Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moje drugie ja

KOMPUTER JEST KOBIETĄ.....

Polecane posty

no widzisz a nie wszyscy faceci sa żli i nie wszyscy cierpią na brak szacunku do kobiet... A kobiety ? Cóż ... czasem rzeczywiście same sobie są winne ,że sie je traktuje tak a nie inaczej...

ale się niemiło zrobiło :| ten temat jest ciężki i kontrowersyjny i zawsze znajdą się podniesione głosy oburzenia , kpiny , sprzeciwu ... ile osób tyle zdań na ten temat zależy od mentalności człowieka i od tego co go w życiu spotkało tak mi się bynajmniej wydaje :O też mi się źle z tym żyje mam 22 lata i też chciała by mieć dobrego męża , wiernego , prawdomównego , takiego, który będzie miał szacunek do ludzi, do mnie ... mało takich teraz :( Moi kumple to same erotomany i obiboki bleeeeeeeeeeeee

Gość bo jak ktoś został
skrzywdzony, poniżony nie raz przez mężczyznę to go to boli, a jeśli nie z własnej winy to boli go to podwójnie nie wiem czy rozumiecie... inne pracują np. na opinię o mnie. co pomyślicie o takiej ., która wymalowana i ubrana jak prostytutka? i teraz jedna idzie tak ubrana raz w roku np. na jakas imprezę a druga to typ kur*****szona a ocenione zostaną tak samo - "bo sie przyjęło" trudno mi to tłumaczyć o tej godzinie, jestem zmęczona i śpiąca i może dałam głupi przykład ale jeden z wielu potwierdzających stan rzeczy dobranoc

No to teraz "dowale " facetom A co :-D Facet mówi/myśli -chcesz pójśc do kina/w końcu sie z tobą prześpię -ładna sukienka/ fajne piersi -nudzi mi sie /chę się kochać -kocham cię /chcę się kochać -zjemy razem kolację/ wkońcu sie z toba prześpię -porozmawiajmy/chce wywrzeć na tobie wrażenie,że jestem osobą o głębokiej osobowości,a może wtedy zechcesz się ze mna przespać -ta sukienka chyba nie pasuje do tej bluzki/ jestem pedałem :-D

... że ta co na co dzień jest skromna ... i w ogóle ideał i raz poszła gdzieś tak dostaje etykietkę tej z marginesu społecznego bo z góry zakładamy że to K***wa.. jak o to chodzi to się zgadzam ale odbiegliśmy od tematu mimo wszystko fakt, szacunku nie zazna..

Gość same pierdoły
up ,up..