście włoski się nie rozjaśniły bo musiałabym trzymac tą farbę minimum 30 minut

Gość chodzi chyba
...ale kolejne eksperymenty z Garnier Nutrisse były pozytywne :-) tylko strasznie tak upierdliwie łazic z tą farbą na nogach po chacie nie mogąc usiąśc przez 25 minut :-( no i oczywiście trzeba uważac by wszystkiego wokół nie pobrudzic farbą

Gość ....finka
Przed rozjasnianiem wloskow ochronic skore np kremem z wit A -do kupienia w aptece.

a ten specjalny rozjaśniacz Sally Hansen ile kosztuje ? i gdzie go dostane ? ? to moze spróbuje z tym Garniera ... hmmm

Gość to tylko jaaaaaaa
wydepiluj woskiem. nie boli, a efekt dłuuugo się utrzymuje po co pieprzyc sie z rozjasniaczamI? :/

Gość kudłata desperacja
ja rozjaśniam kudły na brzuchu, fakt szczypie ale warto :)

Mi Joanna krzywdy nie zrobiła;) To sprawa indywidualna. W tym roku przez całą zimę przecierałam wieczorem ręce wodą utlenioną i jestem zadowolona z efektu:)

Gość po wosku to fatalnie wrastają
wiem z doświadczenia, to już wolę miec blond kudły na udach i przedramionach łydki zrobiłam laserem, wydałam kupę kasy a i tak połowa włosów pozostała i muszę je golic, ostatnio słyszałam opinię że i tak po laserze po kilku latach włoski odrosną, inna sprawa że dermatolog ostrzega też że laser sprawia że skóra jest gorzej ukrwiona i stanie się szybciej niejędrna....wrrrrr szkoda że o tym nie mówią w gabinetach depilacji laserowej żałuję że w ogóle zaczełam się golic, gdybym od 15 roku życia tylko rozjaśniała niechciane włoski to po nich nie byłoby już śladu, same by się wykruszyły, tylko że wtedy nie miałąm o tym zielonego pojęcia i "modne" były maszynki do golenia i depilatory chemiczne

ja bym chyba spróbowała tym rozjaśniaczem z Joanny .. hmm a bardzo szczypie ?? xDDD nie bd miała potem skóry czerwonej z jakimiś krostami xDD czy cuś xDD ???

najlepiej 6% lub 9% wodą utlenioną najlepiej kupić wodę utlenioną w kapsułkach i zrobić stężenie jakiego się oczekuje problem w tym ze i farby i woda utleniona rozjasniają opalenizne

Gość A GDZIE KUPIĆ
wodę utlenioną o takim wysokim stężeniu ? w aptece jest tylko 3%

Gość nie boje sie gdy jasno jest
O boze jak wam przeszkadzaja wloski na rekach to sobie ogolcie i po sprawie

Gość gość
jeśli ktoś pytał o SPOSOBY rozjaśniania włosów a Ty nie masz w tym temacie nic mądrego do powiedzenia to stosowniej jest się nie wypowiadać :)

Gość gość
Też chciałam spróbować z rozjasniaczem. Kupiłam taki firmy Joanna, ale nie wiem w jakich proporcjach go stosować

Gość gość
Pomoże ktoś?