Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie uczona angielskiego

Dla mojego syna-prosze pomozcie przetlumaczyc...

Polecane posty

Bede bardzo wdzieczna.Taki tekst : W przyszlosci chcialbym zostac weterynarzem.Chcialbym nim zostac ,bo bardzo kocham zwierzeta. Chcialbym tez dla tych bezdomnych utworzyc schronisko.Postaram sie zalozyc sekcje ktora bedzie szukac zagubionych zwierzat.Ze wszystkich zwierzat najbardziej lubie psy.Psy dlatego ze sa przyjacielskie i takie troszke maskotki.Weterynaria jest potrzebna ,by zwierzeta przetrwaly i byly zdrowe.

Gość a co ty za syna
odrabiasz lekcje?????????????????

Nie chcesz pomoc nie odzywaj sie. Czasem i tak bywa.Ciezko pojac?

Gość lktdlytfvifgt.gymfyr.i9yu
pomozcie kobiecie, ja nie umiem

Gość ypcc
when i grow up i want to be a vet because i love animals. i'd also like to make a hostel for homeless people.i'll try to make a section for searching lost animals. From all the animals i like dogs the most because they are friendly and cute. We need veterinary ? jest takie slowo? so that animals can be healthy poprawcie mnie jesli zle

Gość maly zalazek tylko poprzeklada
In (to) przyszlosci chcialbym zostac weterynarzem.Chcialbym before < he (its; his; it) > < it > zostac, because I love very zwierzeta. So, for it from (with) homeless company ltd. friendly thesis section lost all most Chcialbym utworzyc schronisko.Postaram sie zalozyc ktora bedzie szukac zwierzat.Ze zwierzat lubie psy.Psy and such is wanted troszke maskotki.Weterynaria, in order to zwierzeta przetrwaly and healthy byly.

Gość a ile
syn ma lat ?

Gość a co ty za syna
głupotę ciężko pojąć a już skrajną- w ogóle!!!zastanów się babo kogo wychowujesz???nieuka i oszusta!!!a odzywac się będę bo tak mi się podoba!!!

Gość lajlaaa
to make a hostel for homeless people....PEOPLE?????a gdzie tam jest o bezdomnych ludziach?

Gość lktdlytfvifgt.gymfyr.i9yu
a w pierwszym zdaniu nie powinno byc "homeless animals" zamiast "homeless people"? chyba caly temat dotyczy zwierzat a nie ludzi

Gość ypcc
aha not tak :P sorka

Gość lajlaaa
musisz w translate.pl wpisywac polskie znaki np ZOSTAĆ ZWIERZĘTA ITP

Dziekuje wszystkim ktorzy chca pomoc. Serdecznosci jeszcze raz. Do a ty co za syna -mnie od glupich wyzywasz i mojego syna a kim sam -sama sie okazalas???

nie dowiary,że mamuśka odrabia za swoje dzieciątko pracę domową.....a ono pewnie teraz słodko śpi.Pewnie jeszcze przed tobą długa noc i lekcje z biologi,matmy i wypracowanko z polaka!

Gość ja jegooo
ale wy jestescie denni :O nie ktorzy nie maja talentu do jezykow :O

Bardzo cie przepraszam czekaj sobie dalej na swoj cud ale z takim podejsciem dlugo jeszcze poczekasz. Dziekuje jeszcze raz zyczliwym osobkom. Dobranoc

Gość ypcc
nie ma za co...mam nadzieje ze sie przydalam ;)

no tak, takie czasy moja mama uczyła mnie ponosic konsekwencje za swoje czyny nie odrobiłam zadania z lenistwa - dostałam jedynkę, moja broszka, czegoś mnie to nauczyło a jej syn uczy sie języka na bieżąco, zadania tez ma dopasowane do poziomu wiedzy, więc powinien to zrobić sam a później mam takich debili w klasie, którzy nie potrafią zdania sklecic poprawnie i tym samym obniżają poziom innym uczniom

Bardzooo sie przydalas.Dziekuje 🌻

Gość candy cos tam
Jak to mowia jaki nauczyciel taki uczen.Przemysl to:classic_cool:

Gość ta najgorsza..
heh, moja mama tez nie uczyła się angielskiego wiec ja tez czasem bratu pomagam..moze nie napisałabym zadania za niego, tylko z nim no ale zcasem sie zdarzają jakies sytuacje,moze dzieciak zapomniał i juz było pozno i połozył się spac..np ja kocham czytac a raz sie tak zdarzyło we wczesnej podstawowce ze mama za mnie czytała i stresciła mi lekturę bo miałam wysoka goraczkę i nie miałam siły czytac..więc nie oceniajcie tak surowo.. A POZA TYM@!!!! do wszystkich którzy tu psioczą na założycielkę topiku--nie umiecie krytykowac kogos nie obrazajac go? tak to trudno?

ach tak, bo najłatwiej zrzucić winę za nieuctwo na nauczyciela mojej znajomej mama jest polonistką i pisała za nią prace na olimpiady z polskiego, różne konkursy itp. na nieszczęście mojej znajomej to sie wydało prace na olimpiady miała napisane świetnie, fantastycznym językiem i ogólnie - zachwycające ale nie potrafiła obronić tez wysunietych w wypracowaniach, na olimpiadach przepadała z krestesem na pierwszy etapie ale była wyróżniana przez nauczyciela, same ochy i achy mam uprzedzenie do nieuczciwych dzieciaków i rodziców, którzy im w tym pomagają

Gość candy cos tam
Ale to nie jest topik o twoich uprzedzeniach pszepani. Mam cos tam uczyla i nie douczyla jeszcze.To moze by tak profesorka sama zglebila tajemnice:tolerancji, wyrozumialosci, ludzkosci, skromnosci hęęę?

nie będę tolerowac czegoś, czego nie pochwalam i nie akceptuje a historię przytoczyłam, aby wyjaśnić swoje uprzedzenia no tak, nalezy być wyrozumiałym i ludzkim, a do tego niesamowicie skromnym aby pochwalać oszustwa juz od podstawówki

Gość bo krytyka się należy

Gość i nic wam
A moja siostra czyta synowi lektury a potem je opracowuje i pisze gotowce. :-P

Gość o rany...bez jaj