Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arielka erte

czy widzieliscie kogoś sławnego na żywo ?

Polecane posty

Gość arielka erte

ja w lecie spotkałam pana Rokite Był sam, nie poznałam Nelly. Przy Krakowskim rynku. Na Gołębiej. Spotkałam też tego który gra w na wspólnej Romana. I pare lat temu tego Niemca... Millera? No... i Dodę. Jak mieszkała w Krakowie. Moja ciotka po drugiej stronie ulicy.

Gość wiki werw
Spotkałam Bartosza Obuchowicza i Katarzynę Dydo, której nazwisko tyle mi mówi, że hoho, ale siostra powiedziała, że mam jej ją złapać. Po koncercie Hurtu i Happysadu złapałam panów wokalistów, bo siedli stolik obok, i mam ładne autografy. Wstydziłam się poprosić o wspólne zdjęcie i tylko robiłam za fotografa. Buahahahahh. A ostatnio widziałam z bardzo bliska młodych Cugowskich, bo trzymałam Małżonce drugi koniec transparentu na koncercie (błagam, bez komentarza) i nawet pochwalili ze sceny jaki on piękny. Widziałam też jak po koncercie wokalista zespołu Ptaky obwąchał sobie pachę po zdjęciu koszulki, zanim wsiadł do samochodu. I Annę Dymną, pod sanatorium. I Okrasę, tego co gotuje, jak byłam w Gdańsku w wakacje, jakiś "festiwal zupy" robili

Gość cureme ss
Nieraz w lato w nadmorskich kurortach można spotkać znanych np.na plaży ja kiedyś widziałam jak Piotra Pilitowskiego grał w"Pensjonacie pod różą" z dzieckiem kupował pamiątki na bazarze ,i kilka razy Włodzimierza Matuszaka proboszcz z Plebani...

Gość girll 23
A ja spotkałam w centrum handlowym Szymona Majewskiego. Moja koleżanka wzięła od niego autograf, a ja nie, bo nie miałam, żadnej kartki ::( Właściwie najczęściej sławnych ludzi spotykam w centrach, w sumie w życiu widziałam może... z 10

Gość ja widzę codziennie siebie
w lustrze :P

Gość romek 34
E, to akurat polityków z SLD to miałem u siebie sporo jak urządzili sobie kilka lat temu kongres w hotelu jakieś 120 metrów od mojego domu

Gość sdfsf
eee ja tylko tego anglika z europa da sie lubic czy jakos tak w katowicach na dworcu na pociag ze mna czekal, tak to chyba nikogo godnego uwagi

Gość a ja widzialamw
Ja widzialam Malgorzate Kozuchowska, Kacpra Kuszewskiego, Rubika z Paskudzka w Arkadii w Warszawie, Foremniak i Maseraka w River Island w Warszawie, Wisniewskiego, Pudziana, Andrzejewicz, Dode,Wojewodzkiego,Majewskiego,Wojciechowska,Omene i w ogole duzo by tego wymieniac bo chodzilam do takiejniepublicznej podstawowki gdzie zapraszali raz na miesiac jakas slawna osobe a ostatnio widzialam brytyjska modelke Jordan(Katie Price), jak podpisywala ksiazki w WH Smithie w Manchesterze.

Gość i co ty teraz bedziesz robiła
tydzień temu byłam na koncercie kombi, zrobiłam sobie fotkę z wokalistą. rok temu byłam na koncercie lady pank, i mam zdjęcie z ibiszem który prowadził impreze. na praktykach w pogotowiu spotkałam w szpitalu aktorów z pierwszej miłości bo akurat kręcili sceny w szpitalu. (artura i bartka, nie znam ich nazwisk) często na posesji mojego zakładu pracy są kręcone odcinki tego serialu, więc aktorów często widzę. wokaliscie discopolowego zespołu bayer ful podawałam pierogi ruskie po jego koncercie na pikniku plenerowym.

ja widzialam Wodeckiego na rynku w krakowie, Macieja Stuhra w pubie ,Anne Dymną ,Maryle Rodowicz z córką!, 5 lat temu dedektywa RUtkowskiego na stacji benzynowej tej w krakowie,I Gajosa na stacji pkp.

20 maja idę na koncert ingrid i stachurskiego:D mam zapewnione wejscie za kulisy:D

aaa no i z kryszakiem piłam piwo przed jego występem bo nie chciał pic sam a nie lubi występować p trzexwemu:D

Gość asdsadasdasd
Księżną Dianę w Londynie - premiera Jurrasic Park Margaret Tacher i Tadeusza Mazowieckiego przed hotelem Bristol w Wawie Marcina Dańca, Stachurskiego, Tomasza Sekielskiego, Tomasza Lisa, Kingę Rusin.. sporo się tego uzbierało, ale Diana była najważniejsza ;)

Gość mokiko
Mariusza Pudzianowskiego,mam z nim fotke ale na mnie to nie robi wrażenia.

Adama Małysza Roberta Janowskiego Cezarego Pazure Andrzeja Grabowskiego Beate Tyszkiewicz Daro i Małgo i Vivy Eweline Flinte Szymona Wydre Ale Janosz Panasewicza Mezo :classic_cool: Sekielskiego Morozowskiego Michała Wiśniewskiego :-o Gutka więcej nie pamiętam

Gość kutttka
Beate Kozidrak,Kasie Pietras,zespół Boys

Gość spotkałem wiele znanych osób
co w tym nadzwyczajnego? :o jedna znana gwiazdka była nawet moja wakacyjna dziewczyną, poznałem ja na polskim wybrzeżu, najbardziej mi szkoda jedna że nie udało mi się poderwać Ewy Wachowicz, ona wtedy była taka ładna...zabrakło czasu i kontakt sie urwał .

Gość tamari jest gópia i ma wszy

Gość dziś rano
diabła widziałam w sypialni. Nawet wydawało mi sie przez chwile że to mąż ale no niestety tylko podobny.... to chyba tyle ze sławnych ........

Gość hm........
też diabła widziałam ale nie w sypialni - mój siedział w gabinecie na fotelu szefa

Gość nie to nie ja...
pijawka sie teraz kocha z 17 letnim synem swojem sasiadki, małolat nie poszedł do szkoły przez nią

Gość avS
a ja byłam z pudzianem w mcdonaldzie

Gość Hajleselasi
ja Magdę Wallach, Romana z Na Wspólnej, Szwedesa, i Magdę Wójcik :)

Gość a ja a ja widziałam al
Liroya, Cichopek, Maryla Rodowicz z córką, Marcin Mroczek, Anitę Lipnicką z Johnem Porterem, Szymona Wydrę, Eweline Flintę, Maćka Zakościelnego, Kubę Wojewódzkiego, Natalie Kukulską, Kasię Cerekwicką, Czarka Pazurę, Peję, Gośkę Andrzejewicz i nie pamiętam kogo jeszcze:)

Gość wczoraj widzialam
Leppera i Macierowicza :P