Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ezoteryczna

POWRÓŻĘ...

Polecane posty

ta jedna jedyna Widze, że coś w Tobie aktualnie wywołuje entuzjazm.. Coś nowego... Możesz teraz usunąć wszytkie przeszkody. Ktoś chyba troche Ci pomógł ... ? Niestety widze też na przyszłość troche przeszkód... :/ Ale Ty masz chyba dobrch przyjaciół i otrzymasz pomoc... Co do życia uczuciowego to widze, że powinno być wszystko w normie.. Nie widze aby ktoś miał złamać Ci niedługo serce :)

Gość autodestructive
ale o ziwązek pytam przy okazji ... tak w ogóle całokształt chcę wiedzieć ...

kasiaq33 Dzięki.. Czasami musze zadać pytanie gdy nie wiem które znaczenie kart powinnam uwględnic... ;) Teraz już wiem jak odczytać rozkład... U was widze, że będą jakieś drobne kłopoty... Jedna osoba kocha niestety bardziej niż druga...

Gość ta jedna jedyna
Hmmm...nie bardzo wiem jak to interpretowac :) to moze tak: zadam inaczej pytanie: czy moj obecny partner to ten jeden jedyny? Ja jestem wrecz przekonana, ze tak, a co mowia karty? :) Co do przyjaciol, to zgadzam sie - mam wokol siebie zyczliwe osoby. A te przeszkody w przyszlosci, z czym sa zwiazane? z praca?

ta jedna jedyna Tarot mówi o miesiącach i póki co wychodzicie mi jako kochankowie więc jest dobrze ;) A co do kłopotów to tak... Raczej praca... Ale otrzymasz pomoc.

BlackCoffee Własciwie to karty mówią o jakimś oczekiwaniu na coś... Czy jedno z was mieszka daleko od drugiego albo ma któreś z was gdzieś wyjechać ?

Mi też powróż... Gosia- 10.06.1986 i Marcin 12.06.1977 Czy będziemy razem na stałe czy rozstaniemy się??

Gość lalalajaj00
Co widzisz u mnie, Zalezy mi bardzo na życiu uczuczuciowym. 11.02.1992

a mi też mozesz powróżyc?? Moja data 22.04.1988 Czy mój związek bedzie szczęśliwy? i czy bede mieć chłopca czy dziewczynke?:P

Poważnie!? :-) Tak przewiduję trochę, ale poważnie tak wyszło? :-) Dzięki za fajną wróżbę. Wielkie dzięki!!!

Gość WioletaMR
Hey ur.11.grudz. 1983 Mieszkam w niemczech od 8 lat. Powiedz prosze co ci karty mowia o mojej przyszlosci tzn.kiedy poznam tego jedynego,czy dlugo na niego bede musiala czekac,mam 2 prace jedna jest pelny etat a druga dorywcza,czy dlugo bede musiala tak na 2 ciagnac ?Mieszkam sama i nie jest za latwo czasem....i jeszcze o zdrowiu spytaj karty prosze ,jak narazie to wszystko ok ...czy kiedys wyjde za maz i bede miala dzeci?

autodestructive U was widze mnóstwo kłótni i nieporządku i możliwe, że zmienisz obiekt uczuć... Czy zamierzasz wyjechać gdzieś do pracy?

Gość marta20pl
ja 24.06.88 czy z panem 27.05.83 cos sie jeszcze kiedys ulozy? kto powinien wyjsc z inicjatywa?

Gość ta jedna jedyna
Ezoteryczna dziekuje bardzo :) za wrozbe i poswiecenie mi czasu :) Pozdrawiam :)

Gość majkaaaa
Dzieki za odp :) Zapytam inne pytanie . Czy bede miala prace ?

BlackCoffee Nie jestem pewna... Ale byćmoże to czas na decyzje... Karty radzą czekać... Gdyż ciągle wychodzi koło fortuny... KArty mówią, że powinnaś zaufać radom rodziny..

Gość autodestructive
Ezoteryczna, nie zamierzam. Tj. ostatnio przechodziło mi to przez myśl, ale jeśli już to byłoby to w odleglejszym horyzoncie czasowym.

Gość 82
26.09.1982 A co ze mną???:(

Gość autodestructive
a czy jest coś o przyjaźni, i o mojej dzisiejszej pracy? Moze studiach?

sara4532 Czy jesteś za granicą w pracy ? Albo masz ochote wyjechać ? Poza tym widze, że teraz masz szanse na dobre samopoczucie ( ogólnie ) ... Na przyszłość widze komfort... Troche rozrywki ;) Potem zacznie się jakaś nowa era dla Ciebie... Coś się zmieni... I to na lepsze... Możliwe zarobienie dobrych pieniędzy.

lalalajaj00 Widze możliwe pojednanie z kimś ... ;) Karty radzą Ci być odważną... Chyba piękna z Ciebie dziewczyna, bo tak mówią karty... ;)

Dziękuję Czy on zostanie moim meżem czy jednak nie??? Czy jest szczery wobec mnie???

Gość zalamana.....................
ja polka on obcokrajowiec....poznalismy sie w zeszlym roku bylo 6 mc przerwy a on sie pojawil z dziewczyna a ja jestem zalamana bo myslalam ze on jest inny wierzylam jeslowom i serce mi peka teraz....dalabym sobie glowe za niego uciac..co ja mam robic> wracac do polski? walczyc o to uczucie? czy on cos nadal do mnie czuje czy zakochany w tej drugiej? bardzo prosze o pomoc