Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niesamowita 26

Kto sie pisze na spotkanie Kafeteryjne w realu???????

Polecane posty

Gość dommmmmi
to moze załozymy profil na Naszej Klasie. Np. ludzie z Kafeteri mamusie z Kafeteri już sa

hehehe mamusie:) wklejace fotki swoich dzieci pokazujace jaki to sukces w zyciu osiagnely:) żAL PL

Gość domi26
Tak widziałam te mamusie na Naszej Klasie. Najlepsze jest to że jest ich tam ponad 100 a tylko z 20 mam podało swoj login z kafeteri

i te wszystkie suwaczki, zdjęciunia pociech w trakcie kapieli, raczkowania, mycia ząbków ... ale teraz tak gadam a pewnie też tak będe robic przy swojej dzidzi :P

mozna zwariowac ale zeby sie chwalic dziecmi na naszej klasie to trzeba byc po prostu prostym czlowiekiem i tyle:)

Gość ciekawe co by kobietki
zrobily jarusiowi jakby go dorwaly na tym zlocie :D

tak pochodze z tego plugawego znienawidzonego miasta z tej bardachy z tej wioski co dzieki niej ma prace jakies milion polakow!! dzieki niej mam korki ze jade 8 km do pracy ponad 50 minut:) ale i tak jestem szczesliwy ze tutaj mieszkam.

Gość domi26
Mamusie z kafe organizuja takie zloty i wychodzi to. Raz miałam isc ale coś wazniejszego mi wyszło

Gość jarek może mieć do ukrycia
tylko upośledzenie umysłowe , autyzm no i swoją obleśną , spoconą twarz przegrańca... no ale my wszyscy już o tym wiemy...

Noo, to teraz trzeba odswieżać topik i mam nadzieje ze sie spotkamy :D Jarus na Ciebie także liczę ;)

Miejsce:WArszawa, OK, a który weekend Wam odpowiada? Najlepiej kuc żelazo, póki gorące. Proponuję spotkanie za tydzień:)

No co ty :P spotkanie byłoby dopiero gdzieś za miesiąc, trzeba wszystko obgadać itp ... długi weekend odpada bo każdy gdzieś sobie wyjeżdza i chce odpocząć ... poza tym nie każdemu uda sie wziąć wolne itp :P

zaden nick nie wchodzi ---> nie fochaj się... :( próbowałem coś zadziałać wtedy, ale portal przywitał mnie pięknym errorem :o co się odwlecze... ;)

witam🖐️ Ja tez przyjade do Warszawy,najlepiej w lipcu czy sierpniu🌼 czekam na adres i dzien🌼 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 Tylko jak Jarek 84 ,tam bedzie 👄 z checia bym go zobaczyla!!!🌼🌼