Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesamowita 26

Kto sie pisze na spotkanie Kafeteryjne w realu???????

Polecane posty

Gość prawyprosty
Bo my jak krasnoludy :D:D:D

Jarek to projekt:D podniecacie i ekscytujecie sie jego wpisami a tej opcji nie wzieliście pod uwagę:p-idę-dość tej dziesięciominutowej przerwy na papierosa, która wabi się kafe:o🖐️

Środek Polski znajduje sie nie w Warszawie ale w miejscowości Piątek niedaleko Łodzi. Więc gdyby brać pod uwagę środek kraju - spotkanie powinno być w Real Łódź

Ostatnio jak jechałam do Zakopca do przedziału wbiło się 20 żołnierzy .. mówili dziwne rzeczy ... ze długo siedzieli i ze im brakuje :O paranoja .. :D A gdzie nie ma kleszczy :P

Wszędzie są??:O To tym bardziej, nie będę jechała z 300 km, żeby złapac kleszcza, no pomyśl:O W Wawie prawie nie ma:)

co sie wtedy działo to ciężko opisać ... istny burdel :O ale trzeba przyznać że niektórzy byli sympatyczni :P

nie pisze się bo nie mam ochoty na spotkanie się z niektórymi tu zebranymi :P dajcie liste jak już będzie gotowa to zobaczymy :P

te te wypraszam sobie ze wawa to syf!! syf to robicie wy przyjezdzajac tutaj za praca i biorac co popadnie:)

A na taką cholerę zeby pogadać w rzeczywistości :P Ja np chcialabym zobaczyc jaki jest nasz Jaruś na zywo :P

Gość kj/lkjnl
jarek ma taki zajechany ryj ze sie wstydzi. to pewnie pryszczaty o 150cm wzroscie pokurcz, do tego z garbem.

eee jego ryj, jak to nazywasz nie jest zły ;) no ok, Warszawa moze być ... :D w sumie najlepiej, kazdy bedzie mial w miare równy dojazd ;)

Gość fuunka jarka
no i jeszcze zęby ma krzywe ten jarek ale nie chce sie przyznac ze tak ma:( ale ja i tak GOOO kooochaaaammm

Gość domi26
mnie mąż do warszawy nie pusci wiec proponuje wrocław. Piekny i uroczy jak JAAAAAAAA

yyy wątpie, Warszawa jest najlepszym rozwiązaniem. wrazie czego nie przyjedziesz :O :classic_cool: swoją drogą ja też bede musiala sama jechać :D

Gość domi26
dziekuje ale mąż zazdrosny bardzo

mój facet też zazdrosny ... i co z tego :P chcesz przyjechać to przyjedziesz, jak chce to niech przyjezdza z Tobą, ale wątpie ze będzie mial o czym z nami rozmawiać :P

Gość domi26
A ile masz latek?