Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche dbający

Dziewczyny czy Wam nie wstyd??????

Polecane posty

to dla ciebie to normalne ? ja gdybym byla facetem nie chcialabym miec takiej zony dbam o siebie, myje sie, maluje, jestem czysta, zadbana to i o dom dbam tak samo

Gość troche dbający
do----------->o jejciu ale straszne!!! Bałagan to bałagan ale ten smród w mieszkaniu.Specyfoczny że nawet kawa nie smakuje a co już mówić żeby u niej obiad zjeść!!!!!! Pedancikiem nie jestem ale staram się dbać o takie rzeczy!!!!

Gość hahahaaahaha
"no widzisz to jest tak ze dziewczyna ptrzy na to, zeby facet jej nie zdradzil, nie bil, nie klnal, a po mojemu acet powinien szukac wlasnie takiej zony, zeby umiala dbac o dom, gotowac, zajmowac sie dziecmi, tego wszytskiego dziewczyy ucza sie od malego" no nie moge co za poglady, a co facet to juz nie ma wstepu do kuchni, a kobieta ma sie cieszyc ze jej nie bije i mu uslugiwac z wdziecznoscia, dajze spokoj dziewczyno. ja sie takich rzeczy jakos od malego nie uczylam, wszystko przychodzi z czasem, samo z siebie. uczylam to ja sie raczej w szkole czegos nieco innego niz prowadzenie gospodarstwa domowego pff

wez nie probuj sama wymyslac jakie mam poglady, kurwa chyba jezeli dziewczyna widzi ze facet jej nie szanuje, klnie, zdradza to chetnie z nim pod oltarz raczej nie pojdzie, nie sadzisz? a jezeli mama nie uczyla cie zebys po sobie sprzatala, nie uczyla porzadku a w odpowiednim wieku gotowac, to zle cie wychowala i nie przygotowala do samodzielnego zycia noi bardzo wspolczuje wtedy twojemy mezowi i wcale nie uwazam ze trzeba facetowu uslugiwac, ale kazda kobeita ma swoje obowiazki i niekotrych rzeczy facet nie powinien robic, chociaz powinni troszke sie podzielic obowiazkami tak zeby bab nie dala sobie wejsc na glowe

Gość troche dbający
hehe ale prosze bez kłotni:) bo to już nie w temacie:) I OGÓLNIE TOPIC ZAMKNIĘTY:) Prosze o podsumowianie a potem skasowanie. topicu.Podsumowanie w 2 zdaniach:)

Gość hahahaaahaha
nono widze, ze Pani Mniam bardzo "kurwa" dobrze wychowana, naprawde z czysta przyjemnoscia czyta sie Pani wypowiedzi. ciekawe jakich to rzeczy facet nie powinien robic, gotować, sprzatac, prac, gdzie niby przebiega ta granica?

Gość Mniam jest jakaś
przedpotopowa.:classic_cool:

ja jestem bałaganiarą i mam bajzel w domu na okrągło. nie mam talentu do sprzątania, nie lubię tego i już. Raz na jakiś czas sie spinam i sprzątam na błysk. Poza tym pale papierosy więc w domu czuć fajkami. jak sie komuś nie podoba to niech nie przychodzi

Gość hahahaaahaha
"wez nie probuj sama wymyslac jakie mam poglady, k**wa chyba jezeli dziewczyna widzi ze facet jej nie szanuje, klnie, zdradza to chetnie z nim pod oltarz raczej nie pojdzie, nie sadzisz?" a co do tego, to jest to dla mnie oczywiste, a Ty podalas to jako najwazniejsze zalety faceta. jak facet nie przeklina i nie bije kobiety to juz jest idealem jakich malo i nalezy Bogu dziekowac za taki skarb. tak wlasnie wynikalo z Twojej wypowiedzi sorry

Gość hahahaaahaha
no wlasnie, wedlug mnie Mniam ma troche zacofane poglady, jakby wpojone przez babcie na wsi, bez urazy

Gość mniam czy nie mniam
panna i śmierdzący dom jest niezbyt miły:(