Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lavera_

TAK MI DZISIAJ CIężKO

Polecane posty

Czuje sie fatalnie przez moje niedorobione zdrowie,kiedy to sie skonczy?Nie chce tak zyc :(

znam dziewczyne , która w wieku 20 lat urodziła dziecko i wyszły jej w ciągu tygodnia wszystkie włosy . Teraz ma 30 i włosów nadal nie ma .Lekarze mówią ,że nic sie nie da zrobić..

Warto zainwestować w perukę Nie załamuj się. Są gorsze tragedie. Poza tym co nie zabije to wzmocni - musisz takimi słowami do tego podejść na wypadek gdyby nie dało się zahamować tego procesu :( to przykre ale ja wychodzę z założenia (choć 99% ludzi się ze mną nie zgodzi) , że wygląd jest nieważny. Znałam dziewczynę , która cierpiała na taką chorobę , że na całym ciele nie miała ani jednego włoska - łącznie z rzęsami i brwiami. Nosiła perukę - w dodatku rudą :) nie przejmowała się tym. Wszyscy ją uwielbiali za jej charakter , miała cudnego faceta, a ten problem nie przeszkadzał jej w niczym. Musimy doszukiwać się w podobnych przypadkach plusów naszego cierpienia, uczyć się żyć czymś innym niż wygląd lub po prostu olać to i czerpać z życia dalej choć to trudne ale jeśli tego nie zrobimy pozostaje nam depresja albo najlepiej od razu iść i skoczyć.

🌻 dla Ciebie. zdaje sobie sprawę,że włosy są dla większości kobiet bardzo ważne, a ja jestem takie dziwadło,że ich nienawidzę. Obcinam maszynką bardzo króciuteńko.:)

Gość kryska z podwórka
o jezu kobieto podziwiam Cie