Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szanujac323445

Problem z obroną pracy mgr..ktos miał cos podobnego?

Polecane posty

przełamać się, zwyciężyć chorobę, słabość, przeciwności to dla mnie większe osiągnięcie niż obrona w terminie.... :-)

Gość szanujac323445
wiesz, dzieki, nigdy nikomu nie imponowałam:)

Gość dlldldldld
Gratuluję też pomyślunku - brać się za pracę 2 miesiące przed porodem. Tudzież - w depresji byłaś, ale dziecię zrobiłaś. To chyba nie była jakaś bardzo głęboka depresja.

dlldldldld a czy TY masz przyjemność w dołowaniu innych ludzi? na to tez można by znaleźć i psychiatry paragraf :-)

Gość szanujac323445
dlldldldld Gratuluje dziecięciu mamuśki z nerwicą lękową. To dopiero będzie szczęśliwe dzieciństwo! nerwica lękowa- z ktora walcze i nie daje jej sie! nie zycze ci takiej choroby, na czas, ciazy jestem w miare wyciszona i nie biore zadnych lekow ze wzgledu na dziekco, choc mi ciezko..

Gość dlldldldld
A ty masz jakąś przyjemność we włazidupstwie?

Gość szanujac323445
a Ty dldldldldldldldldld masz przyjemnosc w chamstwie?i w denerwewaniu cięzarnych?

Gość dlldldldld
Taaaak... no to tak trzymaj, bylebyś temu dziecku nie przekazała swoich fobi leków i neurozy. Dziecko wyczuwa na zasadzie empatii wszystko, a neurotyczna matka może skopać życie.

Uważasz, że jest sens podlizywać się komuś, kogo się nie zna :-) Ja po prostu dziwię się osobom, które są tak bezwzględne i mają małą wyobraźnię... inna sprawa, że jak takich sieknie nieszczęście, to dopiero są zdziwieni..........

Gość szanujac323445
a co miałes neurotyczna matkę? bo ja taką miałam..i dzieki niej jestem jaka jestem, ale znowuz dzieki niej istnieje i zyje.. w sumie ciesze:)sie ze sie urodziłam:)mimo tego pasozyta nerwicy:)

dlldldldld mam nadzieję, że nie znasz z autopsji tajników życia z neurotyczną mamusią.....

Gość dlldldldld
Panna, piszesz na publicznym forum, czego oczekujesz, że ci wszyscy będą tyłek lizać jak przydupas lattina? Mam inne zdanie na ten temat i je wyrażam.

Gość szanujac323445
dldldldldlld skoro miał neurotyczna mamusie, sam jest troche neurotykiem i tyle

Gość dlldldldld
"a co miałes neurotyczna matkę? bo ja taką miałam..i dzieki niej jestem jaka jestem" No i dziewczę, o to chodzi. Czyli krąg się zamyka. Za 20 lat twoje dziecko będzie łykać psychotropy i zapieprzać studia.

Gość szanujac323445
dllllll starsznie sie denerwujesz:)i stresujesz:)bardziej niz ja.. osoba z nerwica:)hehe

Gość dlldldldld
Tudzież urodzi kolejne dziecko, któremu spieprzy psyche. Pewnych genów po prostu nie warto przekazywać.

Gość szanujac323445
no dobra, to mam sie zabic? i nie miec dzieci? bo jestem neurotykiem? Boze..co za czlowiek z Ciebie.. najlepiej mnie eksterminowac i spalic..jak w oswiecimiu zydow..bo przeciez to gorsza niz biała aryjska rasa!

dlldldldld czyli jaką masz dla niej radę? nie mieć dzieci, nie mieć udokumentowanego wykształcenia? a do roboty może chodzić? nie zagraża społeczeństwu????

Gość szanujac323445
dldldldldldlld SWOICH GENOW, TEZ NIE PRZEKAZUj, bo niedosyc, ze nerwus jestes to jeszcze cham:)

Gość dlldldldld
Ja ci nie sugeruje eksterminacji, uważam tylko że mnożenie się w twoim przypadku nie jest aktem sprzyjającym przetrwaniu gatunku.

Gość szanujac323445
do bra jestem debilem ale znam teorie względności

Gość dlldldldld
Tylko się nie mnożyć, tyle.

acha, jesteś zatem za czystością rasy :-) wiesz co, porażka.... dlldldldld ............ porażka.... ja rozumiem, gdyby ona pisała, że ma schizofrenię........ a ma tylko nerwicę lękową, zresztą tego nie wiadomo, bo jak pisze nie była u psychiatry... może miała po prostu depresję, załamanie nerwowe, któremu towarzyszył lęk..... ma być z tego powodu skreślona????

Gość szanujac323445
a własnie..jakie Polskie społęczenstwo jest tolerancyjne ok 20-30% Polakow cierpi na nerwice:) i najlepiej ich eksterminowac:) niech nadludzie:)tacy jak dldldldldldld maja tylko:)prawo do płodzenia dzieci:)

Gość szanujac323445
dlldldldld Ja ci nie sugeruje eksterminacji, uważam tylko że mnożenie się w twoim przypadku nie jest aktem sprzyjającym przetrwaniu gatunku. mam gdzies Twoje zdanie:)kocham moje dziecko:)ktore niebawem urodze:)i Twoje zdanie tego nie zmieni:)

dobra, dlldldldld musi dziś się rozładować.... w końcu dlaczego mamy mu robić dobrze tą dyskusją!!!! szanując.... jeszcze raz gratki i trzymaj się pogodnie!

Gość hehehehihihi
tak na serio to idz do dziekana ds. studenckich (czyli zwykle prodziekan), niech Ci wszystko wyjasni. Wg mnie na 100% masz tylko obrone,ale bedziesz musial zaplacic. Jak bede kazali Ci cos pisac to napisz, ze z "powodow osobistych" (ew. ze wzgledu na sytuacje rodzinna) nie moglas przystapic wczesniej.Powody osobiste to tak szerokie pojecie, ze nikt nie bedzie wnikal i wymagal zaswiadczen od lekarza lub kogos innego. No jakbys urodzila na obronie to byloby rzeczywiscie niezle ;) Moze sprobuj bronic sie we wrzesniu, jesli ma termin porodu za 2 m-ce, przeciez rok akademicki konczy sie 30.09

Gość szanujac323445
dokładnie, nie mam stwierdzonej nerwicy , ale jestem osoba nerwową, ale tez energiczna, a przy tym mimo wszytsko mam duze:)poczucie humoru i siłe:)jak widaC:)a ze dwa lata w depresji...byłam no coz..takie zycie, kazdemu sie moze zdarzyc...

Gość hehehehihihi
*musiala

Gość szanowana2ee3rer
:)jestem na pewno fajniejsza niuz tuy dldldldlddlld