Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

skorpion34

odmówiłem, czy dobrze zrobiłem ?

Polecane posty

Żona we wtorek pojechała na integrację i już wiem, że wraca autokarem zakładowym i ma być ok. północy w Warszawie , natomiast wczoraj otrzymałem propozycję od siostry żony , chciała się ze mną przespać , odmówiłem i zastanawiam się czy dobrze zrobiłem ?

co za kretyn. "Odmówiłem czy dobrze zrobiłem"???? a to sam nie wiesz? ja bym sie zastanowiła nad tym małżenstwem...

Gość vinca
nie zadawaj durnych pytań!!! albo lepiej wracaj do piaskownicy...

Gość Kevino
okazales sie nie byc skurwielem-brawo. tylko czemu sie zastanawiasz czy zrobiles dobrze?

Gość wez się lecz człowieku
głupio się pytasz. Jasne mogłeś się przespać z siostrą żony :-o

Mam teraz mieszane odczucia , ponieważ nie mam zielonego pojęcia co lub czym zajmowała się moja żona wieczorami na integracji , a może poszła z dyrektorem nie tylko potańczyć :(

Siostra nie szuka w ciemno, sprawdzony model chciała wprowadzic do użytku:) Pewnie jej żona naopowiadała o twoich możliwościach co nieco... Możesz być dumny z siebie - podwójnie:):) Przynajmniej do momentu, kiedy okaże się, że to było naprawdę i siostra z zemsty za odrzucenie opowie z kolei żonie co nieco o twoich możliwościach, które sprawdziła... A tam, scence fiction to nie ten temat. Wszystko jest cacy. Znaczy z tobą:)

Gość asdfds
siostra zony podejrzne... ale zgadzam sie z przedmowcami/czyniami ze cholera wie co ona tam robila wiec jak jakas inna to czemu nie

człowieku, wiesz jakie byś miał szambo? myslisz, że by to sie na 100% nie wydało? Chociaż może i byłoby lepiej, nie trafiło się Twojej żonie, przynajmniej by mogła zacząć nowy rozdział w zyciu. Ale dziewczyna wtopiła, współczuję, nie dość, że taki mąż, to jescze soistra

Gość fgjdkgjdkg
na twroim miejscu to powiedzialabym zonie co ci jej siora oferowala