Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agusia1387

hepatil a tabletki anty. pomóżcie.

Polecane posty

Gość agusia1387

Witam chciałam zapytać czy hepetil nie osłabia działania tabletek anty. Czytałam,że warto go brać z tabl bo one bardzo obciążają wątrobę,jednak on ma w składzie 3 rodzaje wit B a ponoć wit B osłabia działanie tabletek. Mam już mętlik w głowie i nie wiem co myśleć. Dziewczyny wypowiedzcie się czy któraś bierze hepatil z tabsami ??? Bardzo proszę bo moja wątroba potrzebuje rekonwalescencji bo czasem pokuwa mnie. :(

Gość TeoTea
Hmm nie wiem czy łączyć to w ten sposób. Nie widzę przeszkód jak ktoś ma delikatną wątrobę aby korzystać, sama biorę to w ten sposób aby nie drażnić jej nadto, natomiast jeśli nie to może poszukać środka osłonowego który jest dedykowany dla kobiet właśnie biorących anty. Ostatnio nawet w TV coś takiego reklamowali. Hmm jak będę z powrotem z wyjazdy w domu to podpytam w AzG w manufakturze może farmaceutki coś podpowiedzą. Natomiast ja biorę właśnie hepatil ale mówię, to ze względu na słabą wątrobę. Teoretyzcnie nie zaszkodzi sam w sobei bo nie bardzo chyba ma jak, koszt też niewielkie bo ok 10zl za opakowanie, ale lepiej dopytaj jeszcze np. w aptece.