Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosssska...

Pokleilam sobie rece super glue jak to zmyc teraz ?

Polecane posty

Gość gosssska...

czesto kleje sobie dlononie klejem bo lubie to później zgryzac zebami z palców, wczoraj zapomnialam wieczorej zgryzc i dzis jeszcze bardziej zaschneło i nic sie nie da z tym zrobic probuje gryzc ale nie chce zlazic pomocy:o

Gość no ...
kleisz sobie bo lubisz ,dziwne zainteresowanai , mi przypadkowo klej wyskoczył w oko (tubka pekła) to dopiero jest problem moja droga ,szpital i te sprawy....

Gość malamyszka09876
o matko! fajne zajęcie masz :-o

jakies pol roku temu przykleilam sobie dwa palce do buta(wiem, wiem...zdolna bestia jestem). Jedyne co pomoglo to aceton(ale nie zmywacz)

Gość renata poznan 234
ja tez sie kiedys pokleilam tym klejem!! lepilam cos i pękla tubka.paluchy mialam poklejone.

Gość asiczek192
Przy sklejaniu włącznika od lampki nocnej zgiełam tubke i klej zalał mi całą ręke , a co najgorsze zalał mi obrączkę ślubną . Zamiast zachować trzeźwosć umysłu to ja poleciałam do łazienki i zmyłam to zimna woda , zrobiła sie taka mega skorupa i moje rece wygladały jak u osiemdziesięcioletniej babci. Dobże że robie paznokcie żelowe to mam czysty aceton . Zmyłam rece acetonem potem poszorowałam pumeksem i w końcu udało ci sie tego pozbyć .

Gość triwialna sucza
a po co zmywać? ja specjalnie kleje palce superglue a potem to zdzieram zebami, taki fetysz :o

Gość wolfas
na 100% aceton rospusci supre glu i inne bo mi na maske samochodu wylali lakiermik mi powiedzial tylko malowanie a ja pojechałem załatwiłem acetom i maska przwie jak niwa nawet lakier nie tknietny

Gość nie zmyjesz raczej
szkoda rak na chemikalia dodatkowe... Samo Ci sie zetrze z czasem. A jak cos to potrzyj czyms szorstkim. Ja papierem sciernym wyczyscilam palca ;)

Gość psoty65
Pumeks kosmetyczny najlepszy,po wyschnieciu kleju.

Gość ela0706
super glu popieram ścieranie ostrą ściereczką do mycia naczyń

Gość ja zawsze piłuje
miejsce poklejone zwykłym papierowym pilnikiem do paznokci , spróbuj schodzi z rak od razu

Gość lla
ja potarłam suchym,nowym pumeksem-zeszło super!

Gość gość
sa specialne masci

Gość gość
Trafiłem przez przypadek. Temat już zamkniety ale tak na zaś to znakomicie klej typu super glue usuwa preparat super glue remover. Nie jest on tani ale bardzo dobry w działaniu. Mozna go kupić na necie wiadomo na jakiej stronie alle........

Gość gość
właśnie wylałam klej na swoje paluchy i nic nie dziala!

Gość gość
Pilnikiem do paznokci i zmwaczem do paznokci

Gość gość
Zaschnal mi klej chciał am go otworzyć zębami mam klej na zebach co mam zrobic prosze o szybka odpowiedz

Gość gość
Poczekaj troche i za kilka dni samo zacznie odpadać

Gość Jagogago
Sklejałam szklaną figurkę i lekko dotknęłam 4 placem, 2 i 3 super glue. Szybko obmyłam wodą i też zaczęłam zdzierać zębami i takim urządzeniem co wyrywamy sobie brwi ale to podziałało tylko na 4 palec który był tylko troszeczkę zamoczony. Zaczęłam myć palce gąbką i mydłem ale to też nic nie dawało więc urzyłam pumeksu. Na początku palce się delikatnie jeszcze kleiły ale po chwili były normalne. Trzeba też sprawdzać dotyk zdrowym palcem jedocześnie z tym poklejonym żeby wiedzieć kiedy przestać czyścić.

Gość Katw598
A ja zrobiłam tak ze najpierw pomoczyłam w zymfhg iw cieplej wodzieb i jakoś schodzi?

Gość gość
1. Kupowac klej w żelu. Nie rozlewa sie tak jak ten w plynie i raczej nie prysnie do oka. 2. Klej typu "super sekundowa kropelka" twardnieje pod wplywem wody, jesli palce jeszcze sie skleily, to wsadzidic je do wody. Twardy klej latwiej usunac. 3. Kleje cyjanopanowe nie "znosza" tluszczu mozna zaczekac az sam odpadnie lub palce ze "skorupka" wsadzic do oleju ewentualnie do wody z mydlem. Po 15 minutach zacznie "odchodzic" P.S. Naturalny tluszcz ze skory tez zadziala, tyle, że trwa to dluzej.

Gość gość
U mnie dał rade zmywacz z acetonem

Gość natccia
ja to zdrapałam nożyczkami xD