Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kkftgghgh

NIE UWIERZYCIE MI W TO ALE MAM 25 LAT I NIE MAM PRACY !!!

Polecane posty

Gość qqecz
Do autorki: a co studiujesz?? Wg mnie po slabych kierunkach ciezko nawet po studiach zlapac prace, wiec moze warto wczesniej sie zainteresowac jakimis stazami itd, zeby miec bardziej interesujace cv... no nie wiem, ale mysle ze dla chcacego ic trudnego

Gość jak bedziesz
ja mam male dziecko meza za granica i chce isc do pracy ale kobiecie z dzieckiem nie latwo znalezc prace.

"czy kogoś kto ma 25 lat, wyższe i do tej pory nie musiał pracować, bo mamusia i tatuś dawali dzieciątku pieniążki na życie? " a co w tym złego, że ktoś ma kasiastych rodziców i może sobie pozwolić na niepracowanie

"a co w tym złego, że ktoś ma kasiastych rodziców i może sobie pozwolić na niepracowanie" Nie no, spoko, luz, skoro jego ambicje są tak ograniczone, to ok. Nie mam pytań.

Gość ja zaczelam pracowac w wieku
na zycie 300-400zl?? Chyba nigdy nie byles/as studentem :classic_cool:

jeden z wielu przykładów mam koleżankę na chemii, utrzymują ją rodzice, stać ich na to, dziewczyna nieźle zakuwa bo kierunek trudny no i co ma jeszcze lecieć po zajęciach szukać dorywczej pracy? bo inaczej nie ma ambicji? jak skończy studia, to uwież mi, będzie wiedziała co zrobić ze swoja wiedzą zdobyta na studiach,

Gość DDF777
jak mozna w tym wieku nie miec pracy.

można, jkak np studiujesz dwa kierunki na polibudzie, zostaje niewiele czasu na inne \"rzeczy\" - za to warto inwestowAĆ w wykształcenie, ja zaczełam pracować jak miałam 24,5 roku - przed obroną mgr - nie było problemu z pracą. Spróbuj załapać się na cokolwiek, potem już z górki, zmienisz na inną itd a myśle, ze poprawi sie Twoje samopoczucie przynajmniej bo bedziesz miała kilka złotych dla siebie...

Gość ja tak samo
mam 25 lat, kończę studia i jestem przerażona że nie znajdę pracy, a muszę szybko bo się wyprowadzam do narzeczonego. Miałam 3,5 miesięczny płatny staż absolwencki i 2 praktyki: jedną obowiązkową, byle jaką niestety nic się nie nauczyłam i w styczniu 2 miesięczną porządną w firmie. I teraz pytanie, jak na to spojrzy pracodawca, czy to się liczy jako doświadczenie, czy nie? Nieraz roznosiłam cv do sklepów, rejestrowałam się w agencjach pośrednictwa pracy i się okazywało, że mam za wysokie wykształcenie!! Jakie wykształcenie (ochrona środowiska), skoro jeszcze nie skończyłam studiów? Jedynie inżynierkę i zero doświadczenia poza stażem i praktykami. Nigdy nie byłam zatrudniona na etacie/zlecenie :( :( :( Chcę już teraz przed obroną szukać etatu, ale chyba bym musiała pisać w cv że już jestem po obronie, bo inaczej nie przyjmują studentów na pełen etat/ani na pół.

Gość ja tak samo
Ja chcę mieć pracę, ale nikt mi nie daje szansy, bo albo mam 'za wysokie wykształcenie', albo za mało doświadczenia :O

Gość nbc
"Oczywiscie ze w takim Krakowie jest pelno pracy." za jaka pensje? 2000zl? Wynajmij mieszkanie, oplac rachunki, kup cos do jedzenia. Wiecej sie wyda, niz zarobi.

Gość twarz paskudna przeciez
nbc ty jestes pierdolnieta? ja wynajmuje mieszkanie za 1200 złotych razem ze wszystkim a zarabiam 1700zł i jakos zawsze mi starcza na wszystko i jem dobre rzeczy wie cnie pitol

Gość nbc
stul pysk szmato

Gość nbc
500zl jej na wszystko starcza. smiechu warte. pewnie sie nie myjesz, to na wodzie oszczedzasz, a "jem co dobre" to pewnie chleb z maslem.

Gość odchudzac sie mam plan
szmata to nbc chyba twoja matka:)_hehehe

Gość nbc
hehe, a twoja to pierdolnieta idiotka, ze nie zabila podczas porodu takiego debila jak ty

Gość kredka złamana
jak się studiuje zarządzanie i marketing to może jest dużo czasu.A .jeżeli ktoś studiuje farmację czy medycynę i ma zajęcia od 9- 19 ( z krótkimi przerwami) to faktycznie mu zostaje dużo czasu na pracę mógłby np. prosto po zajęciach w jakimś night clubie pracować i w między czasie uczyć się do kolokwium.

Gość nbc straszna prostaszka
nbc szkoda ze tacy pusci ludzie nie majacy wiele do powiedzenia jak ty tutaj siedzą patrząc na to co piszesz wstyd mi za Polki ..wulgarna pusta niekobieca przecietna .tak cie okreslic mozna z głupkiem takim jak ty nie rozmawia sie bo głupek moze sprowadzić do swego niskiego poziomu mądrego cżłowieka nawet więc sajonara pusta głupia dziewucho!:)

Gość No to Was zdziwię
mam 27 lat mgr prawa lic z anglistyki odbyty jeden staż a teraz jestem na drugim bo pracy nie mogłam znaleźć i co zabawne nie?? A mnie sie chce wyć 😭

Gość nbc
"całkiem ok pieniądze jak by mi ktośchciałtyle brutto zapłącić to by było świetnie " nie calkiem ok, jesli musisz sie przeprowadzac na drugi koniec Polski.

Gość nbc
nbc straszna prostaszka - pusta to jestes ty, zaczynajac wypowiedz od "nbc ty jestes pie**olnieta?". I czemu co chwila zmieniasz nicki?

Gość ja tak samo
nie kłóćcie się, a Ty po angielskim czemu się nie zatrudnisz w jakieś szkole językowej/albo w ogóle szkole. Angliści są poszukiwani, to nie to co mgr inż. ochrony środowiska ;) Ja żeby mieć pracę w zawodzie to chyba bym musiała skończyć jeszcze prawo ochrony środowiska, szkolenia ISO, audytu środowiskowego i mieć znajomego specjalisty OŚ który by mnie wziął pod skrzydła i uczył zawodu. Myślałam o laboratorium, ale tam przyjmują po chemii więc kicha.

Gość gość
Ale co ? Nie ma w twojej gminie/mieście sklepu gdzie poszukiwali by kogoś do pracy? A no tak, za pewnie jesteś jedną z tysięcy intlektualistek bo jesteś po studiach i pożyteczna pracą nie chcesz się ubrudzić hahahahaha