Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche dbający

Dziewczyny czy Wam nie wstyd??????

Polecane posty

Gość troche dbający

Otóż widziałem już taki temat tyle że ja poznałem dziewczyne w realu.Laska oki.Fajna,szczupła,niby zadbana,a czy czysta,pachnąca to nie wiem bo nie przytulałem się ;). Zaprosiła mnie do domu na kawe.A w domu syf,smród(nawet nie potrafie tego sprecyzować) Smierdziało jakimiś sikami itp.Wiedziałem że dziewczyna jest biedna,bo sama mi to powiedziała ale mogła przecież posprzątać i przewietrzyć mieszkanie. Zniechęciło to mnie jak cholera!!!! Niektórzy żyją biednie(i wcale się tego nie czepiam,nie przeszkadza mi to )ale ludzie zadbajcie troche o siebie i mieszkania.

Gość kasiaq33
moze miala kota!!

Gość moje zdanei sie nie liczy ale
a ja wlasnie poznalam chlopaka i tez niby wszystko ok, a w domu..syf, ale rozumiem czlowiek zajęty bo pracuje duzo

Gość troche dbający
żaden kot,ani dziecko.Myśle że niektórzy mają taki specyficzny zapach ja nie dbają o własny dom.I sami tego nie czują bo mieszkają tam!!

A widać było, że nie przeszkadza jej ten brud? Ja bym się chyba zapadła pod ziemię jak by ktoś do mnie przyszedł w momencie kiedy mam nie posprzątany pokój...zawsze się staram w miarę go ogarniać...raz mi parę lat temu koleżanka powiedziała, że mam śmieci na dywanie..ale wstyd :O:P

Gość troche dbający
a czy ja mam się pytać czy nie przeszkadza jej ten syf??:) a czy było po niej widać tego nie wiem bo znałem ją krótko!! brrrrrr nawet kawa mi wtedy nie smakowała:( aha coś przypomniałem,miała psa,ale to nie ma nic do rzeczy żeby w domu śmierdziało i było brudno:( Miliony osób mają przecież psa.

Gość Mysle ze tez
nie wszystko ladne co sie swieci chłopcze;)

ja też mam taką znajomą --- laska , exrta ciuchy , pachnąca , wymalowana .... Byłam u niej w domu - normalnie jak weszłam to mnie ścięło -czar prysł -syf,kiła i mogiła...Do kibela u niej nie wchodze :-0

Przypomina mi sie moja przyjaciolka ... w sumie u niej w pokoju nie śmierdzi, ale jeżeli chcesz otworzyc drzwi musisz przesunąć ubrania, kosmetyki i inne rzeczy walające się na podłodze. kilka razy u niej sprzątałyśmy bo już nie moglam patrzeć na ten syf ale juz nastepnego dnia kiedy przyszlam balagan byl jeszcze wiekszy, brudne talerze, szklanki, ubrania ... szok :O

to znaczy ze wszytsko mialy pod nos podawane przez cale zycie i matka nie nauczyla ich porzadku, samodzielnosci i nie przygotowala do roli zony, matki

akurat moja przyjaciolka nie miala w zyciu latwo :( ale za to kolezanka ... dziewczyna ma 20 lat, jest jedynaczką a w pokoju nadal sprzata jej mama ... zawsze jak u niej jestem to wola matke glosem przywodcy i ma do niej pretensje ze znow nie moze znaleźć czegoś tam :O porażka

w zyciu bym nie pozwolila zeby moja kochana mam sprzatala w moim pokoju, nie nakladalbym jej dodatkowo pracy, tym bardziej ze sama nie lubie jak ktos mi szpera po pokoju

dla mnie też to niepojęte. a jeżeli chodzi o gotowanie i inne obiwiązki domowe to jest kompletną sierotą. nawet jajecznicy nie potrafi zrobić :O a o ciastach już nie wspomnę ... byłysmy jakiś czas temu na kilka dni w domku letniskowym ... ona robila jedzenia dla swojego faceta, ja dla swojego ... wyszlo na to ze musialam wykarmić ich oboje ... żal mi tego chłopaka bo nie ma latwgo zycia :O

Gość Yunkifunki
To on tez jest sierota jak sobie nie umie jedzenia zrobic

Gość yhhhhhhhhhhhhhhhh
ja mam wlasnie teraz taka chora sytuacje.mam wspollokatorke,obie mamy po 20 lat i ona niczego nie potrafi zrobic,rece opadaja,a do tego jescze jak wysprzatam,wystarczy 5 minut i zaraz jest to samo.do tego moi rodzice obwiniaja mnie,ze "u nas" jest brudno.a ona moze sobie mieszkac jeszcze przez miesiac,dopoki jest wazna umowa :(

Gość troche dbający
rozdarło jej ciapuche i dlatego tak jechało-tak mi mówiła pózniej rozdarło jej ciapuche i dlatego tak jechało-tak mi mówiła pózniej rozdarło jej ciapuche i dlatego tak jechało-tak mi mówiła pózniej rozdarło jej ciapuche i dlatego tak jechało-tak mi mówiła pózniej rozdarło jej ciapuche i dlatego tak jechało-tak mi mówiła pózniej rozdarło jej ciapuche i dlatego tak jechało-tak mi mówiła pózniej rozdarło jej ciapuche i dlatego tak jechało-tak mi mówiła pózniej rozdarło jej ciapuche i dlatego tak jechało-tak mi mówiła pózniej rozdarło jej ciapuche i dlatego tak jechało-tak mi mówiła pózniej

Wiesz, jeżeli jest powiedziane ze robimy sniadanie ukochanym i oni czekają przy stole a tu nagle sie okazuje ze ona nic nie zrobila ... wolalam juz mu zrobić niż zeby biedak musial sobie robić sam :P

Gość troche dbający
ehhhhh schodzicie na inny temat:) problem dotyczył mnie a nie jakiś koleżanek itp.A jeśli już zacząłem temat....to co będzie jak jej zajrze do majtek.....znając jej pokój..ogólnie dom:(

oj wiesz, bardzo czesto jest tak, ze laska to zadbana, czysta, pachnaca, wymyta paniusia a w domu syf, burdel i niewiadomo co jeszcze

boisz sie ze ci paliszki beda smierdziec ?:) albo przy oralu poczujesz cos odtracajecego ? :P

Gość troche dbający
chodzi mi głownie o dziewczyne która nie umie zdbać o dom:(

no widzisz to jest tak ze dziewczyna ptrzy na to, zeby facet jej nie zdradzil, nie bil, nie klnal, a po mojemu acet powinien szukac wlasnie takiej zony, zeby umiala dbac o dom, gotowac, zajmowac sie dziecmi, tego wszytskiego dziewczyy ucza sie od malego

Gość o jejciu ale straszne
to musialo byc dla ciebie traumatyczne przezycie, balagan w mieszkaniu aaaa, nie potrafie sobie tego nawet wyobrazic. jedni sa pedantami, inni balaganiarzami i co w tym takiego dziwnego. jak zamieszkacie razem to bedziesz mogl sobie sprzatac do woli, jak ci to tak przeszkadza nudziarzu