Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brygida111

czy duze prawdopodobienstwo zajscia w ciąże??

Polecane posty

Gość brygida111

witam was mam niepokojące mnie pytanie , czy jezeli facet mial na penisie ten płyn przed wytryskiem i czy jak dotknoł penisem wejscia do pochwy to czy moge zajsc w ciaze?? dodam ze niebylo pełnego stosunku, tylko dotknoł penisem mojego wejscia do pochwy , pomózcie ...zaniepokojona

Gość brygida111
czy w tym plynie jest duzo plemnikow nieodbylismy pelnego stosunku ale... ja sie boje...:(

Gość mariah1983
nie martw sie na zapas w którym dniu cyklu to było ? kiedy masz miec okres?

Gość brygida111
to było 11 dni przed okresem , moj facet dotknoł wejscia do pochwy i na penisie był ten płyn:O boje sie bo plemniki ze przepłyną do macicy... i dopiero bedzie

Gość brygida111
w dniu spodziewanej miesiaczki zrobiłam test rano i wyszedł negatyw , potem chcialam test powtórzyc na drugi dzien . ,ale dostalam miesiaczke i bardzo bolał mnie brzuch... ile dni po okresie robi sie test ??????

Gość brygida111
panicznie boje sie ciazy ,,

Gość mariah1983
brygida no co ty! wariatko jak mialas okres to sprawa jasna!:) w ciąży nie jestes kochana!! przestan sie martwic bo wpadniesz w ciaze urojoną

Gość brygida111
boje sie ze jestem w ciazy czy mozna zajsc z takiego przypadku?

Gość zuziannka
nie jestes w ciazy

Gość zuziannka
sa szanse ale naprawde malutkie , a jak sie niepokoisz to zrób test w dniu spodziewanej miesiaczki

To Ty sobie poczytaj fachowej literatury! Owulacja następuje zawsze 14dnia(+ - 2) PRZED okresem a jako dni płodne bierze się 5,7 dni przed owulacja i dwa dni po!

Po owulacji nie ma już śluzu płodnego i plemniki nie przezyja dłużej niż trzy godziny! Te dwa dni po to tylko tolerancja, a zreszta wszystko zależy od regularności cykli i ich długości.

nic nie zależy od długości cykli! co to tolerancji to sie zgadzam. Ale zauważ, że sama napisałaś, iż 14 dni przed okresem to dzień niepłodny a jest to dzień owulacji, czyli tych jedynych 24 godzin w cyklu kiedy można zajść w ciążę