Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xmadziuskax

Dziwie sie jezdzacym pociagami - przeciez wygodniej jest jezdzic samochodem

Polecane posty

Gość hmhmhm
ale nie każdy posiada prawo jazdy

Gość obstrzyżona pipa
Drogo wychodzi. Poza tym w pociągu możesz sie wyciągnąć, przejść, a w samochodzie musisz siedziec na sztywnego.

Gość pociągi nie stoją w korkach

szanowny niedopieszczony jaroslawie, twoje zdanie mam gleboko w dupie. Lepiej bedzie jak takie prawiczki jak ty przejda sie na spacer

Czasem się nie dziwię, biorąc pod uwagę fakt, że w ubiegłym roku z Władysławowa wracałam chyba 9 godzin. Ca 400 km...

Gość stop_głupocie
xmadziuskax - a mi się wydaje, że Ty byś do jarosława idealnie pasowała właśnie :D poziom umysłowy mniej więcej ten sam :O

Gość obstrzyżona pipa
jeszcze jakby autostrady były, to mozna sie zastanawiac; ale jak ja z krakowa do rzeszowa tłukę się 4 godziny, a pociag jedzie 2, to jednak wolę pociąg

Madziuska od dawna jest dla mnie kretynką, idiotką i co tam jeszcze sobie wymyslicie :P podejrzewam ze to nowe wcielenie Kaski_19 i tym podobnych pustaków zyciowych ... dziękuje za uwagę

mam kilka samochodów Saab 900 - z tych starszych wersji, kabrio. Audi TT - chociaz niby da miasta i burakow, to zawsze moje oko cieszy, hah i stary citroen zx - cos przepięknego, jak ten samochód plynie

Chevy Impala....Piekny samochód....Bardzo lubię....classics of America....Jeszcze jak zamontowana Hydraulika i pneumatyka to jazda bez trzymanki....Wogóle jestem miłośnikiem oldtimerów...A jak już teraźniejsze samochody to supersamochód Koenigsegg CCX. Prawie szybszy od Bugatti Veyron....

co boli to boli Jarek ma pare kilo do stracenia za dlugo siedzisz na kafe ile wazysz? -niech zgadne -120kilo

Gdzie autorka? :P bo naprawdę jestem mega ciekawa jakim cudem ona ma prawko o tyle wlasnych samochodów skoro jest tak mloda :P

pierwsze widzę autorkę na forum ale widzę, że to kolejna nadinteligentna użytkowniczka forum :-o

nauzyka, a nie pamiętasz słodkich zdjęć dzieFFcynki z warkoczykami i przytulonej do pieska? :classic_cool: to wlasnie owa Madziuska :P

Gość delicious nie widzisz
ze kazdy cie olewa a ty piszesz i piszesz z nadzieja ze ktos zwroci uwage :o

ja mam jeden samochod i mi starczy zawsze wiecej od Jarka84 co ma biedny rower przestan kafelki klasc to sie dzisiaj nie oplaca