Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiosnenka

urodizłam 7 dziecko

Polecane posty

dejzi a ja cie moge zapewnic ze dzieci w takich rodzinach są bardzo szczęśliwe wiesz - nigdy sie nie nudzą mają się z kim bawic i z kim do szkoły chodzic. Potrafia sie dzielic wszystkim i są bardziej wyrozumiałe niz jedynak rozpieszczany przez wszystkich a potem ponoszący tego konsekwencje takie jak egoizm, samotność, brak akceptacji w towarzystwie itd.

Wiosenka Wiesz, a ja Ci zazdroszcze Twojej siódemeczki-skoro masz na to warunki to dlaczego nie?!!!!!!!! Nie ma nic gorszego jak nie miec dzieci,albo miec tylko jedno.Ty tez masz fajną róznice wiekowa niedzy dzieciakami.Jedno drugiemu moze pomoc,jedno z drugim sie zabawi.Dbaj i Ty o siebie,bo jednak ciaza osłabia organizm,a Ty ich miałas kilka. Pozdrawiam i życze powodzenia

Przybywam z daleka - uwierz mi ze nie znajdziesz w niej nawet odrobiny dobrej cechy!nie znajdziesz i koniec!ten typ tak ma:-o Jesli chodzi o jej"studia"to ukonczyla owszem ale wyzsza szkole zarzadzania mopami...:-o Pracujac w osrodku mam KAZDA matke ktora jest alkoholiczka cpunka schizofreniczka k... ktore maja po 10 dzieci.Nie raz jak taka mamusia przyjdzie na moj dyzur podchmielona i awanturuje sie ze jej dzieci ukradlam to choc mnie krew zalewa musze sie powstrzymac z komentarzami typu"ty stara k... narobilas po pijanemu dzieciaki nie wiadomo z kim chlejesz jak najgorszy menel smierdzisz na km.i jeszcze sie odzywasz".Pijana nie pijana sa dzieciaki ktore to widza i donosza dyrektorce.OD RAZU Z PRACY LECE!wyobrazasz sobie dejzi w takiej sytuacji????bo ja nie:-o