Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MN

No dobra... Czy naprawdę jestem brzydka?

Polecane posty

Gość rumburakk
bardzo ladna dziewczyna, taki neoszlifowany brylant. masz po prostu szara, nijaka fryzure. pomaluj sie delikatnie i mozesz robic furore:)

Piękne kobiety też się malują, żeby być jeszcze piękniejsze, żeby podkreślić to co jest szczególnie ładne np duże oczy. Ale fakt - te brzydsze potrzebują nieco więcej zabiegów ;)

Gość rumburakk
zapewniam cie, ze te ladne tez bardzo dbaja o siebie:)

Gość MN
ROSALINDA PACZEKO: ...bo i przypadek beznadziejny? rumburakk: No tak, tyle że ja jako ta brzydka muszę chyba się tynkować, a nie malować...

Gość rumburakk
masz ladna cere, wiec wystarczy ci nawet tusz do rzes

Gość rumburakk
glupia jestes a nie brzydka:) nie przesadzaj. ktos ci wmowl kompleksy. jak tak bardzo chcesz zrobic kolor na wlosach, to raczej naturalny jakis, zeby nie przycmil twojej urody. podkresl oczy, bo jest co i posmaruj usta jakas pomadka ochronna, co nada im blasku

MN - Nie. W ogóle to wszystko drogo kosztuje obojętnie czy dla brzydkiej czy ładnej. Fryzjer ze 300zł, tipsy drugie tyle jeśli masz brzydkie paznokcie. Tusz do rzęs lepszy (polecam Max Factor 2000) jakieś 46zł. Solarium albo jakieś samoopalacze. A ciuchy to też nie jedna kiecka tylko cała szafa nowa od butów przez bielizne do płaszczy. To nie jest zabawa dla ubogich.

Gość rumburakk
moze przesada z tym fryzjerem za 300zl:) taki tanszy jak dobry tez zdziala cuda. na solarke chodzic nie musisz, masz ladny koloryt. poza tym skora sie niszczy.

Gość rumburakk
tipsy to tez juz przezytek, takie malomiasteczkowe:) najladniejsze i eleganckie to french

Tipsy może i przeżytek. Przecież nie pisałam, że ma być modna tylko JEŚLI MA BRZYDKIE. Niektóre dziewczyny mają tragiczne nie do zapuszczenia podwijające się itd.. fe ! Znasz dobrego fryzjera taniego ? Poleć :)

Gość rumburakk
podwijajce paznokcie? a fuj, toz to jakas anomalia:) jak ma sie brzydkie paznokcie to trzeba je wyleczyc, zadbac a nie zaklejac tipsami, pod ktorymi jeszcze bardziej niszczeja. a jesli chodzi o dobrego fryzjera taniego to moge ci wskazac, ale powiedz w akim miescie mieszkasz. bylam juz u drogich i nic z tego dobrego nie wyniknelo. trzeba po prostu znalezc "swojego"

Widziałam dziewczyne z takimi paznokciami :( To nie była choroba tylko były tak słabe, że nie rosły normalnie, podwijały się i łamały. Jestem z Warszawy. Nie mam "ulubionego". Chodze gdzie popadnie i nigdy nie jestem do końca zadowolona. Zawsze starałam się chodzić do droższych (jakaś szansa na dobry efekt :D )

Gość rumburakk
to ci nie pomoge, bo nie ten region. to tym bardziej nie powinna robic tipsow, bo jeszcze by bardziej oslabily. a autorka jest raczej naturalna dziewczyna i nie ma sensu robic z niej dody. wygladalby jak przebrana

Doda wcale się od niej nie różniła :D Zobacz jej stare zdjęcia :D Poza tym tipsy nie muszą być różowe z cyrkoniami. Mogą być króciutkie i białe jak naturalny paznokieć. Ps. Mi ona też bardziej pasuje do eleganckiego stylu.

Gość rumburakk
wlasnie Rosalinda, taka klasyczna dizewczyna, bez zadnych ekstrawagancji. ale co do tipsow to dalej jestem przy swoim. jak ma sie slabe, to je odzywiac i wzmocnic, a nie zaklejac plastikiem , zelem czy co tam jeszcze wymyslil

Gość rumburakk
poza tym doda ma za soba sporo operacji plastycznych, a nie sadze, zeby autorka byla zdeterminowana to robic

Gość zjawiskowa
A mi sie podoba Doda Elektroda

Gość rumburakk
rzecz gustu::)

Gość do autorkii
Niestety nie widze Cie, link nie działa mozesz wkleic raz jeszcze?