Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anatame

Jak wrócić do naturalnego koloru włosów?

Polecane posty

Gość anatame

Mam pytanie do doswiadczonych koloryzacja kobitek. Wiecie jak moge odzyskac swoj naturalny kolor wlosow nie czekajac az same odrosna (bo wg mnie nie wyglada to ladnie)? Probowalam juz farbowac wlosy farba do 24 zmyc, ale minely juz 2 miesiace (myjac wlosy co 2 dni) i nic, widac odrosty, wiec nie pomoglo. Trudno jest mi tez znalezc farbe, ktora ma zblizony kolor do moich naturalnych wlosow, bo mam taki szary, jasno grafitowy kolor. Pomozcie, bo mam dobiero 21, a farbije sie od 3 i juz mam troche zniszczone wlosy, a nie chce sie farbowac cale zycie... Z gory dzieki i pozdrawiam.

Gość MeOne
nic, tylko czekać aż same odrosną :///

Gość nie napisałaś jaki masz teraz
kolor, więc trudno doradzic, jednak szampon koloryzujący czy szamponetka to chyba nejlepsze rozwiązanie skoro masz zniszczone włosy

Gość polecam ktoras z farb
Loreal casting, maja bardzo ladne kolory, mialam ten sam problem wlosy zmeczone pasemkami i rozjasnianiem, a naturalne mam sredni dosyc popielaty blond, zafarbowalam castingiem perlowy blond, ktory jest przeznaczony do ciemnego koloru blond i jest super. Wlosy bardzo chetnie poddaly sie temu kolorkowi, sa blyszczace i jestem zadowolona.

slyszalam ze istnieje jakis sposob, misz zapytac profesjonalna fryzjerke... jesli sie czegos dowiem napewno poinformuje Was o tym!!! pozdrawiam