Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

po prostu Julka

Panny Młode- jakie zakladacie sukienki na poprawiny?

Polecane posty

Gość nie robię poprawin

NIE MAM POJĘCIA :o jeszcze nic ładneog nie znalazłam :o nie wiem, czy wypada dlugą, czy krótką? jasną, czy ciemną? jakąś? nie wiem :o

poprawin u mnie nie będzie, ale będę mieć niestety albo stety swoją starą sukienkę. te nieszczęsne pieniądze :/ a sukienka jest ładna i miałam ją 2 razy na sobie więc nie czuję żalu

Witam! moja będzie w kolorze cukiereczka:) jasny róż lata 80:)

Gość majowa panna
a ja dam uszyc sukienke. metrial kupiony, wiem jak sukienka ma wygladac. :) kolor ecru, tak jak moja slubna :)

wredniak mi sie podoba bardzo Twoja sukienka ..jest sliczna... mi sie podoba cos takiego http://allegro.pl/item348396225_apart_przesliczna_jedyna_34_36_38_unikat.html http://allegro.pl/item349295684__apart_biala_sukienka_z_krysztalkami_34_.html ale szczerze mowiac jeszcze nie wiem jak bedzie wygladala moja sukienka na poprawiny bo do pazdziernika pewnie nie raz mi sie zdanie zmieni:)

Gość mam do sprzedania sukienke
taka w sam raz na poprawiny lub dla druhny. kolor ecru. odcinana pod biustem. bardzo fajnie wysmukla. miałam ja raz na sobie. byłam wtedy druhna. teraz schudłam i jest za duża. dałam za nią 200 zł. jakieś 4 lata temu. jak ją kupowałam to ważyłam około 68 kg. przy wzroscie 160 cm. więc rozmiar chyba z 42 jak nie wiekszy. długa do ziemi, bez rekawków. jak ktos zainteresowany to moge wyslac zdjecia ale dopiero po niedzieli bo mi aparat teraz zabrano... :( ja mam wzrost 160 ale mialam obcasy chyba z 9 cm. i sukienka byla ciut za dluga wiec spokojnie mysle, ze bylaby tez na wzrost około 165 + obcas z 5 cm.

Gość moja koleżanka
Wredniak - śliczna sukienka:) Mogę zapytać, ile zapłaciłaś?

Gość 111111
ja założyłam sukienke ślubną [demetrios 2950} tylko że w kolorze starego złota z dodatkami ecru,pierwotnie miała być do ślubu ale w końcu wybrałam inna,wszystcy byli pod wrażeniem ze nie nie zalożyłam skromnej sukienki tylko taką balową...a podobała sie bardziej od ślubnej...dziewczyny taki dzień jest raz w życiu wiec kupujcie taką w której będziecie sie dobrze czuły..pozdrawiam

ja bede szyc u krawcowej na pewno bedzie dluga :) Julka lada ta czarna sukienka tylko z zamawianiem przez internet to roznie bywa z dopasowaniem dokladnie do figury no i nieraz zdjecia sa niedokladne zamawiasz taka a przychodzi zupelnie odbiegajaca o zdjecia :( ja tak mialam

Gość moja koleżanka
poważnie??? To bardzo tanio :) A sukienka piękna:):)

mnie tez bardzo sie podoba - moze tylko ewentualnie wybralabym inny kolor choc i ten nie jest zly. I naprawde bardzo tania. A nie wiecie czy moge dostac sukienki tej firmy w Lodzi?

Gość moja koleżanka
ja też z Łodzi :) I choć panna młodą nie będę, to mam w tym roku dwa wesela i byłaby, jak znalazł :)

dzieki :) ja wybralam inny kolor niz na tym zdjeciu. moj to taka jasna morela:):) trafilam na przecene i jest z tego powodu zadowolona :D

dzieki :) ja wybralam inny kolor niz na tym zdjeciu. moj to taka jasna morela:):) trafilam na przecene i jest z tego powodu szczesliwa :D