Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimna baba

JESTEM ZIMNA DLACZEGO ???

Polecane posty

Gość zimna baba

Mam 30 lat, jestem w miarę szczęśliwą osobą, prowadzę normale życie rodzinne, mam dzieci, męża i gdyby nie fakt że sex absolutnie mnie nie interesuje to byłoby ok. Ale dlaczego tak się dzieje ???? Nikt mnie nie zdradził ani nie zranił, mąż w miarę atrakcyjny ja jestem osobą bardzo dynamiczną z temperamentem tyle że nie sexualnym. Bardzo chciałabym to zmienić tylko jak ???

Gość Nie tylko fizycznie
????????????????????

Gość Czasami jest
tak że to nie jest ten właściwy, próbowałaś z kim innym?

Gość zimna baba.
Jedyne co mnie podnieca, to sranie na klatę, ale mąż nie chce tego robić

Gość odkryta
pewnie nie wiesz co to jest naprawdę orgazm zawsze go udawałaś i przestało Cię to bawić nie ma kobiet oziębłych są tylko "nie odkryte", które nie wiedzą jak naprawdę przeżywa się orgazm to taka moja teoria na ten temat

Do kogoś z 15.09 ładnie masz zryty łeb!!! aż żal Jeżeli chodzi o orgazm to go miałam i nigdy niczego nie udawałam a do seksuologa to chybabym się wstydziła iść. Tutaj na kafe... mogę o moim problemie pisać ale tak w realu bym chyba nie dała rady o tym mówić.

Gość bo jestes martwa

dlaczego nys sie wstydzila? przeciez wlasnie z powodu takich przypadkow ktos wymyslil profesje seksuologa. to w koncu lekarz, tajemnica itd itp idz napewno ci pomoze. moja kolezanka miala kiedys podobny problem i tez nie wiedziala co z tym zrobic, tylko chodzila i pierdolila w kolko ze jej libido padlo, w koncu jej maz ja zaciagnal do lekarza, skonczylo sie na jakchs tabletkach hormonalnych i wszystko wrocilo do normy

Marto dziekuję ci za radę, muszę się zebrać w sobie i spróbować, bo bardzo mi zależy na tym aby było ok.