Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosnenka

urodizłam 7 dziecko

Polecane posty

Gość wiosnenka
dejzi mój mąż nie narzeka daruj sobie na pewno do ciebie nie przyjde jak mi braknie na chleb

Gość wiosnenka
ja mam 43 mąż 45

Gość mamuskaaaaaaa
a ja chcialabym miec wiecej dzieci. ale parszywy los zagral mi na nosie i nie moge ich miec wiecej. podziwiam kobiety ktore maja tyle dzieciaczkow i potrafia o nie zadbac bo to nie stado owiec ktore wypedzi sie na pastwisko tylko istoty ludzkie i jesli kogos stac na to zeby utrzymac i wychowac taka gdomadke to innym g.... do tego!

Gość mniam_mnam
matko skąd w Was tyle jadu?! czemu się kobiety czepiacie?! ma warunki finansowe, razem z mężem chciała mieć tak liczne potomstwo więc o co Wam chodzi? To, że Wy byście się na to nie pisali nie znaczy, że kobieta ma nie równo pod sufitem... chyba żal Wam, że mimo tak licznej rodziny dobrze sobie radzą... żyjcie i dajcie żyć innym... autorko pozdrawiam :-)

Wosenka nie przejmuj sie wrednymi babsztylami a juz na pewno nie dejzi69.Ta dziewczyna jest chora psychicznie na jednym z tematow przyznala sie ze lyka psychotropy wiec odpusc ja sobie:-oOna juz pisala ze mieszka w pieknym domu sama z narzeczonym a na innym ze sama z rodzicami.W innym temacie walnela tekst ze chcialaby sie juz chajtnac ze swoim buchajem ale on nie chce.Powaznie!:)Ta lole trzeba po prostu IGNOROWAC nie karmic trola!:) Ja ci gratuluje odwagi pracowac zawodowo i wychowac 7 dzieci to nie lada wyczyn!:)powodzenia

miało być pod czarnym :P matko skąd w Was tyle jadu?! czemu się kobiety czepiacie?! ma warunki finansowe, razem z mężem chciała mieć tak liczne potomstwo więc o co Wam chodzi? To, że Wy byście się na to nie pisali nie znaczy, że kobieta ma nie równo pod sufitem... chyba żal Wam, że mimo tak licznej rodziny dobrze sobie radzą... żyjcie i dajcie żyć innym... autorko pozdrawiam

Gość jaaaaasneeeee
a nie bałaś się że Ania będzie chora??? w końcu to ryzyko rodzić po czterdziestce... mam nadzieje że nie planujecie więcej dzieci?

Gość mamuskaaaaaaa
jaaaasneeee - a co boisz sie, ze ktos wyciagnie do ciebie reke po pomoc przy takiej gromadce dzieci? a nawet gdyby urodzila chore dziecko to co? oddac do zakladu bo tak wiekszosci wygodniej? co masz do chorych dzieci? chyba sama masz troche nierowno pod sufitem skoro takie bzdety piszesz!

jaaaaasneeeee - "mam nadzieje"??????hahaha co za tekst nie no nie moge!ona ma nadzieje!!!!!!!!!!!!!!!

Gość mamuskaaaaaaa
moja kolezanka miala suke o imieniu Dejzi. tak sie puszczala po okolicy z psiurami i tak zarla wszystkich dookola ze trzeba bylo ja uspic... moze czas na pigulke droga Dejzi?

Gość wiosnenka
nie z jednej pensji a zdwóch jesli już dziękuje kobietom które miło sie wypowiadaja co do choroby Ani oczywisicie jak każda kobieta w ciazy miałam chwile kiedy obawiałam sie czy dziecko urodiz sie zdrowe to naturalne dzięuje mniamam mnia za słowa otuchy i innym dziewczynom

Gość jaaaaasneeeee
tak MAM NADZIEJE dla jej dobra i nie chodzi mi o to że coś mam do chorych dzieci tylko że kobieta miałaby problem mając 7 dzieci + 1 chore pomyślcie logicznie :O

Gość mamuskaaaaaaa
dejzi- na kafe sa odpowiednie pora dla Ciebie - poszukaj porado psychaitry bo czub nieziemski z ciebie. wspulczuje twojemu facetowi zycia z takim trolem. jesli wogole taki jest bo takiego oszoloma to chyba wszyscy mijaja z daleka.

mamuskaaaaaaa - ale dejzi nie ma zadnego faceta ona ma PSA ktorym sie juz zdarzyla pochwalic!dlatego zachowuje sie tak jak sie zachowuje bo jest peeelna kompleksow!jest samotna istota popatrz jak biedne dziewcze wrecz wola o pomoc!:p

Gość mamuskaaaaaaa
i psina biedna pewnie o sciany sie obija z rozpaczy ze taki trol jest jego pania. pewnie biedaczek juz slepy, gluchy i z dyskopatia ale szczesliwy ze nie widzi i nie slyszy tego oszoloma

Gość mamuskaaaaaaa
przypuszczam, ze ona nawet nie wie komu pekla ta prezerwatywa... oj, bidulka... a moze zaprzyjaznimy sie z nia? zrobmy dzis cos dobrego dla zwierzat... :)

Gość mamuskaaaaaaa
jaaaasneee - a ja mam chore dziecko i jestem z tego powodu szczesliwa choc bylabym szczesliwsza gdyby bylo zdrowe bo zycie byloby dla niej latwiejsze! nikogo nie prosze o pomoc ani o litosc tylko zyje z tym co mam i jest mi z tym dobrze. to nie selekcja ze mozemy sobie wybiera zdrowe czy chore. kazda z nas jako potencjalna matka moze urodzic chore dziecko i pamietajcie o tym. kazda musi liczyc sie z takim ryzykiem!

jakże trzeba mieć puste życie żeby chciało się komuś wchodzić na tami temat tylko po to by kogoś zbesztać, powyzywać, wmawiać mu, że jest nikim... ehhh nie którym widocznie baaaaardzo się nudzi :P

dejzi Skarbie zanim cie zbesztam zadam ci pytanie ok ? W jakim celu przyłazisz na to forum i wyzywasz innych? Co ci to daje? Bo rozumiem że mozna miec swoje zdanie ale sposób w jaki je wyrażasz jest co najmniej nie na miejscu wiec jak to z tobą jest? Wiesz a ja w każdym staram się dostrzec cos pozytywnego i dlatego pytam bo nie wiedze u Ciebie nic.

Gość mamuskaaaaaaa
narzeczony... 21 lat... chyba twojej c... narzeczony...

dejzi ale czy ty nie widzisz róznicy między dzieciorobem a matką która pragnie miec dom pełen dzieci? Przynajmniej jej będzie miał kto herbatke na starość do łóżka podac:) Co innego gdyby napisała urodziłam 7 niechciane dziecko i juz sobie nie radze a co innego jak pisze ze jest zadowolona i szczęsliwa. Może dla ciebie tyle dzieci to dużo ale dla niej to w sam raz są różni ludzie i wyznają w życiu różne wartości nie możesz jej ubliżac tylko dlatego że masz inne zdanie. Dziewczyno pomyśl troche ok ?

Eeee tam dejzi jest pusta jak ciaza urojona nie ma sensu z nia dyskutowac!lola ma swoje racje i \"poukladane\"zycie...ktore jej jeszcze nie nauczylo pokory.Jest nieswiadoma tego ze wychodzac kiedys za maz nie wie za kogo wychodzi ze jej cudowny 21l.nazeczony moze okazac sie sku....ktory bedzie ja bil zdradzal i ponizal.Ze moze okazac sie ze jest niepolodna lub czego jej NIE ZYCZE moze urodzic trojke chorych dzieci.Wywyzsza sie uwaza sie za Boga smieje sie z innych a nie wie co ja jeszcze czeka a zycie przynosi rozne niespodzianki niestety i te przykre...Osobiscie mnie ona bawi ale tez jej wspolczuje bo gowno w zyciu przezyla gowno zdzialala a ma wiele do wykrzyczenia.Pisala ze studia skonczyla RESOCJALIZACJE jak ja.Nie wierze w to chocby nie wiem co!z takim podejsciem do zycia do ludzi nikt by jej dyplomu nie wydal!Ot taka mala marna istotka ktora w dupe niezle jeszcze dostanie bo tacy dostaja wczesniej czy pozniej.Dajcie jej spokoj niech nadal zyje w swoim rozowym poukladanym swiecie:-o

Gość zielone pawie oko
dejzi pewnie uderzyłaś się kiedyś bardzo mocno w głowę, prawda? Wszystko na to wskazuje. Obrzęk mózgu nadal się utrzymuje... Wiosnenka, gratuluję i wszystkiego dobrego:)

Mantodea ja tak generalnie to nic do niej nie mam chociaz owszem czasem wkurwia mnie jej podejscie do zycia ale dlatego że mi jej po prostu szkoda:o Chce z nią nornmalnie pogadac jak z kazdym tutaj - chce znaelzć w niej chociaz dwie cechy pozytywne. Niestety jesli nadal będzie robić to co robi to i ja bede zmuszona tak ją traktowac jak ona traktuje innych użytkowników z tym że ona jeszcze jest w miare miła bo ja jak juz sie wkurwie to w słowach nie przebieram ( kiedys nawet babka sie poplakała ) az mi sie jej szkoda zrobiło - pisała że nie jest taka zła itd i zaczęła przepraszac - ona bynajmniej zrozumiała ze nalezy ludzi szanowac tak jak oni szanuja ciebie a na szacunek trzeba sobie zasłóżyc!

Gość mamuskaaaaaaa
nieszczesliwym dzieckiem jestes ty dejzi, nieszczesliwi sa twoi rodzice, plakac sie chce czytajac ciebie... wlasnie takich ludzi jak ty powinno sie izolowac od spoleczenstwa... jestes gangrena spoleczenstwa! i jeszcze podobno skonczylas studia... za czyje pieniadze nieuku? za nasze...