Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FACIO54321

CZY WRÓCILIBYŚCIE DO BYŁEJ?

Polecane posty

Gość mialllllllllllllllllllllllll
nie!!!! ja wrocilem, zostawilem kogos komu zalezalo na mnie i wrocilem do byłej.....myslalem ze wszystko bedzie tak samo..ale juz nie bylo masakra!!! a tamta straciłem i teraz zaluje. czasem zaczac cos nowego niz naprawiac cos co nie bedzie tym co było....

Gość Dwa razy nie tyka
się tego samego gówna

Gość różnie bywa ale...
Zawsze lepiej żałować że się coś zrobiło niż że się tego nie zrobiło ;) A o miłość zawsze trzeba walczyć bo może być tak że już więcej się nie zdarzy. Czasem ludzie odchodzą od siebie a potem wracają bogatsi w doświadczenia, może trzeba im było poczuć jak to jest być bez siebie :( Ja wróciłem i było to najlepsze co mnie w życiu spotkało :)) rok przerwy a teraz razem 5 lat ( 4 lata po ślubie). Jeśli ją kochasz to walcz bo będziesz tego żałował do końca życia!!! http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3331874 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3591749&start=0

Gość baranki na mojej głowie
jeśli kochasz to wracaj i nie zastanawiaj się żebyś potem za 5, 7, 15 lat nie powiedział ze przegrałeś, ze miałeś szansę i nie umiałeś jej wykorzystać. Z miłością tak już jest nie wygrasz, to będzie wracało jak bumerang!!!!!....

Gość asdasd
jak można cytować tego grafomana Coehlo? Literatura chodnikowa... A co do pytania NIE. Ja wróciłam do byłego i nic dobrego z tego nie wyszło.. NIGDY WIĘCEJ

Gość ennio moricone
asdasd---------> krytyk sztuki sie znalazl :-o

rozstaliscie sie bo był jakis powod...jesli powodem była konkretna sprawa którą mozna rozwiązac i została ona rozwiązana to wydaje mi się ze mozna wowczas ponownie stworzyc udany zwiazek, ale jesli powod waszego rozstania nadal jest, tzn was dzieli i myslisz ze moze jakos to bedzie...to nie ma sensu jesli bardzo ja kochasz to wróć zeby się przekonać zeby nie miec pożniej wyrzutów że coś się straciło

Gość życiowa mądrości
Czy myślisz że rady udzielane na tym forum dadzą Ci odpowiedz 😭 przecież to jest tak indywidualna sprawa!!! To że komuś się udało lub nie nie znaczy że tak będzie w twoim przypadku!!!! Człowieku jak czujesz że ją kochasz to wracaj a jak pozwolisz żeby kierował tobą lęk to przegrasz tak czy siak. "Dobrze widzi się tylko sercem"

Gość wracaj nie pytaj
nie można odtrącać miłości bo może się obrazić i już nigdy ni przyjść

bzdura...jak nie mozna odtrącic?? a jak zakocha sie w tobie ktos kto cie w zaden sposób nie pociąga ani nie interesuje to bedziesz z nim z litosci??

Gość kasanka..
mialllllllllllllllllllllllll nie!!!! ja wrocilem, zostawilem kogos komu zalezalo na mnie i wrocilem do byłej.....myslalem ze wszystko bedzie tak samo..ale juz nie bylo masakra!!! a tamta straciłem i teraz zaluje. czasem zaczac cos nowego niz naprawiac cos co nie bedzie tym co było.... dlaczego sądzisz że to co przytrafiło się Tobie musi się przytrafić komuś innemu????? Przecież to są inni ludzie i inna sytuacja!!! wielu wraca i nie żałują :) rób tak jak Ci podpowiada serducho :))

i dobrze Ci tak! mnie tez kiedys facet zostawil dla bylej...i dlugo pozniej tego zalowal... za swoje decyzje si placi

Gość ale pieprzycie ludzie
Jak Ty wróciłeś i nie wyszło to znaczy że to stało się regułą??????? Ja wróciłam i jestem szczęśliwa już 7 lat Nawet nie wiecie dlaczego ta para się rozstała a wydajecie wyrok 😭 kuźwa ludzie dlaczego tak łatwo Wam przychodzi ocena czyjegoś życia??? na jakiej podstawie to stanowcze NIE??????? może warto dać jeszcze szansę a może nie to zależy od sytuacji!!!

Gość a ja jestem na tak
jak nie sprawdzisz to nigdy nie będziesz wiedział :))

Jak kochasz to wracaj i nie słuchaj nikogo, tylko zapytaj samego siebie czego chcesz i zrób to :)

Gość dziś pytanie dziś odp.
A nie myślicie sobie ze to nie jest jakaś dziecinna wyliczanka, trafiony zatopiony, na kogo wypadło... W tej wirtualnej grze chodzi o związek a za nim kryją się realne osoby!!! więc zanim postawisz kogoś pod ścianą i naciśniesz spust pomyśl ze tu chodzi o życie ludzi.... TO KIEDYŚ MOŻESZ BYĆ TY!!!!

Gość ja bym napisała tak
Dwa razy nie wchodzi sie do tej samej knajpy ,jeśli tam podają niedobre żarcie.

Gość kotlety może tak
ale bigosik :P miodzio a kobieta na szczęście nie jest kotletem ;)) a knajpa no cóż czasem też potrzebuje odnowienia :P możesz zmienić knajpę ale nie zmienisz swojego smaku bo nie da się uciec przed samym sobą!!!!!

Gość ja bym napisała tak
Jak sie raz strujesz jakimś daniem nie masz już na niego ochoty.

Gość malenka ja
możesz się schować w najciemniejszą dziurę uciec na koniec Świata ale tam też będziesz Ty i głos Twojego serca Sam musisz sprawdzić czy to światełko które Cię wabi nie jest czasem Twoją gwiazdą :)) Ja wróciłam do swojego exsia i jestem szczęśliwa, będziemy mieli dzidzię za 4 miesiące :)) powodzenia Ci życzę i dużo szczęścia w miłości :))

Gość prawdziwa księżniczka..
w tej kwestii nie ma co sie dąsać. przed miłością nie ukryjesz się nigdzie. siedzenie w jaskini też nic nie daje bo dopadają cię myśli. gdziekolwiek nie będziesz wspomnienia, postać tej, którą kochasz będzie przy tobie. nie uciekaj od uczucia, pomóż sobie i otwórz się na możliwość spotkania. nic nie jest takie samo jak było. może się okazać, że ta, o której myślisz też myśli o tobie. szkoda życia na umartwianie się, kiedy można spróbować. a co z tego wyjdzie ? to już zależy od was, od nikogo na świecie więcej. powodzenia :)

Gość betix
ja wrocilam raz do bylego ale to sie nie udalo. nie robilam nic by sie zblizyc do niego. z dnia na dzien sie milosc wypalila. a rozstalismy sie... moze powiecie ze to smieszne ale .. byl dla mnie za dobry nigdy sie nie klocilismy zawsze mi przyznawal racje... itd

Gość ja wierzę Że wróci
Dokładnie przed miłością nie uciekniesz :)) pomyśl też o tym co czuje ta druga osoba, czy zasługuje na szansę czy Wy zasługujecie na to żeby stworzyć szczęśliwy związek?? Ja jestem w takiej sytuacji :(( wiem że on mnie kocha i ja kocham go bardzo a on ucieka, powiedział że boi się ze znowu się rozstaniemy i tylko ten lęk bo blokuje :(( Jak to strasznie boli, byliśmy taką świetną parą a kryzysy zdarzają się wszędzie :(( to był naprawdę bardzo ciężki okres w moim życiu :(( a teraz żyję bez niego, umieram z tęsknoty każdego dnia 😭 dla mnie wybór jest jeden , będę albo z nim albo mnie nie będzie :O tylko pusta skorupa po człowieku :(( Wracaj mój Miśku KOCHAM CIĘ JAK NIE WIEM CO!!!!! nadzieja zawsze umiera ostatnia