Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NOCNA NIEZNAJOMA 28 lat

CZY NA WSIACH SĄ FAJNI FACECI ?

Polecane posty

Gość Evangeline
Poza tym Andrzej pusta palo czytaj uwaznie co pisze a nie podniecasz sie niezdrowo. pozdrawiam:-)

Andy,nie denerwuj się!:) Ona źle się wyraziła,piszac\"gen\"miała na myśli to,ze dzieci alkoholików mają skłonnosci do pójscia w slady rodziców.Wiadomo,ze nie wszyscy.

sowaaa oczywiście ale myślę że ten ze wsi może mieć większe problemy. Już jeden mi powiedział dając pierścionek że na nic nie liczy bo nawet by nie śmiał :( Potem poznał zwykłą dziewczyne w dodatku z patologicznej rodziny.

Gość Evangeline
Sowaa ma racje;-) Otworz linka ktorego Ci wczesniej wyslalam:-)

Gość Evangeline
Marketa>>>>>>🌻

Gość owszem są
ale jak zmienią miejsce zamieszkania na miasto,to przestaja być fajni,uderza im sodowa do głowy,zapominaja skad pochodzą,mądrzą się itd. zresztą cham zawsze będzie chamem,na wieki wieków - amen

Gość romario 32
do nieznajomej 28. powiem trak.trafiałaś cały czas na tzw. "bad company" cóż z tego ze byłąś ładniutka i atrakcyjna. miałaś cały czas za towarzystwo burasów i prostaków tzw. loklanej mafiozy i dilerki? nie wiedziałeś ze chłopaki lubi.się nimi otaczać!!!!!!!!!!!!!! masz teraz 28 latek.sama zrozum co jest dobre a co złe .wybór należy do ciebie -:)

Gość Evangeline
to czego sie rzucasz jak wiesz o co mi biega prusaku??

jeśli chodzi o Andrzeja,to pierwszy raz zobaczyłam,ze się uniósł.Jestem tym faktem zaskoczona (niemile).znam go z forum juz jakis czas i nigdy go takim nie widziałam....... Andy,co się dzieje?:(

Evangeline a ile Ty masz lat i długo już szukasz ?

Gość Evangeline
Mam 26 lat i juz nie szukam, mam wspanialego partnera (z malej miejscowosci ale i nie wioski;-) Kiedys wlasnie szukalam Wiesniaka ze tak po skrocie okresle (bez obrazy) skuszona obiegowa opinia jacy to dobrzy ciepli prostolinijni ludzie. Niestety trafilam na bad company, jak i Ty

Gość Evangeline
ale Ty sie nie poddawaj :-D

Jestem na etapie pewnych decyzji ale to nie dlatego. Wkurzyło mnie to strasznie bo sam wywodzę się z takiej rodziny i ludzie często oceniali mnie przez pryzmat ojca, przecież nie wybiera się rodziców:(

Nocnanie- Twój znajomy miał racje z ubiorem. Był kiedys taki dokument w tv w którym udowodniono, że piękne kobiety trafiają często albo na facetów z mafii, albo snobów. Ci skromniejsi, a przez może i bardziej wartościowi wstydza si podejśc.

Co do ubioru i ogólnie wyglądu to się zgadzam. Przyciągam "dzieci" chcące się pochwalić nową ładną zabawką. Muszę czekać aż trafi się ktoś kto doceni też wnętrze :( Nie ma wyjścia :(

Taaaaaa,dużo by o tym pisać.O alkoholiźmie rodziców lub jednego z nich.Zaraz tą samą miarką mierzą dzieci.Przykre to jest,niestety.:( Idę spać,dobranoc wszystkim Życzę spełnienia marzeń.:) 🌻

Gość Evangeline
No wlasnie, wcale nie jest latwo poznac naprawde fajnego faceta..

Gość Evangeline
Marketa, niekoniecznie musza byc dzieci pijokow tez alko. Ale maja wieksza szanse by sie nimi stac...:-(

Gość Evangeline
Moj partner czyta mnostwo ksiazek, ja rowniez kiedy mam czas :-) I nie sadze zebym miala az takie wysokie wymagania:-)

Gość __lolek
Cze przyłaczyłem się dopiero przed chwilą i tak tylko przeleciałem szybko ten temat i trochę mnie śmieszy :) jestem facetem ze wsi, tylko czym dla kogo jest wieś??? dla jednego końcem świata gdzie stoi 10 domów a dla kogoś innego jakas wioska w której pełno rolników moja wieś to obrzeża miasta, jest paru rolników a poza tym jest spokój, zieleń, przyjaźni ludzie itp itd

Gość Evangeline
Wlasnie o taka wioske i takich ludzi jak Ty chodzi naszej drogiej autorce:-) Dlaczego nasze wpisy Cie rozbawily? :-)

Gość Evangeline
Ostatnio przeczytalam Czrownice z Portobello

Andrzej Ty nic nie rozumiesz i obrażasz się !

Gość __lolek
z tym pryszczatym , chudym :) z tym zapitym, nieogolonym :P no i ta historia z aparatem i nagrywaniem :D zapraszam na wieś bo jest na serio super chodzi mi oczywiście o taka wioskę jak moja tzn, szkoła z basenem, poczta, pare sklepów brakuje stacji benzynowej ale i tak do najbliższej mam jakies 3 km :D

Andrzej może powinnam się to prosto i na temat wyjaśnić bez owijania ?