Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamma mia90282

które z was miały dobre samopoczucie w poczatkach ciąży?

Polecane posty

Gość mamma mia90282

ja mialam dobre samopoczucie,zadnych mdłości nic tylko lekki ból brzucha jak przed okresem i piersi a tak to wszystko ok:)

Ja też czułam się świetnie na początku :) dopiero w trzecim miesiacu zaczęły się porządne mdłości, zle samopoczucie - trwało to około miesiaca, Na samym poczatku tylko lekka sennosc, pobolewanie brzucha i piersi.

Gość mamma mia90282
dzięki bo boje sie ze brak objawu oznacza cos złego ja jestem w 4 tyg.

no coś ty ja wogole ze jestem w ciąży to sie dowiedziaam w 8 tyg i nic mi nie dolegało hehe,sie ciesz ze cie nie mecza zadne dolegliwości;)

ja cala ciaze czulam sie swietnie!!!! tylko na poczatku senna strasznie bylam i to mi do teraz zostalo:P

:) gdyby nie bolące okrutnie piersi i brak miesiączki to nie wiedziałabym, że jestem w ciąży. Około 3 m-ca dokuczały mi migreny i czasem drażniły zapachy, ale minęły po miesiącu :) Teraz na finiszu dolegają mi bóle kości łonowej i czasem puchnę, no ale do finału zoastało 19 dni :D Ciesz się, że przyjemnie znosisz ciążę :) i o by tak do samego rozwiązania :) Powowdzenia !

Gość dzięki
dzięki kobietki

Gość mamma mia autorka
i sie skonczyło moje dobre samopoczucie jestem taka słaba, nic mi sie niechce mam zawroty głowy ciągle mi sie chce pić i spać mam niesmak w ustach koszmarrr

Gość mamma mi autorka
juz mi przeszło co najgorsze jestem w 9 tyg i sie czuje swietnie ino sen i sen hehe

hej mamusie:) ja też w ciąży nie miałam żadnych mdłości i gdyby nie fakt, że moja mała baaaaaaaaaaardzo pchała się na świat i trzeba bylo ją zatrzymać w brzuszku ciąża była by suuuuuuuper. Ja dowiedziałam się o maluszku kiedy byłam w 4tyg. a do piątego mc spędzałam czas bardzo aktywnie bo potem to już było leżenie:( pozdrawiam