Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chcę być ruda

która farba będzie najlepsza żeby ufarbować się na rudo??

Polecane posty

Gość chcę być ruda

macie jakieś doświadczenia kobitki??:P

Gość Lejdii
hmmmm trudno tu mówić o rudości skoro to raczej ciemny blond. mam marchewkowe włosy- dosłownie i używam farb garniera 100% kolor

Gość chcę być ruda
hmm to chyba taki ciemny blond z rudymi refleksami albo tycjanowski..

Ja używałam farb z Garniera, i byłam zadowolona ... z tymże ja farbowałam na kolor "mahoń" ... teraz farbuje rubinową czernią takze z Garniera

Gość najlepiej henna
miedziana, nie niszczy włosów

Gość tintyrintinka20
fabry z palety polecam... troszke niszcza wlosy ,ale sa to farby ktore najlepiej oddaja kolor....:D pozdrawiam

Gość to ja powiem takkkk
jestem brunetka o ciemnych wlosach, od lat sie farbuje jednak na rudo. najlepszy efekt? 1. przed laty feria loreal (zaraz po ym jakw eszla), ale poparzyla mi skore glowy...nwet ostatnio byl na o.2 artykul jak dziewczynie, bo farbie loreala wyskoczylo takie uczulenie, ze az twarz ma zdeformowana :o 2. teraz Palette Color XXL, jeste,m świezo po zafarbowaniu i fryzjerki nie mogły wyjśc z podziwu nad kolorem (wchdozace klientki rowniez). uzylam pierwzy raz i chyba przy niej pozostane. kolor Płomienny Feniks ;) JEśli chdozi o Garneiry 100?% color to ja się z rudym nie spotkałam. Tzn jest coś na zasadzie "miedziana czerwien" i "czerwona miedz" i efekt nie byl taki jak sobie wymarzylam. rudy to rudy a nie czerwonawy. fakt...kolory wychdoza intensywnie, ale szybko sie splujuja :o