Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smerfetka różowa

Jaki balsam brązujący polecacie ?

Polecane posty

Gość smerfetka różowa

Cchialabym się już zacząć smarowac takim balsamem by miec ladny odcien skóry,nie chec iśc do solarium,co polecacie?

Gość stressss
tylko johnnsons!!!!!

Gość falinna
ja ogolnie bardzo polecam Dove summer glow. Super sie wchlania, nie robi plam po zastosowaniu jak i odstawieniu balsamu.Jedyny minus to taki, ze posiada rozswietlajace drobinki i mysle co czasami moze irytowac. Uzywalam tez z Avonu, ale to bylo totalna porazka - robi straszne plamy i w ogole jest do ciemnej karnacji (a dodam, ze nie bylo rozdzielenia na jasna i cimniejsza karnacje). Mi nie podpasowal tez Jonhson&Jonhson, chodz skuszona duza iloscia pozytywnych opinii. U mnie zostawia plamy i kolor tez jest nie zabardzo naturalny.

Ja mam Garniera, skóra muśnięta słońcem i nie zmieniam, bo: +jest szybki efekt +żadnych smug +skóra jest ładnie nawilżona +skóra ma naprawdę ładny odcień, chociaż: -trochę drażni mnie jego zapach -sporo czasu czekam, żeby się wstępnie wchłonął, ale i tak zostawia tłustawą warstewkę

Gość Ksiezniczka Eulalia
Dove jest swietny Naprawde polecam

Falinna więc kup sobie balsam Dove bez drobinek. :) Bo ten co Ty masz to Dove Summer Glow Soft Shimmer czy jakoś tak. :) A jest też zwykły, bez drobinek. :) I ja go używam. Jest rewelacyjny. :D

Dove-jest najlepszy! I mozna go kupic bez drobinek rozswietlajacych(choc wlasnie ten uwazam za super) i w dwoch wersjach-do jasnej skory i tej ciemniejszej. Juz po dwoch dniach stosowania pojawia sie piekny kolor. Polecam!

Gość BlueFruit
ja polecam ziaja sopot balsam brązujaco-relaksujacy

Gość Loreal cenię najwyżej