Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkftgghgh

NIE UWIERZYCIE MI W TO ALE MAM 25 LAT I NIE MAM PRACY !!!

Polecane posty

Gość kkftgghgh

już sil mi brak .. nie mam dosiwadczenia.. koncze studia na razie a pracy normalnej nie mam na umowe o prace w tym wieku ...

Gość szukaj a nie bucz
25 lat to wiek kiedy zaklada sie rodzine i prace sie już zazwyczaj ma!!!!!!!!! Więc zrób coś z tym a nie użalaj sie!!!!!!!!!!!!

Gość kkftgghgh
I....i mam depresje z tego powodu...nocą ciągle sni mi sie ze nie mam pracy i nie znajde normalnej .no masakra ...

Gość jak bedziesz
ja mam rodzine i szukam pracy od 4 miesiecy i nic:(

Gość lenie pieprzoneeeeee
Pracy jest pelno w Polsce więc nie klamcie ,że nic. jedzcie do Krakowa to znajdziecie!

Gość Ja nie wiem jak mozna
nie mieć pracy w Polsce teraz kiedy wszyscy są na emigracji i brak robotników.

Gość a kto ci pojedzie do krakowa
specjalnie pracować jak ma daleko? :-o

To lepiej siedzieć w domu niż jechac do krakowa i wynając mieszkanie tam ?

ale pieprzycie głupoty :D po pierwsze Twoj wiek jest jak najbardziej odpowiedni do szukania pracy i rozpoczecia kariery:] to tylko wykladacze towaru w markecie zanizaja srednia wieku, konczysz studia wiec gratuluje świat stoi otworem kiedy juz bedziesz miec w reku dyplom wyzszej uczelni i wtedy bedzie juz latwiej. A rynek pracy w Polsce jest bardzo brutalny wiec pamietaj jak Cie wyrzucają drzwiami to wracaj oknem;] tez mam 25 lat i pierwsza prace od miesiaca i nie mam z tego powodu kompleksow a niby dlaczego???? 17lat chodzilam do szkoly skonczylam studia w wieku 25 wiec dopiero teraz zaczynam prace

w tym wieku dopiero praca?masakra ..

nie rozumiem Twojego toku myslenia//// a jak ktos kto po podstawowce potem technikum a na koniec dziennych studiach ma miec czas na prace?? policz sobie idziesz do podstawowki masz lat 7 technikum konczysz masz lat20 potem studia i jest 25

Gość Oczywiscie ze w takim Krakowie
jest pelno pracy...tylko że na ogól tej najniżej płatnej a weź za ten 1000 zł wynajmij mieszkanie i się utrzymaj, życze powodzenia.

ja swoja pierwszą pracę też zaczęłam w tym wieku szkołę skończyłam w styczniu a pracę znalazłam, tzn. praca znalazła mnie w marcu, przez te nie całe dwa miesiące miałam też rózne myśli i brała mnie depresja

jesli ma sie ambicje i chce cos osiagnac to czlowiek sie uczy tak??!! i dopiero pozniej ma wyksztalcenie a kiedy juz ma wyksztalcenie to szuka pracy!!tak??

Gość ja zaczelam pracowac w wieku
30 lat :P Wczesniej sobie studiowalam :D Nie widze powodu, by przyspieszac ten etap, w koncu to juz teraz tylko odliczanie dni do emerytury zostalo :O

ja mam 25 lat od miesiaca pracuje w banku to jest moja pierwsza praca i wcale nie czuje sie gorsza od kolezanek z liceum ktore robia kariere w Tesco, bo pracuja juz tam 5 lat no ludzie.....;]

mon1czka25 - nie każdy może sobie pozwolić na studiowanie a potem dopiero praca, niektórzy pracują i studiują jednocześnie inni wcale nie studiują a w sumie jak idziesz po zakupy to też ktoś musi cię obsługiwać

Ja też w tym roku kończę 25 lat i też nie mam pracy. Kończę studia. Jak je skończę to sobie czegoś poszukam:)

No w czasie studiow to oczywiscie dostawalam stype... A potem pracowlaam na umowe o dzielo. Ale to zupelnie cos innego niz teraz, na etacie :O

= nie bylam na utrzymaniu :P Wrecz przeciwnie, to ja utrzymywalam rodzine. Teraz jest mi gorzej finansowo :( Zeby nie powiedziec, ze fatalnie :P

Bylam na swoim utrzymaniu od 20 roku zycia, studiowalam dziennie w innym miescie i nie pracowalam. rodzice nie byli w stanie mnie utrzymywac wiec wzielam kredyt studencki i dostawalam stypendium socjalne wiec nie mowcie ze nie kaazdy moze sobie na studia pozwolic bo ja jestem zywym przykladem ze jak sie chce to mozna . panstwowe uczelnie sa bezplatne!!! oczywiscie mowa tu o studiach dziennych

Mam 22 lata, od trzech studiuję i pracuję od początku studiów. Jasne, że o etacie często nie ma wtedy mowy, ale przecież można znaleźć coś dorywczo, na zlecenie, o dzieło... (wawa, wrocław, poznań - call center!!!) Zawsze można wpisać coś do cv. Ja w tym momencie, kończąc studia będę miała 5-letnie doświadczenie... Jak myslicie, kogo pracodawca chętniej zobaczy w swojej firmie - kogoś, kto ma 25 lat, wyższe i doświadczenie, czy kogoś kto ma 25 lat, wyższe i do tej pory nie musiał pracować, bo mamusia i tatuś dawali dzieciątku pieniążki na życie? Nigdy tego nie zrozumiem. Jak można tak na "krzywy ryj" mieszkać, żyć...

U nas socjalne to bylo 30zl :P Naukowego na szczescie mialam duuuuzo wiecej :P I kredyt studencki tez wzielam, zaluje do dzis tej decyzji :O Nigdy wiecej zadnego kredytu nie wezme!!

ale jak na krzywy ryj?!! Ja mialam stypendium naukowe w wysokosci 600zl!! Sporo, jak na tamte czasy ;)

"panstwowe uczelnie sa bezplatne!!! oczywiscie mowa tu o studiach dziennych " a to już kompletna bzdura jeszcze jak mieszkaszw tym samym mieście co studiujesz to ok ale jak trzeba wynajć mieszkanie i się utrzymać to nie jest wesoło