Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwona28

co dawać do jedzenia dziecku 9 miesięcznemu

Polecane posty

Gość iwona28

mam kłopot bo nie wiem co mam dawać do jedzenia mojemu 9 mie synkowi do tej pory jadł mleko bebilon pepti2 bo ma skaze białkowo z dodatkiem kaszy daje mu też od 4 mie zupki w słoiczkach gerber ale je tylko te po 5tym mie no i tu zaczyna się problem bo innych nie chce jeść robi taki odruch wymiotny ostatnio też prubowałam ugotować sama ale nic z tego też nie chciał jeść je za to jak mu dawałam po troszku szyneczkie i parówki na dodatek nie ma żadnych stałych pór jedzenia je na żądanie .błagam poradżcie coś.

Chyba już czas podawać zupki z mięsem i połowę żółtka co drugi dzień. Mozesz też robić kisiel owocowy lub mleczny na bobofrutach. Podawać kaszki i kleiki na gęsto z owocami. Mozesz podać też Sinlac. Z parówkami bym się jeszcze wstrzymała. Pozdrawiam

Gość zatroskana
moj Maly (8,5 miesiaca) parowki uwielbia, ale my mu je ograniczamy, choc nic mu nie jest po nich. Natomiast jakbys mogla napisac cos wiecej o tym kisielu na bobofruitach? Chetnie cos takeigo przygotuje. SLyszalam tez, ze niektore mamy robia budynie. Czy sa gdzies takie przepisy? ja jakos w tej dizdzinie do tylu jestem no i rzadko tu zagladam... Jesli mozecie napiszcie tak lopatologicznie :D