Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Lady Pretensja

Jak to mozliwe?????????????????

Polecane posty

Na jednym z tematow jest taka zagadka.Wytlumaczcie mi to. > Zróbcie poniższy test, jest naprawdę zadziwiający. Obiecuję, to nie > żadna atrapa. Proszę , zrobicie go porządnie od początku do końca, > nie jest zbyt długi. > > > Zastanawialiście się kiedyś czy wasz mózg jest normalny czy > wyjątkowy? cóż, zrobicie porządnie to ćwiczenie i znajdziecie > odpowiedź!!!!!! > > Postępujcie tylko wg instrukcji, odpowiadajcie na pytania jedno po > drugim i tak szybko jak to możliwe, ale nie przechodzicie do > kolejnego przed skończeniem poprzedniego. Nie musicie pisać swoich > odpowiedzi. Będziecie zadziwieni rezultatem!!! gwarantuje ! > > > Ile to jest: > > > > 15+6 > > > > 3+56 > > > > 89+2 > > > > 12+53 > > > > 75+26 > > > > 25+52 > > > > 63+32 > > > > ech, wiem, wiem, ciężko tak liczyć, ale takie jest ćwiczenie ! > wiec powodzenia!! > > 123+5 > > > > > SZYBKO!! POMYŚLCIE O JAKIMŚ NARZĘDZIU I KOLORZE!!! > potem przejdzie troszkę niżej. > > > Jeszcze trochę niżej. > > > > > > > Jeszcze niżej.. > > > > Pomyśleliście o czerwonym młotku, prawda??? > > > Jeśli nie, jesteście w 2% populacji, którzy mają rozum na tyle > inny, że mogą myśleć o innej rzeczy. > 98% populacji odpowiada \'czerwony młotek\' . Do diabla z > tym, nie?? pomyslalam o mlotku.dlaczego???????????????????????????????

Gość hush.....
heh, ja pomyślałam o różowym młotku :P A nie znoszę tego koloru.

Gość hush.....
widocznie jesteśmy tylko połowicznie wyjątkowe. Kolor inny, ale młotek jak był, tak jest :D

Gość dobreD
ja o brazowym:P

wielbiciel 70B :P wytlumaczcie mi dlaczego tak kurcze jest?teraz nie zasne dopoki mi ktos tego nie wytlumaczy!no bo chyba jest jakies logiczne wytlumaczenie????

Gość maaaaaaaaaaaakkaaa
Ja też myslalam o zielony młotku :p

Gość dobreD
OJ BO KAZDEMU NARZEDZIE KOJARZY SIE Z MŁOTKIEM, A KOLOR CZERWONY NJEST NAJBARDZIEJ WYRAZISTY W NASZEJ WYOBRAZNI

Gość dobreD
A NIC NIE WIDZE W TYM WYJĄTKOWEGO W TEJ GRZE ANI W TYCH OSOBACH CO POMYSLELI COS INNEGO :)

Gość hush.....
Lady Pretensja - pewnie dlatego, że młotek jest najbardziej popularnym narzędziem. Bardziej popularnym od piły, obcęgów (gratulacje Yvette), kombinerek, śrubokrętu, etc. Funkcjonuje w ziązkach frazeologicznych ("Ty młotku", a nie "Ty piło spalinowa!"). Tak mi się wydaje.

Gość dobreD
A MŁOTEK TO WŁASCIWIE JEDYNA RZECZ KTORA MOZNA NAZWAC NARZEDZIEM I TO CALA FILOZOFIA...

Gość dobreD
OCZYWISCIE OPROCZ INNYCH NARZEDZI POMOCNYCH PRZY MŁOTKU :D

Gość hush.....
młotki można nawet zinterpretowac kulturowo. No bo co sie przewija przez 70 minut "The Wall" Pink Floydów? Inteligentnych inaczej nazywa się "tłukami" i "młotkami" "Gwóźdź do trumny" też się siłą rzeczy kojarzy z młotkiem. Młoteczek masz w uchu, wielki młot to symbol Thora... a obcęgi? Znasz starożytne bóstwo z obcęgami? :D

Gość hush.....
i nie zapominajmy o Hefajstosie w boskiej kuźni. Młot i koniec. Jedyne słuszne narzędzie z historią i mitami. :) Lady Pretensja - wystarczy, czy mam jeszcze zwoje mózgowe męczyć?

Gość a ja........
narzedzie :nóż kolor różowy :-)