Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Szara30

Jak zawrócić facetowi w głowie!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Szara30

Zauroczyłam się w gostku 10 lat starszym.Jest inteligentny przystojny...i wie, że podoba mi się.Ja mu chyba też, ale on jest wolny a ja jestem mężatką.Umówił się ze mną, ale idzie na łatwiznę, bo to ja zaarnżowałam spotkanie.Jestem babą i widzę jak na mnie patrzy, ale trzyma dystans.Chcę zawrócić mu w głowie, ale nie idąc z nim do łóżka to odpada na bardzo długi czas, bo nie jesten zdolna do zdrady fizycznej męża.

Gość Szara30
No jak to, żadna z was nie wie...:(

Gość Nie tylko fizycznie
można zdradzić męża, najpierw zastanów się czy jakby twój mąż tak postąpił ty czy byś nie poczuła się zdradzona, bo mnie bardzo ty by zabolało.

Gość Szara30
Ok, ale z mężem mi się tak nie rozmawia, mąż mnie nawet nie słucha jak do niego mówię.Straszna rutyna, wypalony związek.A teraz nabrałam wiatru w skrzydła, znów zaczęłam dbać o siebi, częściej się uśmiecham i mam z kim pogadać.W związku z mężem jestem 14 lat i mam dość, chcę trochę zaszaleć, bo oszaleję!

"wie, że podoba mi się" "bo to ja zaarnżowałam spotkanie" "chcę zawrócić mu w głowie, ale nie idąc z nim do łóżka to odpada na bardzo długi czas, bo nie jesten zdolna do zdrady fizycznej męża." ta jasne :O nie jesteś zdolna... dobry dowcip pewnie z 3 udane spotkania i będziesz... jak się wreszcie nawinął inteligentny i przystojny... w przeciwieństwie do pewnie głupiego i brzydkiego męża

Gość Szara30
Mój mąż nie jest ani głupi ani brzydki.Tylko ta rutyna, zniechęcenie i nuda...Najchętniej to rzuciłabym to wszystko i pojechała daleko, na tydzień, dwa...może miesiąc...na bezludną wyspę.Morze, palmy, słońce i skrzynia z najlepszymi książkami...i cisza.Tego mi też brakuje!!!

Gość to jedz na wyspe
sluchaj ty sie zastanow czego ty chcesz maz juz ci sie znudzil i chcesz uwiesc innego uwazaj bo moze sie to skonczyc tak ze ten nowy cie przeleci i oleje a maz zostawi zwlaszcza jak mu zyczliwi doniosa z kim sie zona spotyka

Gość Szara30
Jeślibym chciała iść z nim do łóżka, to bym tu wcale do was nie pisała tylko bym poszła.Chodzi mi o uwiedzenie intelekyualne i zajęcie jego myśli swoją osobą.Już mi się trochę to udało, ale zabrakło mi pomysłów.

Gość Szara30
A potem się ulotnię...to taki rodzaj gry i obserwacji.Notuję moje spostrzeżenia i uwagi, dla mnie świat nie kręci się wokół seksu.Jestem kobietą, która podoba się facetą, seks to ja mogę sobie z mężem pouprawiać.Tu chodzi o duszę nie o ciało.Czy myślicie, że jest możliwe posiąść czyjąś duszę.Jestem w trakcie pisania książki na ten temat.Ten facet wie, że mam męża, wie, że mam dziecko, wie, że go bardzo lubię...Sam ma zresztą dziecko bo jest po rozwodzie.Ale nie w tym rzecz.Wszystko w tyłek obracacie!!!!

Gość zielona_mandaryna
mozna, mozna go zdobyc jak Ty to nazywasz "intelektualnie", ale predzej czy pozniej ta fascynacja skonczy sie w lozku.. taka juz natura ludzka niestety..