Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MN

No dobra... Czy naprawdę jestem brzydka?

Polecane posty

Gość odslon troche cialka
bo tak nic nie mozna powiedziec:p

Gość MN
Nie chodzi mi o ciało tylko o twarz. Da się patrzeć?

Gość zioóóóóóóóóm
lekki makijaz, fajna fryzurka. i gites majonez.

Gość MN
To co mam konkretnie ze sobą zrobić...?

Gość jilikannna
no dobra .pisze wygladasz na dobra uczennice z liceum w ogole nie na kobiete - ale to zpowodu wizerunku nie wygladu twarz masz atrakcyjna - taka podobna do julii roberts tylko musisz zmienic fryzure i pofarbowac wlosy, zeby nie byly takie jak u szarych myszy kolczyki-fatalne takie malomiasteczkowe ogolnie -mozna zrobic zciebie fajna laske, ale nie tymi srodkami ktore ty wybralas

Gość hehhheheheloł
a ile ty masz lat? gimnazjum?

Gość WioletaMR
moin zdaniem jestes ladna ale powinnas np brwi sobie wyregulowac(masz ladne i ciekawe oczy),isc do dobrego fryzjera(zdrowe ,ladnei dlugie wlosy ;) zeby ci obcia nie duzo ale jakos fajnie wlosy :) Co ty na to ?

Włosy - nie związuj, idź do fryzjera - zrób \"pazurki\" wokół twarzy. Delikatny makijaż - nic \"ciężkiego\", lekkie zmatowienie, przezroczysty błyszczyk.

Gość curvicula
Nie jestes brzydka, skad Ci to przyszło do głowy? jestes normalna, jak wiekszosc młodych dziewczyn, wystarczy troche makijazu , fajnego ubrania i od razu zmienisz o sobie zdanie!:)

Gość ooooooooooooooo
jA NA TWOIM MIEJSCU BYM TROSZECZKĘ OCZKA PODMALOWAŁA, FAJNY CIUCH UBRAŁA JALEPIEJ NIE GOLF I NIE MUSI BYĆ WCALE DROGI BYLE GUSTOWNY. WCALE NIE JESTEŚ BRZYDKA TYLKO NA PIERWQSZY RZUT OKA MOŻESZ UCHODZIĆ ZA SZARĄ MYSZKĘ ALE WSZYSTKO DA SIĘ NAPRAWIĆ JAK SIE TYLKO CHCE. POWODZENIA

chyba nie widziałaś brzydkich twarzy :P bardzo milutka jesteś,sympatyczna i na pewno niebrzydka :)

Gość jilikannna
zadne tam pazurki. to jest inny typ urody, z pazurkami bedzie wygladala jak sprzedawczyni z osiedlowego. podfarbuj sobie na takikolor jak ma julia roberts -rudy taki odcien, idz do fryzjera zeby porzadnie scial ci wlosy ale w wariancie dlugie. kup podklad i zaznacz brazujacym pudrem kosci policzkowe, troche wyreguluj brwi ale nie na cienkie. ubieraj sie mniej pstrokato a bardziej kobieco. czarny golf i spodnica z jeansu, buty na obcasie no i schudnij z 4 kg . bedzies sex bomba powodzenia

nie pasuje ci czerwony kolor - podkreśla przebarwienia na twarzy uzywaj lekkiego matującego podkładu, zwlaszcza na nosie, bo robi ci sie czerwony i to podkresla jego wielkość brwi nie sa takie złe, lepsze niż niejedne wyskubane, jednak ja bym zrobiła mały "łuczek" możesz lekko tuszowac rzęsy, zeby oprawa oczu była ciemniejsza nie wiąż tak płasko włosów i nie rób przedziałka jesli już to gładko zaczesane ale do tyłu lekko sie malować możesz ale jesli jestes w liceum jesli to jeszcze gimnazjum to nie szalej, tylko poczekaj

Gość boze ale paszczak z ciebie
wspolczuje:o

Gość jilikannna
tak. piekne usta jesli reszte upchnie sie w jakis kanon urody to bedzie super wygladala. musi tylko nabrac kobiecych parametrow a nie myszki z liceum. mozliwosci ma super ale nic nie wykorzystuje

Gość moim zdaniem to
potrzebujesz zaopatrzyc sie KONIECZNIE w tusz do rzes, kredke do oczu i podklad!! no i zamien plecak na torbe... z tego co widze to tyle moge powiedziec...i wtedy zmiana bedzie naprawde ogromna

nie wiem kto ci doradzał schudnięcie, ale ciekawa jestem po czym to stwierdził? po samej twarzy? moze taki jej urok, że ma okrągłą twarz, ja podwójnego podbródka nie widzę a właśnie - usta masz sliczne, tylko szeroko sie usmiechaj

Gość MN
jilikannna, masz rację co do liceum, ale dobrą uczennicą niestety nie jestem... Wyglądam na dziecko? :-P Zdjęcie było robione po szkole, stąd te szelki od plecaka. Rude? Mam jakieś dziwne rude pasemka i nie wygląda to za ciekawie. Ech, te kolczyki to jedyne co mi się podoba w moim wyglądzie... WioletaMR: Kiedyś wyregulowałam ale to niestety i tak nie dało żadnego efektu :-/

Gość MN
candywoman: W tym problem, że gdy się szerzej uśmiechnę to z oczu robią mi się szparki :-/

nie rude tylko cieplejszy odcień tego brązu może jakaś ciemna czekolada? a mnie sie twoje kolczyki nie podobają nie pasują do całości i wyglądaja na plastikowe:P

Gość jilikannna
ja napisalam zupelnie szczerze. nie wygladasz w ogole jak kobieta. nie masz takich akcentow. rozumiem cie. w liceum tez nie mialam do tego glowy dopiero pozniej oczy mi sie otworzyly. te kolczyki i ta calosc daje komunikat wlasnie taki - jestesm niesmiala licealistka, ktora jakos sie stara ale nie ma pomyslu a jestes nadprzecietnie ladna. i podobne do ciebie dziewczyny robia kariere w mediach