Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

łe rety...

bilety lotnicze - pytanko

Polecane posty

Wiecie może czy w biurach podróży w Irlandii, konkretnie w Cork można kupić tak samo jak w Polsce bilety lotnicze? Oczywiście nie kupując wycieczki ;) Wiem, że może to dla niektórych oczywiste ale niestety jestem nieuświadomiona w tym temacie. P.S. Online nie mogę kupić, bo nie posiadam karty kredytowej, a w ryanair niestety nie można płacić w inny sposób...

Gość a po co ci kredytowa
ja kupuje zwykla debotowa.

no to nie masz konta w banku? To jak Ty dostajesz wyplate ? nie wyobrazam sobie zycia bez karty zagranica... Ale w najgorszym wypadku to moze popros jakiegos znajomego zeby zaplacil ze swojej karty a Ty mu kase do reki oddasz. Ale chyba latwiej bedzie jak sie przejdziesz do banku i zalozysz sobie konto i poprosisz o karte.

Ja jestem tutaj dopiero od miesiąca więc jak na razie ze znajomymi jest problem, a co dopiero ze znajomymi z kartą... W PL wszyscy mają raczej normalne karty płatnicze więc też problem. Z pewnością taką sobie założe ale w Polsce dopiero będę w lipcu więc z tymi biletami muszę coś innego wykombinować. Dostaje wypłatę do ręki, z resztą nie mieszkam w samym mieście więc tak jest mi wygodniej, nie muszę szukać bankomatu :)

Gość sluchaj
poszukaj na necie agencji ktore zajmuja sie sprzedaza biletow lotniczych moze w twoim miescie jest taka albo w polskim magazynie np COOltura .w TYCH AGENCJACH MOZNA PLACIC GOTOWKA SAMA SPRAWDZILAM

No ja to chciałabym zrobić w jakimś biurze podróży, bo w Cork jest tego mnóstwo więc tak obędzie się bez szukania, tylko mam pytanko czy wiecie czy tam mi sprzedadzą? Bo nie chciałabym robić sobie wycieczki do Cork żeby wrócić z niczym...