Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsds

warszawska prostytutka zarażała facetów Hivem

Polecane posty

Nie mogę zgodzić się z tym , że brzydale są samotni. poznałam kilku wybitnie obleśnych kolesi... ale naprawdę porażka - bulaje, krzywe zęby, wielkie pryszcze itp a nie mogli się od babek opędzić...

Andrzej nie przekręcaj ! Nie byla za 800 tylko za 1200. Po naszej rozmowie gadalam z ludźmi co zatrudniają. Z ciekawości. Wszyscy zgodnie mowili, że 1200 jest o.k, bo 2 tyś i więcej to się zarabia na innych stanowiskach a nie na straganie. No, ale nie ważne. Daj fote :D

Andrzej, podobno w twarzy liczy się symetria. Reszta to sprawa gustu.Spojrzyj się w lustro- i stwierdx obiektywnie, czy faktycznie masz coś nieproporcjonalnego. Według mnie dopóki sam się nie zaakceptujesz, dopóty nie znajdziesz dziewczyny. Cały urok człowieka tkwi w jego...oczach. jesli jest ten błysk, siła spokoju, pewności- to masz już wszystko. Spójrz kiedyś na siebie, gdy jesteś zadowolony. Cała twarz się wtedy zmienia.

Ależ ja siebie akceptuje bo uwazam że jestem człowiekiem w miarę uczciwym, pozytywnie nastawionym do ludzi a ciała się nie wstydzę, bo kiedyś pewna pani z sauny widziała mnie zupełnie nagiego i wcale się nie wstydziłem:)

Andrzej, możesz mi przesłać fotkę na sowaaa3@o2.pl. Odpiszę ci poważnie. Przysięgam- nie jestem cyniczką, która chce ci sprawić przykrość, lecz chcę stwierdzic obiektywnie, czy faktycznie masz problem

Andrzej, przestań gadać takie głupoty. To nie jest temat do żartów.Jesteś młody, jak mniemam zdrowy na ciele i umysle. Możesz zrobić wiele dla siebie i innych.

Gość Szukanie dziury w całym.
Przysłowia mądrością narodów? Każda potwora znajdzie swego amatora. Potwór nie potwór byle miał otwór. Brzydka jak kaloryfer, ale pogrzać się można itp. Równouprawnienie uprawnia do zastosowania powyższych także w stosunku (jakie ładne słowo!) do facetów.

Pewnie, że wygląd nie jest ważny...poproście go jeszcze raz o fotkę [tego Andrzeja] to mu udowodnicie, że to prawda :D O żesz...:o