Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ________________

Jestem załamana. Nie wierze w to co zobaczyłam

Polecane posty

Gość ________________
znam hasło od niego czasami prosi mnie żebym sprawdziła mu pocztę jak nie ma dostępu do komputera. A teraz zastanawiam sie czy on może specjalnie tego nie zrobił, może chciał żebym zobaczyła tego maila?? :( nie wiem co mam myśleć

Gość gdgdgd
"przyznaj sie, ze zajrzalas do jego maila i tyle to w koncu nie zbrodnia, a napewno nie wieksza niz to co na nim bylo. powiedz, ze dla Ciebie to jasne, ze kogos ma i do tego w ciazy. popros aby zachowal sie jak mezczyzna i poprostu spadal. zobaczysz jak zareaguje, ale jak by tego nie zrobil to i tak wszystko wskazuje na jedno. przykre." W SUMIE TEZ NIEGLUPIE!!! najlepiej byc szczerym, a co. zajrzalas mu na skrzynke ale czy to znowu taka wielka zbrodnia??? nie przesadzajmy.

co do pisania do tej dziewczyny. napisz do niej, ze prosisz o spotkanie, ale w tajemnicy przed twoim facetem. jesli ma klase to jej dochowa. na spotkaniu zachowuj sie z kultura i zapytaj kim wlasciwie jest dla Twojego faceta. jesli potwierdzi, ze jest jego kochanka to powiedz, ze nie bedziesz stala na drodze do ich szczescia i dziwisz sie, ze zachowywali sie jak dzieci oboje Cie oszukujac. jesli zaprzeczy i bedzie utrzymywac, ze sa znajomymi to i tak o tyle dziwne, ze wysyla mu takie maile.

Gość gdgdgd
tym bardziej skoro znalas haslo to nie rozumiem czego sie wstydzisz. co innego jakbys mu sie wlamala, a tak, to skoro sam ci haslo powiedzial to inna sprawa. moglas mu zajrzec przeciez, nic wielkiego.

mysle, ze jakby nie chcial abys to znalazla to zmienilby haslo, albo nigdy nie podawal maila kochance..wiec albo jest glupi, albo zrobil to celowo, albo to nic wielkiego

Gość gdgdgd
moze dlatego wyrzucil do kosza bo sie obawial, zebys nie znalazla, a potem zapomnial oproznic kosz? w sumie dziwne to wszystko. moze rzeczywiscie jest tak glupi, ze nie wpadl na to, ze mozesz mu zajrzec do kosza.

Gość ja anka
jabym napisala z jego skrzynki i zapytała co teraz z tym zrobimy , tak jak ktos juz wyzej proponowal :)

tak czy siak ta sprawa smierdzi i musisz ja wyjasnic, od Ciebie zalezy jaka droge obierzesz. ja w kazdym razie nie zostawilabym tego, wolalabym poznac najgorsza prawde niz zyc w klamstwie.

jesli to jego kochanka to po otrzymaniu takiej poczty napewno nie mailowal tylko do niej zadzwonil, z reszta pewnie sa w kontakcie. a knujac intrygi mozna tylko zrobic z siebie idiotke. jesli tamta kobieta jest realna i ma miec z nim dziecko to zapewne na spotkaniu sama sie przyzna, bo bedzie chciala go zdobyc.

Gość gdgdgd
wyjasnic to trzeba, ale spokojnie, bez emocji i awantur. pewnie tak oko w oko bedzie ci glupio z nim o tym pogadac, dlatego lepiej chyba napisac do tej dziewczyny, ale co jak ona ci nic nie odpisze? wtedy bedziesz jednak musiala pogadac z chlopakiem. ciezka sprawa.

Gość gdgdgd
niech napisze maila ze swojego konta, a nie z konta chlopaka i wyjasni o co chodzi i co ją niepokoi.

ja bym sie nie bawila w takie mailowanie, choc przyznam, ze to jest kuszace. ale w dzisiejszych czasach gdzie kazdy ma telefon malo wykonalne. co innego wyslac maila z fotka zeby zrobic komus niespodzinke, a co innego tylko w taki sposob kontaktowac sie z kochnka. jestem prawie pewna, ze jesli ma romans to mail to njmniej wygodna droga do utrzymania go. wiec pewnie do siebie dzwonia stale, a Ty bedziesz pisac jak glupia, a oni sie beda smiac bo od razu bedzie jasne ze to nie on jak sie zgadaja.

Gość rumburakk
postanowilas cos?

Gość pogadaj z nim najlepiej
wyjasnij z NIM kto to jesrt Magda zmus go do zadzwonienia do neij przy tobie skoro sie nie wlamalas do skyrzynki todla mnie w porzadku ze cos tam zobaczylas

Gość gdgdgd
skoro są ze sobą juz ponad 8 lat to on pewnie o swojej bylej juz dawno nie pamieta i nie maja kontaktu. nie wydaje mi sie wiec, zeby chodzilo o jakąś bylą.

Gość ________________
sama nie wiem on jest w domu nie mam jak tego zrobić. A jak sie zapytam to na 100% nie otrzymam rzetelnej odpowiedzi. Chyba będę musiała poczekać na jakaś okazje ale jest mi bardzo trudno. :(

Gość gdgdgd
a powiedz jaki tytul mila ten mail? bo rozumiem, ze tresci nie bylo ale jaki temat maila?

tez tak mysle, to cale wlamanie do skrzynki w porownaniu z jej zawartoscia jest niczym. a wszelkie intrygi prowadza do osmieszenia sie. najlepiej byc doroslym i wyjasnic to po mesku ;)

Gość gdgdgd
miał* czemu nie otzrymasz rzetelnej odpowiedzi? on jest skryty i nie mowi ci prawdy? zdarzylo sie tak juz kiedys? a w ogole odkad jestescie razem to interesowal sie jakas inna dziewczyną?

a czemu zakładasz, że nie usłyszysz prawdy? No, chyba, że założyłaś już, jaka ta prawda jest.

czekac na okazje? to powodzenia. istnieje spore prawdopodobienstwo na to, ze Twoj 8letni zwiazek to fikcja, ze facet wali Cie po rogach, a pozniej razem spicie, a Ty bedziesz czekac na okazje? ja bym postawila twarde warunki, albo wyjasnia kto to, albo niech spada. nie rozumiem dlaczego masz sie martwic tym, ze nie bedzie chcial wyjasnic, albo chce z Toba byc albo nie. i po takim numerze to jemu powinno zalezec na tym aby Cie zatrzymac.

Gość gdgdgd
ale jak mozna to wyjasnic? jak przeprowadzic taka rozmowe z osoba, ktorą sie kocha ? ja bym chyba nie potrafila tak prosto w oczy zapytac: czy ty mnie zdradzasz???