Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kreska nad o

Ja i eks na imprezie

Polecane posty

Gość kreska nad o

za dwa tygodnie ide na impreze na ktorej bedzie rowniez moj byly chlopak. on zerwal a mi nadal zalezy. nie chce jednak dac po sobie poznac ze dalej sie nie pozbieralam po naszym rozstaniu. jak sie zachowac w takij sytuacji? bawic sie dobrze i nie zepsuc sobie humoru i przy tym pokazac mu ze swietnie sobie radze bez niego..przy okazji zeby zatesknil za tym co bylo. zerwalismy nagle. podpowiedzcie, proszee

Gość spaaaaacc
najpewniejszy sposób to olewaj go maksymalnie, rzuć mu tylko zdawkowe "cześć" ewentualnie wymień sztandarowe "co tam u ciebie" a potem postaraj się pobawić z jakimś innym facetem a najlepiej poproś jakiegoś kolege i idź tam z nim

Gość lktdlytfvifgt.gymfyr.i9yu
olewac i bawic sie dobrze

Gość Pawel to ty
bawic sie a jego miec gleboko...

Gość kreska nad o
oj tak... chciałabym go mieć głęboko w dupie... chociaż przez 10 minut...

Gość dejot
przecież jemu kumple radzą dokładnie to samo :D ......będziecie się mieli w dupie i wszystkim dobrze na tym wyjdzie :D

Gość dsfds
musisz miec pojemna dupe skoro ci tam wlezie ;-)

Też uważam, że musisz go po prostu olać, udawać że jest Ci obojętny. Jeśli mogę coś poradzić to nie przesadź z alkoholem. Jak się człowiek upije to traci hamulce i cały Twój misterny plan, żeby go mieć gdzieś, się rypnie. Pomysł żeby iść na tę imprezę z innym facetem też nie jest zły.

Gość dejot
sorry ale jak facet cię rzucił to ma w dupie z kim przyjdziesz i jak się będziesz bawiła...co widok innego ma spowodować, że do ciebie wróci ? :D Ja bym się cieszył, że już sobie kogoś znalazła i mam spokój :D

Gość kwiatka01
ubrać sie wystrzałowo, super sie bawić, jego olać.Nic tak nie dowartosciowuje jak wyrobienie gumy takim gosciom!

Gość betix
jesli zerwal on to widocznie mial dosc tego zwiazku to po co mu pokazywac cos by zatesknil za tym co bylo miedzy wami?? baw sie dobrze.