Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziunka

juz nie karmie pieris a nadal mam pokarm

Polecane posty

nie karmie piersia od 8 msc ale jak nacisne brodawki to pojawiaja mi sie kropelki zoltej wydzieliny. wdczesniej byla biala i przezroczysta. wprawdzie pytalam o to ginekologa i powiedzial ze dopoki nie ma domieszki krwi to tak moze byc. a wy do kiedy mialyscie pokarm.

Ja karmiłam tylko przez miesiąc a pokarm miałam przez 1,5 roku.Mimo że brałam zastrzyki na zanik to nic nie dało.Mi lekarz powiedział tak samo jak Tobie - jak nie ma krwi,obrzęku,ropy itd to nie wpadać w panike.

bo mi znajoma powiedzialaz e robi sie rezonans magnetyczny bo wysoki poziom prolaktyny moze swiadzcyc o guzie i itp. tak sie przejelam ze szok.

Zbadaj sobie poziom pralaktyny na na czczo i po podzinie znowu. Ja karmiłam 5 miesięcy i przez nastepnych 6 lat miałm wyciek tak jak Ty. Owszem robi sie rezeonans w celu sprawdzenia czy nie ma mikrogruczolaka np ale najpierw zrób sobie badania prolaktyny i hormonów tarczycy. Nie denerwuj sie ja miałam bardzo podniesioną prolaktynę i zbijałam ją bromergonem. Bedzie dobrze głowa do góry 🌼

dzieki za wypowiedzi. ja naszcescie dopiero nie karmie 8 msc. narazie poczekam ale jak do roku nie zginie to zrobie ten poziom proklaktyny.