Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość extraordinarywoman

Głupota moja nie zna granic

Polecane posty

Gość extraordinarywoman

Mam lenia i nie chce mi sie jutro isc do szkoly:P Co moge wymyslic rano, zeby mama mnie nie wyganiala? Moze jakis bol brzuszka??:) Macie jakies pomysly?:P

jak potem będziesz musiała chodzic do pracy to będziesz marzyć, żeby sobie pochodzic do szkoły:) A nie możesz normalnie na legalu zostac w domu? Mi mama pozwalała i nie musiałam jej kłamać ani sie gdzieś włóczyć

Gość extraordinarywoman
ej, smutna, co Ty taka niewyrozumiala jestes, co? Ty nigdy lenia nie masz?:P No wolalabym jednak miec jakis sensowny w miare powod:D

ja zawsze: - mówie mojej mamie że mam doła, że moje życie to jedna wieksza porażka, nikt mnie nie lubi i jestem brzydka i beznadziejna i ani mi się śni iść gdziekolwiek a szczególnie do szkoły - ide na waggary bez wiedzy mamy - udaje ze coś mnie boli - a najlepiej jak zadzwonisz do niej rano (jeśli ona juz jest w pracy) i powiesz że siębaaardzo xle czujesz (tylko musisz mieć słaby głos) i poprosić czy mogłabyś zostać

ja nie potrafie okłamywać rodziców kiedy nie miałam ochoty iśc do szkoły, to mówiłam o tym mamie, mówiłam jakie mam lekcje, co bede musiała nadrobić ona mówiła, ze decyzja należy do mnie bo to ja chodze do szkoły i to ja bede miała braki

Gość jolka1234
ja miałam dobrze, bo rodzice od rana do wieczora w pracy i nie musiałam zawsze wstawać do szkoły. poza tym pierwsze 2 miesiące lo spedzalam zazwyczaj u kolezanki zamiast w szkole ;p nawet z pizama i pasta czasem przyszlam na lekcje :D