Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fionaa21

kosmetyki ziaja -co o nich sądzicie?

Polecane posty

dobre są? maja bardzo atrakcyje ceny, ale co z jakoscia? szczegolnie interesuja mnie opinie o balsamach, szamponach i odzywkach do wlosow..no i kremy do twarzy:)

Gość falinna
ja stosowalam balsamy, kremy do twarzy i rak, peelingi Ziaji i ogolnie jestem zadowolona. basamy super - szybko sie wchlaniaja, dobrze nawilzają, gorzej jest z kremami do twarzy, bo jak dla mnie sa za tluste i w ogole nie chca sie wchlaniac (a uzywalam taki zielony oliwkowy oraz chyba to sie nazywalo maslo kakaowe). Ale ogolnie jak za taka cene to na prawde b. udany zakup. I dodam: "dobre, bo polskie"

Moja opinia: - balsamy super, szybko sie wchłaniają i rzeczywście nawilżają, przyjemnie pachną, - kremy, to juz inny kaliber, wg mnie też są za tłuste, ja miałam zwykły ogórkowy, mnie nie podchodził, ale za to moja siostra sobie ceni, jedyny, który jej nie uczula, a ma bardzo wrażliwą cerę, - peelingi i maseczki są OK, -szamopn miałam tylko jeden do włosów brązowych, pomarańcza i coś tam, nie pamiętam dokładnie, ale ładnie pachniał, włosy super się rozczesywały, ogólnie byłam zadowolona, - seria SOPOT, tę cenie szczególnie, mam balsam i krem brązujący, super się sprawdzają, żadnych zacieków i sztucznego koloru, tylko zapach trochę drażniący, Ogólnie ziaję dobrze oceniam. Są to tanie i skuteczne kosmetyki.

uzywam kremu oliwkowego, super nawilza, i oliwki do ciala antycellulitis ladny ma zapach czy dziala tego nie wiem bo uzywam jej sporadycznie i raczej jako relaks przy masazu :>

Gość kingusia kingusia kingusia
ja używałam z ziaji tylko balsamy i są fajowskie :)

krem oliwkowy - uwielbiam :) super nawilża, przyjemnie pachnie. Rzeczywiście jest tłusty dlatego uzywam go tylko na noc używam też kremu tonującego z serii NUNO (takie dwa w jednym - krem nawilżający z podkładem - całkiem przyjemny i ładnie wyrównuje kolor cery), maseczki antybakteryjnej TINTIN (uzywana dwa - trzy razy w tygodniu cąłkiem fajnie poprawia cere) no i mój ulubiony ogórkowy tonik ;] szampony tez od czasu do czasu kupuje - nie są jakies rewelacyjne ale jeśli ktos ma zdrowe włosy to polecam :)

O zapomniałam o żelu wyszczuplajacym :P A wiec u mnie spisał sie super, skóra gładka, jędrna bez cellulitu, ale oprócz kremu doszły systematyczne ćwiczenia i dieta. Poza tym kosmetyki Ziaji są tanie :D

o, toniku ogorkowego tez uzywam jest ok. ogolnie to chyba pozytywne kosmetyki za taka cene ;)

Gość moniqś
Kosmetyki Ziaja są najlepsze i najbardziej naturalne ze wszystkich, gdyz są produkowane jako lecznicze. Mnie nie zawiódł żaden a stosowałam już sporo.Idealne dla alergików, którym ja jestem :P

Gość to tylko jaaaaaaa
używałam żelu pod prysznic -> REWELACJA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! w zielonej butelce, oliwkowy ;) krem oliwkowy -> jedno wielkie dno, za tłusty i się nie wchłaniał :/ (mam skore suchą) i krem do rąk -> TAK! :)

Gość milllla
Ja uzywam szamponu do włosów, kremu na dzień oraz peelingu. Szampon super...naprawdę długi czas moje włosy zachowuja świeżość i ładnie pachną...co do kremu to dopisuje się do przedmówczyn- z lekka za tłusty, a peeling dobry;)

Gość Faustii
balsam do ciał- rewelacja tonik opuncja figowa-super płyn micelarny-troche drażni moje oczy jak zmywam cienie DWUFAZOWY PŁYN DO DEMAKIJAŻU OCZU- polecam z ręką na sercu seria nuno-nie ma nic lepszego dla mojej skóry (sucha i wrazliwa) tintin beztłuszczowy krem antybakteryjny-stosuje go na noc i po tygodniu widziałm juz znaczną różnice w wygladzie mojej skóry krem dorak- rewelacyjny seria blubel (szampony do włosów, kremy i błyszczyki)- jestem pod dużym wrażeniem mleczko do demakijazu aloesowe-super bo nawilza skóre i nie zostają takie zamazy

Gość Elena91
używam tylko kremu do twarzy który nadaje lekką opleniznę i mleczka do demakijażu ;) nie narzekam.. Choć wiem, że inne produkty tej firmy są niezbyt dobre.

Gość lubie i uzywam
sa super moja znajoma wysyla je corce do stanow! cos w tym chyba musi byc

Gość Jennifer Bonnell
Seria ZiajaMed uratowała mi skórę z atopowym zapaleniem. Resztę kosmetyków też uwielbiam, ziają mam zawalone pół łazienki :)

Gość bardzo je lubię
Krem oliwkowy to cudo zazwyczaj na noc bo jest tłustawy ;-) Ten krem używała też już 17 lat temu moja mama i pamiętam,że jej twarz tak ładnie zawsze pachniała tym kremem :-) Seria Sopot bardzo dobra. Seria kozie mleko jak dla mnie też bardzo dobra.

Gość Magnolia Flower
Ja najczęściej uzywam balsamu "masło kakaowe" jest suuper!! to jedyny balsam, po którym nie mam problemu z bardzo suchą skurą( a stosowałam nawt VICHY itp) stosuję go nawet na twarz czasami i nie narzekam ;-) Szampony i odzywki do włosów tez sa bardzo dobre!

a i żele pod prysznic są super! miałąm z masłą kakowego kozie mleko i neibieski a siostra oliwkowy tanie i wydajne

Gość takajajaaaa
Używam i bardzo sobie chwalę: - tonik aloesowy- świetnie nawilża i odświeża, od lat go używam, nie zamienię na żaden inny - płyn do higieny intymnej z kwasem askorbinowym- naprawdę zapewnia uczucie czystości i świeżości, łagodzi podrażneinia i nie mam infekcji - balsam masło kakaowe - używam do opalania, dzięki niemu mam od razu ładną, brązową opaleniznę, a zwykle mnie słońce spalało na raka (mam jasną karnację i rude włosy) - żel do oczu ze świetlikiem- zapobiega obrzękom i cieniom Używałam i też była zadowolona krem do twarzy opuncja figowa, krem do ciała gruszka i brzoskwinia (ekstra zapach) i masło do ciała wianioliowe- też przepięknie pachnie...

Gość zadbajocialo.pl
witam. kosmetyki z firmy ziaja są naprawdę bardzo dobre, i co najważniejsze nie uczulają. Pozdrawiam Magda www.zadbajocialo.pl