Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moje drugie ja

KOMPUTER JEST KOBIETĄ.....

Polecane posty

Taki żarcik który spodoba sie pewnie facetom i kobietom z dystansem do siebie:-D : -gdy tylko go masz , zaraz widzisz 100 lepszych..i szybszych oraz łatwiejszych w obsłudze -każdy twój najmniejszy błąd będzie na wieczność zapamiętany.. -cały czas wydajesz na niego kase .. a co masz ?Trochę przyjemności od czasu do czasu i zmartwienie na resztę życia.. -nikt nie pojmuje do końca logiki wedle której postępuje -ma genialny talent do komplikowania rzeczy prostych do rangi.. nierozwiazywalnego problemu...a wtedy wzywa cie na pomoc lub .. poddaje sie.. -niby cię słucha .. ale tylko wtedy gdy postępujesz ściśle według narzuconych przez niego regół.. -niby toto rozumie , ale to tylko pozór... -czasem ,gdy dotykasz go w niektóre klawisze -piszczy (a czasem nie..) -gdy jest obok ciebie , noc nie służy do spania.... - czasami -jak go nie trzaśniesz to sie nie wyłączy....

Kobieta mówi /myśli tak/nie nie/tak rób co chcesz/póżniej mi za to zapłacisz mósimy porozmawiać/chcę ponarzekać kuchnia jest taka niewygodna/chcę nowy dom czy mam grube pośladki/powiedz mi że jestem piękna jak bardzo mnie kochasz?/zrobiłam dzisiaj coś co ci sie nie spodoba ;-) --trochę się z tym zgadzam... ;-)

Gość eeeeeeeeeeeeee
regUł...

Gość nie przeczytałam bo już mi sie
to nie podoba nie to, żebym dystansu nie miała.. tylko to , że mam dol udzi szacunek a kobieta to człowiek a traktowane są coraz częściej jak przedmioty...a niby 21 wiek i wielka reforma równouprawnienia...

ups.... nie czuję sie traktowana jak przedmiot i jestem zadowolona z tego jak traktują mnie faceci , więc mam dystans do tego żartu.. ;-)

Gość same tego chcemy
żeby mężczyźni traktowali nas jak szmaty widac to na każdym kroku np tu pozwalamy sobie na za wiele oni korzystają skutków wokół pełno dowcipy o pojemnikach na spermę , o naszej głupocie , reklamy jakie to głupie i tępe jesteśmy i wiele wiele innych laski ubierają sie jak szmaty więc same pokazują że można mną wytrzeć podłogę a potem wyrzucić e tam... nie ważne ja nie jestem taka , a inne prostaczki mnie nie obchodzą szkoda tylko że io mi i moim córkom takie ladacznice jakich wiele etykietkę wystawiaja i uczą facetów jak poniżać , przyzwalają na to etc... bez sensu moja gadka i tak sie nic nie zmieni ale kiedyś bedziemy płakać... wiele JUŻ płacze

Płaczą ..bo sobie pozwoliły wleżć na głowę...:-( Kobity aż tak wam żle ..:-( W takim razie sorry , nikogo nie chciałam urazić :-(

Gość eeeeeeeeeeeeee
mUsimy....

Gość eeeeeeeeeeeeee
same tego chcemy....jakaś skrzywdzona jestes?!

Gość przykre to jest bo za dużo
tego :( za dużo motywów na mieście i w mediach kobiety słodkiej idiotki machina ruszyła od nas zależy czy za 10 lat będzie lepiej czy gorzej :( mi jest smutno na każdym roku o braku szacunku do kobiet i widzę traktowanie jak niewolnicę ... do tego niewolnicę bez własnego zdania, bez mózgu...a tym samym bez honoru. żal mi takich dziewczyn...

Gość no ale one mają rację
same tego chcemy!!wystarczy zobaczyc jak sie ubieraja jak zachowuja mlode dziewczyny dla mnie to masakra. w BB na przyklad facet nawet ma ocenzurowane przyrodzenie a babce pokazuja wszystko nawet gdyby sie wypiela a juz tym bardziej rozkraczyla - to dopiero byl by rarytas :O na erotykac to samo. facetow traktuja z szacunkiem a my jak tamie mięcho do robienia pieniędzy i zwiekszania nakładów playboya i innych dajemy sie wykorzystywać bo myślimy ze tak jest fajnie, bo pokolenie za pokoleniem wychowuje się na coraz to wększym wyłuzdaniu i dla niego wydaje się to być normą. nikt tego nie zauważył? to ile macie lat? ja 44 i widzę to...jeśli macie po 16-20 to nie dziwie sie , że mylicie żart z szacunkiem do samych sienie a reklamę o głupocie kobiet z godnościa :O:O

Ojej -- same niedowartościowane babeczki :-0 jakby tak patrzeć to nikt nie powinien z niczego żartować :-0 strasznie ponuro to widzę ..:-0 Troche dystansu do samych siebie .. a potem sie dziwicie że faceci nie wytrzymują ... i odchodzą

Ach --- i mam szacunek do kobiet , samej siebie i ...nawet facetów :-p co nie przeszkadza mi żartować i cieszyć się z życia.. :-P

Gość eeeeeeeeeeeeee
WyŁUzdaniu....powiadasz?! kobieto...ja mam 40 lat i tez mnie denerwują reklamy i nachalny sex WSZĘDZIE....ale nie oglądam BB (poniżej mojej krytyki ) i programów z"gwiazdami"...na lodzie, na parkiecie, itd.... Szkoda mi nastolatek,które chcą być widziane i słyszane, a potrafią to osiągnąc tylko pzry pomocy gołego brzucha i przekleństw... Ale czy to nie jest wina nas..pokolenia ich matek?! zastanów się nad tym

Gość eeeeeeeeeeeeee
Mam wrażenie,że wypowiedzi"same tego chcemy", "przykre to jest bo za dużo" i "no ale one maja racje" to wypowiedzi tej samej osoby

Gość eeeeeeeeeeeeee
W necie jest sporo dziwnych osób z pogmatwanym życiem osobistym;) Tobie zarzucam tylko błędy ort, które mnie ZAWSZE raziły, nawet kiedy miałam naście lat...sama z tym nie miałam problemów i uważam,że to podstwa poprawnego pisania:) Ale często walę takie literówki,że aż strach;)

Gość do eeeeeeeeeeeeeeeeeee
to nie mogą być wypowiedzi tej samej osoby bo jedna (nie ważne jaka) byłą moja :P nie, nie ... chodzi o to że faktycznie jakoś tak pochmurno się tu zrobiło a nie o to chodzi eeeeeeeeeee uważam , że masz racje ale właśnie dlatego dziewczęta powinny pokazać drugą stronę swojego ja, pokazać że nie ciałem można osiągnąć sławę , wiecie o co mi chodzi? bo teraz to najważniejszy sie wygląd zrobił a nie jaki kto jest, co chce nam przekazać , czy daje dobro czy zło.. już teraz wiecie o co mi chodzi? nie chcę żeby moja wnuczka żyła w tym i uważała że TO normalne :O

sorki za błędy , ale jestem wzrokowcem i jak coś napiszę i za szybko wyślę to choć widzę błąd ,nie mogę go już poprawić :-D

Gość wiem chyba . o to żeby
laski nie były postrzegane poprzez pryzmat seksapilu i pustego mózgu i tez wypraszam sobie porównywanie mnie i moich wypowiedzi z innymi postami ja mam dopiero 24 lata i mogła bym wiele pokazać , nawet od jutra moge zaczać ubierać sie jak doda ale wiem ze bede zaraz wyzwana od **** i postrzegana jak łatwa pusta lala a ja sie tym brzydzę, denerwuje mnie to i boli bo nie tak wyobrazałam sobie moją dorosłość i relacje damsko- meskie :( i faktycznie ja trafiłam na 3 złych gnojków... bicie też było. :( niestety