Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgjdkgjdkg

i znow musze zaczac brac te paskudne tab.....

Polecane posty

Gość fgjdkgjdkg

bralam tab. ponad 2 lata i rzucilam je w cholere bo to wieli syf ale 99% skutecznosc przed ciaza..no walsnie rzucilam i po pol roku zaszlam w ciaze ..oczywiscie wpadka....tearz jestem 4 miesciace po narodzinach i to jeszce cesarce wiec nie chce i nie moge zajsc w ciaze!!!! stosujemy gume ..ale po kazdym stosunku dostaje schizy ze zajde w ciaze itdddd caly czas chodze zestresowana ze zaszlamw ciaze itd nie chce brac tab, bo nawet najlepien dobrane tab maja SKUTKI UBOCZNE!!!! ale co ja mam robic..eh a na plastry szkoda kasy bo teraz mam taka sytuacje ze z narzexczonym widuje sie co 2 tg bo jestw wojsku....chyba pojde do klasztoru he

Rzeczywiscie, schizy masz nieziemskie :O ale nie ma sie tak co dolowac, ja z moim chlopakiem a teraz mezem caly czas uzywalismy gumki..., poczekaj przeszlo 4 lata i tylko raz pekla. nie ma co z tego powodu co panikowac. Odpowiednio zalozona guma i uzywana :P guma zabezpiecza przed ciaza. Nadmienie tylko, ze przez caly ten okres stosowalismy dylacznie DUREXY Innych nie testowałam, zle mi sie kojarza :P

Gość fgjdkgjdkg
no wlasnie my tez uzywamy durexow , ale 1 raz po urodzeniu dziecka kochalismy sie no i gumka pekla, ale nie bylo wytrysku ale i tak mialam schizy i mam do tej pory hehe choc okres dostaje regularnoe to i tak sie boje ;/

Gość fgjdkgjdkg
a jak znaczne brac tab to znow zniknie mi ochota na seks i znow bede miec co chwile jakies infekcje ;/i tak zle i tak

BOI SIE PRZEDE WSZYSTKIM TWOJA psychika. moim zdaniem, powinnas zaczac od malych kroczkow. Kochac sie z facetem w gumce, nie uprawiac sexu w dniach plodnych. Mozesz zastowosac jednoczesnie metode stosunku przerywanego, tylko ze w prezerwatywie. Zobaczysz, oswoisz sie. Jesli faccet bedzie staral sie to zrozumiec, nic nie jest w stanie zagrozic waszemu zwiazkowi. Po primo - wzajemne zrozumienie!

mowie ci o tym z wlasnego doswiadczenia. Sama nie wierzylam w skuteczna moc antykoncepcyjna prezerwatywy. Z czasem sie jednak do niej przyzwyczailam i stala sie moja najlepsza przyjaciolka. :P Teraz juz i ona poszla w kąt, bo zaczynam starania ❤️

Gość kalalalalaalal
a może pomyśl o innych metodach? Np spirala? albo plastry?

Gość fgjdkgjdkg
nie oplaca mi sie brac narazie plastrow bo facet w wojsku wiec seks rzadko , a spirala nigdy w zyciu , od niej mozna miec raka;/

Gość Perełkaaaa
Myślę że powinnaś poczytać sobie o NPR (Naturalne Metody Planowania rodziny) i na tej podstawie spróbuj określić dni niepłodne i korzystać z tych dni po owulacji i to z prezerwatywą (żeby nie panikować). Tzn nie wiem jak jest z twoimi cyklami, czy unormowały sie już, bo po ciąży to z tym NPR to trochę bałaganu jest i potrzeba więcej doświadczenia. Ale na przyszłość możesz właśnie tak. Poczytaj tutaj jeśli cię interesuje: http://www.iner.pl/?x=1 http://www.npr.prolife.pl/

Gość 200 kilo venus z milo
a moze wkładka domaciczna?

Gość Hajleselasi
wiesz co, to już nie są lata 80 czy 90 i tabletki nie robią już tego z kobietami co wtedy. to stereotypy z dawnych lat. Teraz tabletki są o wiele bezpieczniejsze bo żadna nie pozwolila by sobie na produkowanie czegoś co przynosi wiecej szkody niz pozytku

Gość fgjdkgjdkg
ja bralam tab ponad 2 lata i wiem po sobie ze jednak maja skutki uboczne, chodzi mi np ze wplywaja bardzo na psychike, czesciej maila depresje itd i te ciagle infekcje