Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cdcdfdffdf

czy pasuje taki stroj na wesele?

Polecane posty

Gość cdcdfdffdf

czy czarna koszula dla mezczyzny psuje na wesele?? a dl akobiety czarna sukienka np???? chyba tylko na wsiach ludzie przestrzegaja zasady"bo nie wypada"..........

Gość cdcdfdffdf
no wlasnie.. niby wiejskie:) a czy dla mezczyzny pasuje czarna koszula?do czarnego garnituru?

Gość ta najgorsza..
nie powinno się ubierac na czarno na wesele- tak mowi duzo poradników dobrego wychowania, ale ja bym się naprawdę nie obraziła gdyby ktos przyszedł na moj slub na czarno..sukienka ok, ale facet cały na czarno to jakos dziwnie..

Gość ta najgorsza..
a czemu czarne garnitury są paskudne?:) dobrze skrojony czarny garnitur wygląda super:) a;e oczywiscie z czarna koszulą to lekka przesada:)

Gość cdcdfdffdf
czemu favet na czarno i do tego np jakis ladny krawat....chyba ludzie na wsiach jedynie zyia wdl jednej zasady co wypadal a co nie co inni powiedza....a czarna koszula jest jak najbardziej elegancka....i pasuje na kazda okazje....

Gość cdcdfdffdf
nie..a co w tym zlego? w czaren koszuli??przeciez to jak najbardziej elegancki i wieczorowy stroj....

Gość cdcdfdffdf
aa garnitur jest w jakies paski..ale co to zmienia..przeciez ladny krawat do tego i wszystko jak najbardziej pasuje..

Gość margolciaaapp
nie zebym cos miała, ale czarna koszula sie kojarzy z nazistami

Ja ide z mezem za tydz na wesele i moj moa kupil sobie popielaty garnitur,seledynowa koszule(pod kolor mojej sukienki) a do tego krawat w paski popielato-seledynowe.Wyglada super! :) Uwazam ze czarny garnitur jest za smutny.Teraz na rynku jest taki wybor ,ze mozna znalezc cos naprawde fajnego:)

Gość cdcdfdffdf
ale jesli juz ma czarny garnitir w paski...przeciez ladna czarna koszula i do tego np jakis ladny jednokolrowy krawat....ladnie byw ygladalo

czarna ,długa suknia ,dopasowana z długim rozcięciem ----- ,ale kwiatuszek ma racje -jak tak poszłam na wiejskie wesele to byłam jedna w takim stroju:classic_cool: Za to miałam "branie" :classic_cool: :-D I sie świetnie czułam ;-)

Gość na pewno_
nie pasuje biala sukienka, mi takie swinstwo zrobila moja szwagierka, nie zapomne jej do konca zycia tego

Gość skoro ma czarny
garnitur to może niech koszula będzie innego koloru? :)