Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mojfacetmaur

tak z ciekawosci

Polecane posty

Gość mojfacetmaur

co sadzicie o takiej sytuacji: napisalam zaraz po polnocy smsa do faceta z zyczeniami (ma dzis urodziny) i do tej pory nie odpisal a wiem ze nie spi bo chodzi do pracy, jest w innym miescie czy to ok z jego strony?

Gość mojfacetmaur
ma pełne konto, nie spi pracuje na budowie jest inzynierem

Gość mojfacetmaur
a po czym on moze byc niewyspany hehehe no laski z okazji urodzin odpadaja w jego przypadku

Gość fgsjhjsjjhskjksjs
A nie możesz mu złożyć życzeń bezinteresowanie ? Czy musi ci za nie dziękować ?

Gość dostał przeczytal
'zanotowal' czy napisalas mu ze czekasz na sms zwrotny z jego strony ? ja kiedy dostaje smsy ( a jestem kobieta) czytam je, ale nie odpisuje w podziekowaniu (bo dziekuje sie przez pamiec kiedy wysylasz tej osobie zyczenia na jego/jej urodziny), a facet jest jeszcze prostszy.

Gość mojfacetmaur
to nie chodzi o bezinteresownosc bo to chyba oczywiste chodzi o to ze jest setki km i jestem ponoc jego najblizsza osoba wiec czemu w tym dniu sie nie odezwie choc na chwile ja tesknie bardzo niestety i chcialabym go usłyszec albo chociaz dostac smsa

Gość mojfacetmaur
wiem ze to takie marudzenie i rzeczywiscie masz racje to FACET wiec oni mysla po swojemu :(

Gość fgsjhjsjjhskjksjs
Dobra dobra nie panikuj już, napewno ma jakieś dobre wytłumaczenie :) więcej luzu a będzie dobrze.

Gość mojfacetmaur
dzieki za dobre słowo :) obyyy

I nie wymagaj od facetów zbyt wiele. :) Ich naprawdę czasem ciężko zrozumieć. Ja już nawet nie próbuję. Przyjmuję z dobrodziejstwem inwentarza. :)

Gość mojfacetmaur
no i wszystko sie wyjasnilo sms dotarl , nie chcialo mu sie w nocy odpisywac, rano jadl, gdy zadzwonil tez nie mial za duzo czasu na pogaduszki bo mial przerwe na obiad a gdzie czas dla mnie ? chyba mam dzis zły dzien i histeryzuje wszystko przez to ze tesknie :(:(:(

Gość ggoossiiaa
a czy ja jestem porzewrazliwiona jak moj facet tez pracuje w innym miescie i dzwoni codziennie tylko na 2 - 3 minuty pozniej tez wg jego slow spi i je a moze mam racje ze wymagam dluzszych pogawedek