Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elies

suknia ślubna

Polecane posty

Marzy mi się krótka suknia ślubna, ale w sumie nigdy takich nie widziałam.Jeśli któraś z Was miała taką suknię to proszę o wszelkie informacje itp.

Dziękuję bardzo:) ja będę cały czas szukała. Czekam na wszelkie informacje

Podnoszę temat. Szukam krótkiej sukni ślubnej do ślubu cywilnego. Jestem wysoka, mam długie nogi. Nie chcę wyglądać monstrualnie w długiej sukni. Macie jakieś pomysły ? Z góry dziękuję :)

Podnoszę temat. Szukam krótkiej sukni ślubnej do ślubu cywilnego. Jestem wysoka, mam długie nogi. Nie chcę wyglądać monstrualnie w długiej sukni. Macie jakieś pomysły ? Z góry dziękuję :)

Riche Berry cena sukni podanej w Twoim linku to 1900 zł. Trochę dużo, jak na taka krótką :( Tren jest co prawda odpinany, no i sukienka jest urzekająca... :)

hehe wiesz, że nawet trenu tam nie zauważyłam :Di byłam przekonana, że to element wystoju;) Nie mam pojecia co do ceny ale wejdz na strone główna salonu, moze mozna zadzwonić i popytać

faktyczne sporo jak na ''taką''sukienkę ... Hmmm a jakbyś popytała, może ś indziej by Tobie taką uszyli, na pewno by było coś taniej:)

Miarka ta ostatnia też mi się podoba, ale niestety cena jest powalająca. Nie wiedziałam, że takie krótkie sukienki są w cenie długich:(

A jakbys poszukała takiej sukienki w sklepach z sukienkami wieczorowymi? czasami zdarzają się białe, smietankowe, ecru i są o wiele wiele tańsze:)

Rich Berry, też to biorę pod uwagę. W sumie to zaczęłam szukać w sukniach wieczorowych, ale nic, nie znalazłam. Popytam się krawcowej ile wzięłaby za uszycie. Miarka, ja szukam takiej w miarę dopasowanej, żeby miała wcięcie w talii i przylegała do ciała.

Gość a ja wiem jak
po co kupowac te suknie slubne i brac slub jak i tak bedzie rozwod :D

Gość simonaannie
To lepsze dla zgrabnej, którzy chcą ubierać ten elegancki sylwetkę tej linii suknia Która jest uwypuklone w atrakcyjnych kwadratowych neckline.This naturalnie suknia posiada przepiękny pas harmonijkowy linii wprowadzające spódnicę do kolan płynących hem dół bez zamieszania, wykończone z zamknięciem na zamek błyskawiczny z powrotem. http://www.pandadress.com/vouge-sleeveless-bridesmaid-dress-with-square-neckline-p-633.html